הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדרי כושר בראשון לציון

• פותח/ת השרשור Eden21
  • פורסם בתאריך

Eden21

משתמש מתחיל
226
23
נק' מוניטין:
-19
226
23
מחפש חדר כושר בראשון לציון עם מחיר שפוי,יותר בכיוון מזרח מרכז ראשון,מישהו מכיר?

140 ש"ח לחודש בפעם האחרונה שקיבלתי פלייאר הביתה (שזה אותו מחיר כמו בהולמס פלייס בקניון רוטשילד).

עכשיו חזרתי מסיור בזאוס(לשעבר VIM) - אין מכונים כאלה בארץ, באמת שהייתי בהלם.

אזור אנאירובי ענק, עם אזור קטן שאפשר לעשות בו מורכבים עם באמפר פלייטס ומשטח נורמלי וסטודיו שהפכו אותו לסטודיו קרוספיט מרשים עם כל הציוד הנדרש.

אזור אנאירובי ענק, עם אזור קטן שאפשר לעשות בו מורכבים עם באמפר פלייטס ומשטח נורמלי וסטודיו שהפכו אותו לסטודיו קרוספיט מרשים עם כל הציוד הנדרש.

הייתי שם פעם אחת ורוב האימון היה לחכות לראק שיתפנה

Oleg ivanyukov
היה אצל ולרי לפני חודש בתחרות ונראה לי עכשיו התחרה אצל אדטו.
התחרויות אצלו במכון זה משהו די חדש ממה שידוע לי, הייתה תחרות אחת רק לפני כמה חודשים ובקיץ יש עוד אחת. ומהפרסום שראיתי יש שם חוץ מ pl עוד מקצים כמו בנץ' מ.ג למקסימום חזרות, דדליפט פעמיים מ.ג למקסימום חזרות...

מה המחיר?

280 ש"ח בחודש ואם אתה רוצה גם את הסטודיו של הקרוספיט זה תוספת של עוד 100 ש"ח בחודש.

יש ביקורות מאוד טובות על פיטנס לנד, כל בחדרי כושר האחרים כמו ג'ו אקטיב, הולמס אני שומע המון תלונות שעמוס בערבים ואווירה לא הכי נעימה.
מכיר גם אנשים מזאוס, גם שם יש תלונות על עומס, אני חושב שהכי טוב זה לבקש אימון ניסיון בכל אחד מהמקומות בשעות שאתה מתאמן ולראות אם מסתדר לך.

יש ביקורות מאוד טובות על פיטנס לנד, כל בחדרי כושר האחרים כמו ג'ו אקטיב, הולמס אני שומע המון תלונות שעמוס בערבים ואווירה לא הכי נעימה.
מכיר גם אנשים מזאוס, גם שם יש תלונות על עומס, אני חושב שהכי טוב זה לבקש אימון ניסיון בכל אחד מהמקומות בשעות שאתה מתאמן ולראות אם מסתדר לך.
לפי מה שאני רואה ויודע מהניסיון הדל שלי, בדרך כלל רוב התלונות הן בגלל עומס. כאשר נפתח חדר כושר חדש ואיכותי וגם אין הרבה עומס אז ממש כיף להתאמן שם ולכן הלקוחות מרוצים. ואז כאשר שומעים ביקורת טובה על חדר כושר מסוים המון אנשים עוברים לשם ובסופו של דבר גם שם יכול להיווצר עומס. בקיצור כמעט תמיד יהיה עומס אין מה לעשות.

כמובן שיש פרמטרים נוספים כמו ציוד, המדיניות של המכון לגבי תרגילים מרוכבים ורמת המאמנים ולפי דעתי בפרמטרים האלה פיטנס לנד אכן נמצאת במקום מאוד מאוד טוב.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית