הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחנה קיץ

Nevogefen

משתמש מתחיל
251
13
נק' מוניטין:
13
251
13
מה הולך אנשים? יש לי מחנה קיץ בתחילת החופש של 9 ימים עם הפסקה של יומיים ביניהם.מתלבט אם ללכת או לא בעיקר בגלל האימונים והתזונה. כרגע אני במסה נקייה... מה נראלכם?

אז תפספס שבוע וקצת של אימונים, לא ביג דיל. עד כמה אתה רוצה ללכת למחנה קיץ הזה?

• פותח/ת השרשור
אז תפספס שבוע וקצת של אימונים, לא ביג דיל. עד כמה אתה רוצה ללכת למחנה קיץ הזה?
כל החברים הולכים לשם וזה וגם פוגש מלא חברים מכל שאר הצפון... נראלך ייפגע לי בתוצאות? לא באלי להפסיד שבוע לחזור ופתאום לעשות כשל בבנץ עם מוט ריק

יש לך את כל שאר החיים להתאמן.
לא יקרה כלום אם תפסיד שבוע וחצי של אימונים.

בעוד 10 שנים אתה תצטער אם לא תלך.
תנצל את הדברים האלה שאחכ לא יחזרו שוב פעם... לך ותהנה.

את האמת שאני לא מחשיב צבא להפסקה, אני אמצא דרך לעשות אימונים ואקנה גיינר.. אגב בקרבי יש חדרי כושר בדרך כלל?

בתקופה שלי היה במפקדה מכולה של כמה מכשירים.
אבל קשה מאוד מאוד להפקיד להתאמן במהלך השירות.

לתת לאימונים לנהל לך את החיים ככה זה הרגל מאוד לא טוב. עם כל הכבוד לחשיבות של ספורט, אל תתן לזה להשתלט לך על החיים

לתת לאימונים לנהל לך את החיים ככה זה הרגל מאוד לא טוב. עם כל הכבוד לחשיבות של ספורט, אל תתן לזה להשתלט לך על החיים
לתת לאימונים לנהל לך את החיים זה סבבה לגמרי. אפשר לצאת למחנה קיץ כי תוך שבוע וחצי לא יקרה כלום אבל לוותר על שינה טובה כי אתה רוצה לצאת עד 3 בלילה או לאכול ג'אנק ולהרוס לעצמך את החיטוב כי כל כמה ימים מזמינים אותך למסעדה ואתה לא יול לסרב ? לפעמים צריך לעשות וויתורים ואם אתה חושק במשהו אתה גם תצתרך לעשות מלא וויתורים. בוא נגיד שאני לא הייתי עובד בעבודה שתפריע לי להתאמן או לישון כמו שצריך.
ולבחור אני ממליץ לצאת לטיול כי ההפסקה הזאת לא תזיק ואפילו להיפך יש סיכוי שהוא יתחזק בזמן הזה.

• פותח/ת השרשור
לתת לאימונים לנהל לך את החיים זה סבבה לגמרי. אפשר לצאת למחנה קיץ כי תוך שבוע וחצי לא יקרה כלום אבל לוותר על שינה טובה כי אתה רוצה לצאת עד 3 בלילה או לאכול ג'אנק ולהרוס לעצמך את החיטוב כי כל כמה ימים מזמינים אותך למסעדה ואתה לא יול לסרב ? לפעמים צריך לעשות וויתורים ואם אתה חושק במשהו אתה גם תצתרך לעשות מלא וויתורים. בוא נגיד שאני לא הייתי עובד בעבודה שתפריע לי להתאמן או לישון כמו שצריך.
ולבחור אני ממליץ לצאת לטיול כי ההפסקה הזאת לא תזיק ואפילו להיפך יש סיכוי שהוא יתחזק בזמן הזה.
אתה חושב? המשקלי עבודה לא יצנחו בזמן הזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית