הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון רייג'

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
כמה שאלות שמעניינות אותי:
1.איך אתם נכנסים לרייג'? כן ראיתי סרטונים עם הכאפות וכו' אבל מה חוץ מזה?
2.אתם משתמשים ברייג' כל פעם כשיש משקל שהולך להיות מתאגר עבורכם או ששומרים אותו רק לבדיקת סינגלים פעם בכמה חודשים?
3. זה באמת יכול לעשות הבדל בין הרמה מוצלחת לכשל?
4. איזה שירים אתם ממליצים להעלאת הרייג'? אני שומע מטאל עוד לפני שהתחלתי להתאמן אגל יש שירים מסויימים שממש עושים את זה כמו נגיד Disturbed- Haunted, יש לכם עוד דוגמאות לשירים לא חרושים? כי צריך קצת לחדש פלייליסט.
5. אתם לא מרגישים שהרייג' יכול להוציא מריכוז ולהשפיע לרעה על ההרמה?

• פותח/ת השרשור
אני מקבל רייג' כשמישהו זורק עלי רימון ואני בא ללכת הצידה ואני קולט שההוא כבר מוציא סנייפר והבן כלבה בקבוצה שלי לא מפנה מקום ותוקע אותי ואני מת וזורק את השלט מהחלון
קורה לי בפיפא כשאני בועט 5 פעמים ברצף לשער וזה פוגע בקורה, בשחקן שלי, השוער הודף, פוגע שוב בשחקן שלי ואין אפילו קרן.

קורה לי בפיפא כשאני בועט 5 פעמים ברצף לשער וזה פוגע בקורה, בשחקן שלי, השוער הודף, פוגע שוב בשחקן שלי ואין אפילו קרן.
הרבה שלטים קיפחו את חייהם בגלל המקרים האלה

לצפות במכבי חיפה משחקת 90 דקות זה הרייג' האולטימטיבי.
האמת שבאימונים רגילים אני לא מרבה להיכנס לסטים ברייג' אני גם ככה ממוקד במה אני הולך להרים ומהצד זה נראה שאני ממש נכנס באדישות אפילו, אם מדובר באיזה סט חמישי של נפח שכל היום הלך קשה אז גג קצת כאפות ברגליים ולא מעבר לזה או איזה אימון אחרון לפני תחרות שעבדתי קשה בשבילו לא מעט שבועות

רכוש זה בסדר.
באחד הטורנירים אחד החברים זרק גלשן שנשען על הקיר על מישהו שעשה עליו עבירה.
בוכהה
אם אתה מאלה שמשחקים הרבה באונליין, אין יותר עצבים מהשלושה ימים של הפוט צמפיונס בסופש, פשוט סרטן. הקיר שלי התמלא בחורים בגלל זריקת השלטים

מסכים עם מה שאושר ויניב אמרו.
צריך לשמור את זה למתי שזה חשוב ולדעת לא סתם לצרוח בלי סיבה.
אצלי בדר״כ הכי טוב זה לשקוע במוזיקה ולתת צעקה אחת קצרה לפני. כאפות האמת אף פעם לא עזרו לי להתרכז וכו׳.

האנטי רייג׳ הכי גדול לדעתי זה לשחק / פייסבוק בפלאפון לפני, מוציא אותי לגמרי מריכוז של האימון וכו׳. מנסה להמנע לגמרי באימונים כבדים.

בסט הרציני אני אישית מוציא את האוזניות, מסתכל על המוט, נושם כמה נשימות עמוקות וניגש אליו בשקט. אוחז אותו לכמה שניות על מנת לחוש אותו ואז נותן את כל כולי.
הכל בשקט (חוץ מהגניחה שלפעמים יוצאת אם יש גריינד)

ההרמות הכי כבדות שלי באו לאחר שקט מוחלט בראש, תוך כדי תרגול נשימה וסימולציה מחשבתית איך אני מרים את המשקל
או בשפה פחות עדינה - ה"רייג'" גורם לכם במקרה הטוב להראות מטופשים ספק צריכים אשפוז ובמקרה הגרוע יותר הוא גם מחרב לכם את הטכניקה.

מי שעוד לא ראה את הסרטון פארודיה שהוצאנו על זה מוזמן בשמחה, מחר אשים קישור.

בחיאת ראבק, מטאל, שאגות והתנהגות ברברית, כל כך מיותר.

