הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דאג הפבורן

• פותח/ת השרשור practis
  • פורסם בתאריך

practis

משתמש מתחיל
123
6
נק' מוניטין:
13
123
6
בסד
הלחיצות הן באופן ניכר הצד החלש שלי-אחד מה״בעיות״ זה השילוב בין הרצון לפיתוח כוח לרצון לשמר אסטטיות והרגשה של ״עבודה״ באימון.כל תוכנית כולל סומולוב ג׳וניור שעשיתי אני נוטה לקפוץ מהר מדי בשבועות/אימונים כי השלבים הקלים יותר לא מדגדגים אותי ויוצא בסוג של תיסכול מכך שלא התאמצתי והרגשתי את האימון. לפני כ3 שבועות סיימתי סומולוב מצומצם(כמו שציינתי קופץ בשבועות) עם 112 ל10 שלשות מ.ג 83~ חושב כרגע להתחיל דאג הפבורן במתכונת של 3 פעמים בשבוע אבל בשלב ה״פאמפ״ ביום ראשון לתת בנץ רגיל בשלישי מקבילים בחמישי עליון. או לעשות פעמיים בשבוע בנץ רגיל דאג הפבורן ובשלישי לעשות את התוכנית ללחיצה צמודה.אשמח לייעוץ
@yanivgoft @Idan Golani @TheTzadik

חושב כרגע להתחיל דאג הפבורן במתכונת של 3 פעמים בשבוע
מהנסיון הקצר שלי בתכנית (3 חודשים אחרונים בערך) זה נשמע עמוס מדי לעשות בנץ' 3 פעמים בשבוע במתכונת הזאת.
ובכלל אני חושב שהגישה שלך לא נכונה, השאיפה אמורה להיות לעשות הכי מעט שצריך בשביל להתקדם (במילא עם הזמן ההכי מעט הזה לא יספיק ותצטרך להוסיף עבודה) ולא לעשות הכי הרבה שאתה יכול בלי לקרוס.

• פותח/ת השרשור
מהנסיון הקצר שלי בתכנית (3 חודשים אחרונים בערך) זה נשמע עמוס מדי לעשות בנץ' 3 פעמים בשבוע במתכונת הזאת.
ובכלל אני חושב שהגישה שלך לא נכונה, השאיפה אמורה להיות לעשות הכי מעט שצריך בשביל להתקדם (במילא עם הזמן ההכי מעט הזה לא יספיק ותצטרך להוסיף עבודה) ולא לעשות הכי הרבה שאתה יכול בלי לקרוס.
מקבל/מסכים עם מה שאתה אומר אבל למה אתה חושב שזה עמוס יותר מפעמיים בנץ ופעם פרס?
רואה הבדל מעותי?

מקבל/מסכים עם מה שאתה אומר אבל למה אתה חושב שזה עמוס יותר מפעמיים בנץ ופעם פרס?
רואה הבדל מעותי?
אני אישית לא עושה הפבורן לפרס, אבל בפרס מן הסתם המשקל שאתה עובד איתו הרבה יותר נמוך מהבנץ', כלומר הרבה פחות נפח עבודה.

• פותח/ת השרשור
אני אישית לא עושה הפבורן לפרס, אבל בפרס מן הסתם המשקל שאתה עובד איתו הרבה יותר נמוך מהבנץ', כלומר הרבה פחות נפח עבודה.
מה כן עושה?
מן הסתם המשקל לבנץ ופרס לא אותו דבר.. כמו שאתה עובד ברמת מאמץ מסויימת בבנץ ככה לפי היכולת בפרס ככה שעדיין קצת לא כלכך מבין את הטענה

מה כן עושה?
מחפש מתכונת שעובדת כי הפרס לא ממש מתקדם, בעייתי לי להתקדם בפרס בגלל כל הבנץ' בתכנית (כנראה).
מן הסתם המשקל לבנץ ופרס לא אותו דבר.. כמו שאתה עובד ברמת מאמץ מסויימת בבנץ ככה לפי היכולת בפרס ככה שעדיין קצת לא כלכך מבין את הטענה
נכון אתה כביכול עובד באותה רמת מאמץ בפרס עם הרבה פחות משקל אבל ההתאוששות מהפרס תהיה קלה יותר בגלל הנפח היותר נמוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית