הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאמר חשוב על תזונה ואימונים לקראת גיבוש

"חשוב גם לאכול חלבונים, ככה הגוף שלכם ייפתח את השרירים כמו שאמרנו. כמה? פי 2 ממשקל הגוף שלכם. אך היזהרו! אל תכניסו בארוחה אחת יותר מ-25 גרם חלבון. כיוון שאתם עלולים לקבל הרעלת חלבון, ולשלשל המון."

"שומנים - חייבים להכניס לגוף גם שומנים. כן כן, שומנים, הגוף אוגר אותם ומשתמש בהם כשצריך. כמובן לא להפריז, אתם לא צריכים שתי שקים בכל צד בגוף, אתם רוצים שזה יהיה מאוזן."

נראה לי די מוגזם.

http://www.yehida.co.il/forums/showthread.php?t=37414

אין לי מושג כיצד אפשר לצבור ידע כל כך מקצועי, אפילו בדמיוני אני לא מצליח...🤡
lol_wut.jpg

שמתם לב שאתם מתנשפים? הגוף שלכם משתמש בחמצן שאתם נושמים על מנת לבנות את השריר ייחד עם האוכל

רגע אם השריר שלי בנוי מחמצן אני מרמה לא? כמו האלה שאוכלים אפקות?

כשאתם קמים בבוקר הגוף עבר תהליכים רבים, בניהם קטבוליזם. מכיוון שישנתם מעל 3 שעות, הגוף ניצל כמה פעמים את המאגרים שלכם. אם לא תאכלו ארוחת בוקר, הגוף ימשיך לנצל את המאגרים שלכם, ותהיו עייפים, ולא תוכלו לנצל את המקסימום, בטח שלא באימונים!

חחחחח ניצל כמה פעמים את המאגרים שלכם, ימשיך לנצל את המאגרים...חחח איזה דביל!

המאמרון (וכותבו, מן הסתם) בא לספק מידע שנועד להשגת מטרות מסויימות, שכנראה לא תואמים את הרמה שכולם רגילים אליה. זו לא בדיוק חוכמה להצהיר שמאמרון וכותבו מיצגים רמה נמוכה. תגבו את דעתכם.

המאמרון (וכותבו, מן הסתם) בא לספק מידע שנועד להשגת מטרות מסויימות, שכנראה לא תואמים את הרמה שכולם רגילים אליה. זו לא בדיוק חוכמה להצהיר שמאמרון וכותבו מיצגים רמה נמוכה. תגבו את דעתכם.

איזה מטרה דבר כזה מספק? ואיך מגיעים למסקנה כל כך מטומטמת?:
גברים, אתם צריכים לאכול כ- 3000-3500 פחמימות ביום! נשים - 2000-2500.

מה הקשר למטרות המסויימות האלה? הוא מלא בטענות לא נכונות.

מה הקשר למטרות המסויימות האלה? הוא מלא בטענות לא נכונות.

זאת לא בעייה לטעון שמישהו טועה (וכולם אוהבים לצעוק את זה), אבל לא כולם מבינים למה. זאת הזדמנות טובה לנפץ מיתוסים בצורה מסודרת, ולעזור לאחרים להחכים.

זאת לא בעייה לטעון שמישהו טועה (וכולם אוהבים לצעוק את זה), אבל לא כולם מבינים למה. זאת הזדמנות טובה לנפץ מיתוסים בצורה מסודרת, ולעזור לאחרים להחכים.

זה כבר נעשה עשרות פעמים בפורום, לגבי כל טענה וטענה שיש באתר. אוף טופיק זה לא המקום המתאים, ומי שקורא כאן לא צריך את זה במילא.

להמליץ דברים שקריים ושטויות זה לא הפגנת רמה נמוכה, זו הטעיה, טמטום וגובל ברשלנות

רמה נמוכה זה להציג מאמר ללא נתונים, מקורות, מחקרים ביבליוגרפיה וכו'

יש הבדל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית