כן אבל לוקח זמןאה ואי איזה באסה זה עם הגירודים.. שזה צמח להם זה חזר למצב המקורי?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אבל לוקח זמןאה ואי איזה באסה זה עם הגירודים.. שזה צמח להם זה חזר למצב המקורי?
מנסה על בסיס שבועי, לפעמים יוצא שפעם בשבועיים, זה לא מגרד, אולי פעם זה היה לא זוכר, אבל עכשיו אני פשוט מרגיש לא בנוח אם זה לא מגולח.וזה לא מגרד? כל כמה זמן אתה מגלח?
לא גילחתי אף פעם
אחרי זה זה גודל יותר לא?
אני גילחתי איזה 3-4 פעמים לפני כמה שנים, עם מכונה על 0, אחר כך הפסקתי וזה פשוט גדל לאותו אורך כמו קודם ונשאר ככהנפץ לי אותו
פעם הייתה בילדר ולא סיפרתה לנו?🙄אני גילחתי איזה 3-4 פעמים לפני כמה שנים, עם מכונה על 0, אחר כך הפסקתי וזה פשוט גדל לאותו אורך כמו קודם ונשאר ככה
כמעט, גיליתי שבשביל להיות בילדר צריך לגלח את הגב אז ויתרתי על זהפעם הייתה בילדר ולא סיפרתה לנו?🙄
אם אני לא טועה נשים נוהגות לגלח את הבית שחי לעתים יותר תכופות מגברים.שמעו שאתם פשוט ילדים קטנים..
טיפוח אישי זה לא עניין רק של נשים
אני גילחתי איזה 3-4 פעמים לפני כמה שנים, עם מכונה על 0, אחר כך הפסקתי וזה פשוט גדל לאותו אורך כמו קודם ונשאר ככה
דוארדורנט בשם Certain Dri, שם פעמיים בשבוע והבית שחי יבש כל הקיץ...
אישית מוריד עם מכונת תספורת שלא יהיה ג'ונגל
יש בארץ? ראיתי רק מחול ועולה 100+ שח.דוארדורנט בשם Certain Dri, שם פעמיים בשבוע והבית שחי יבש כל הקיץ...
אישית מוריד עם מכונת תספורת שלא יהיה ג'ונגל
מוכרים אותו בארץ? (איפה?)
אם השתמשת גם באנהידרול, איך זה בהשוואה אליו?
יש בארץ? ראיתי רק מחול ועולה 100+ שח.
לנושא, אני מקצץ עם מכונה, הכי נוח [חשבתי שזה ישנה את כמות הזיעה שיוצאת לי אבל זה לא 🤬 ]
אני מגלח כבר עשור. אני אפילו לא מסוגל יותר מבלי לגלח יותר כי אני ישר מתחיל להזיע בבית שחי. הבעיה עם יותר מידי שערות בבית שחי זה כשאתה שם ספיד סטיק או כל דבר אחר שדומה לכך, אתה בעצם מורח 90% ממנו על השיערות ולא על בית שחי עצמו/נקבוביות הזיעה. אנשים חושבים ששיערות בבית שחי זה "גברי", מצטער לאכזב אתכם זה בבוני לכל דבר - אח שלי ד"א הוא אחד הבבונים שמסרב לגלח, אבל כשהוא נהפך להיות שמן יותר ויותר עם השנים הוא מבין שהוא יצטרך 🤡
זקן זה משהו אחר, זה יותר עניין ויזואלי חיצוני כי הפרצוף שלך נראה 24/7 בציבור. בית השחי לא, לכן לא מבין מה הבעיה לגלח כדי להזיע פחות ובאופן כללי זה הרבה יותר נוח וגם לא מלכלך את החולצות כשאתה מורח ספיד סטיקמגלחים כל מקום בגוף ומגדלים זקן דע"ש/הרצל כי הם צריכים שמשהו כבר יזכיר להם שהם "גברים".
זקן זה משהו אחר, זה יותר עניין ויזואלי חיצוני כי הפרצוף שלך נראה 24/7 בציבור. בית השחי לא, לכן לא מבין מה הבעיה לגלח כדי להזיע פחות ובאופן כללי זה הרבה יותר נוח וגם לא מלכלך את החולצות כשאתה מורח ספיד סטיק