יש רייג' ויש רייג'.
לא מסכים שזה ברברי, זה חלק מהתרבות של הספורט ולדעתי חלק מהקסם שלו, תפסיקו לנסות להפוך פאוורליפטינג להרמות אולימפיות.
אין ספק שבכל אימון זה מיותר, אבל במאני טיים זה יכול להיות ההבדל בין סינגל שעלה לסינגל שלא עלה.

אני לא מתכוון בהכרח למכות וצרחות, אני מתכוון למיינד סט שאתה נכנס אליו ולמה שעובר לך בראש.

יש רייג' ויש רייג'.
לא מסכים שזה ברברי, זה חלק מהתרבות של הספורט ולדעתי חלק מהקסם שלו, תפסיקו לנסות להפוך פאוורליפטינג להרמות אולימפיות.
אין ספק שבכל אימון זה מיותר, אבל במאני טיים זה יכול להיות ההבדל בין סינגל שעלה לסינגל שלא עלה.

אני לא מתכוון בהכרח למכות וצרחות, אני מתכוון למיינד סט שאתה נכנס אליו ולמה שעובר לך בראש.
ואני מתכוון בהכרח למכות וצרחות, כתבתי במפורש שזה נראה פתטי, מיינדסט לא רואים ולכן הטיעון שלך זה סה"כ ניסיון גרוע לסובב את זה.
"תפסיקו לנסות להפוך פאוורליפטינג להרמות אולימפיות", אף אחד לא ניסה אפילו קצת.

ואני מתכוון בהכרח למכות וצרחות, כתבתי במפורש שזה נראה פתטי, מיינדסט לא רואים ולכן הטיעון שלך זה סה"כ ניסיון גרוע לסובב את זה.
"תפסיקו לנסות להפוך פאוורליפטינג להרמות אולימפיות", אף אחד לא ניסה אפילו קצת.

א. בשבילי רייג' פחות מתבטא במכות וצרחות ויותר במיינדסט, אך אני לא שולל את השימוש במכות וצרחות, בגלל זה רשמתי "לא בהכרח" לכן, הטיעון שלי בסדר גמור.
ב. זה שאני ואתה לא משתמשים בזה, לא הופך את זה לפסול ומיותר, אם אתה רוצה להפריך אתה מוזמן לנסות, עד כמה שידוע לי הנושא לא נחקר מדעית בנוגע ל slow lifts.

ג. כל הזמן מנסים, יש פה שיח לא נגמר על זה שהמוזיקה מוגזמת, ה"רייג'" מוגזם, ה"מחתרתיות" מוגזמת וכל הזמן משווים את הספורט הזה לוויטליפטינג.

נערך לאחרונה:
רייג' זה אינדיבדואלי . יש כאלו שזה ממש יעזור להם , ויש כאלו שלא צריכים את זה , ויותר אוהבים להתרכז בהרמה
מה שכן , לקבוצה הראשונה - בהחלט רייג' יכול לעשות את ההבדל בין הצלחה לכשלון

לגבי כמה מגוחך שזה נראה , אני מסכים שבמכון זה נראה קצת מפגר (אם היה לי שקל על כל מבט שקיבלתי כשצעקתי "קל" לפני ההרמה ...)
אבל בתחרויות ? לא רואה שום בעיה , ושום דבר שהופך אותנו לבדיחה
אני אעיד על עצמי , אני חושב שבלי הכאפות בגב , השיר רייג' האהוב עליי ברקע , המנטליות לפני כל סט , רמת הריכוז שאני מגיע לשלב לפני שאני מוציא דמעות (קצת הגזמתי אולי) , והעידוד מצד כל הקהל - לא הייתי מצליח להרים
יש כאלה שיגידו שזה חרטה , פסיכולוגיה , הרגל וזה הכל בראש , ואם יש לי את הכוח הייתי מצליח להרים את זה גם עם אייל גולן ברקע ... אני בטוח שלא הייתי מצליח

אגב , גם הטקס של רונאלדו לפני שהוא בועט בעיטות חופשיות נראה לי מוזר ומגוחך . למה כאן זה בסדר לתת "טקסיות" לפני הנסיון להצלחה ? כי זה כדורגל ?
כי זה לא "ברברי" ? מעניין למה אף אחד לא אומר כלום על מגנוסון , על ליליברידג' , על אדי הול ועל כל הטופ שהם עושים מעשים ברברים לפני ההרמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית