הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טקסס בסקוואט ודדליפט ודאג הפבורן בלחיצות

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
אני מסיים את החיטוב בערך בסוף אוגוסט ומתכנן איזה תכנית מסה אני יעשה - יש לציין שאת המסה אני עושה בפלוס קלורי ממש ממש קטן (אני לא מעוניין להשמין אלא להתחזק כמה שיותר על מ.ג כמה שיותר נמוך)
המטרה שלי היא פאוורליפטינג נטו - חשבתי לעשות דאג הפבורן בלחיצות שממש גרועות אצלי וטקסס בסקוואט ודדליפט , מה דעתכם על החלוקה הבאה

ראשון
סקוואט 5X5
דאג הפבורן לבנצ 8X2/3 ואז 3X6-8
מתח 4X10
בייספס טרייספס ופייספולס

שלישי
סקוואט התאוששות
דאג הפבורן לפרס 8X2/3 ואז 3X6-8
מתח עם משקל 4X6

חמישי
סקוואט 1X5
דאג הפבורן לבנצ 8X2/3 ואז 3X6-8
דדליפט 1X5
טרייספס תאומים וקצת בטן

שישי
בגלל שאני שונא לעשות מתח בסוף האימון שאני מותש וזה גורם לי לא להתקדם בו - חשבתי כאן להקדיש לו יום שאתחיל ממנו ואתקדם בו כמו שצריך
מתח עם משקל 4X6 ואולי אוסיף עוד איזה באק אוף סט מה אומרים ?
פה חשבתי להכניס שכיבות סמיכה בעמידת ידיים (רגליים נשענות על הקיר) סתם כי אני אוהב את התרגיל וזה יעזור לי לשפר את הפרס (?)
וקצת בייספס ופייספולס

מה אומרים ? האימון ביום שישי הוא אופציונלי וחשבתי על לעשות אותו בבית עם הציוד שיש לי (טבעות ומשקולות) ולשלב קצת תרגילים עם משקל גוף כמו שכיבות סמיכה בעמידת ידיים או פרונט לבר

בחרתי בלחיצות את דאג הפבורן בעקבות המלצה של @yanivgoft שגם אצלו הלחיצות לא התקדמו לעומת הסקוואט והדדליפט והתכנית עזרה לו המון

תודה רבה לכל מי שהקדיש פה זמן על לקרוא את התכנית אשמח לעזרה

נפח לחיצות ממש ממש גבוה, אמנם פעמיים בנצ' ופעם פרס שזה סטנדרטי, אבל בנפח כזה לא יודע כמה זמן הכתפיים שלך יעמדו בזה ותצליח למשוך התקדמות... חוץ מזה נראה בסדר. לגבי חמישי הייתי מציע אולי לפצל את האימון הזה ולהפריד את הלחיצה מהסקוואט והדדליפט כי זה נראה אימון ארוך ומתיש מדי לטעמי.

• פותח/ת השרשור
נפח לחיצות ממש ממש גבוה, אמנם פעמיים בנצ' ופעם פרס שזה סטנדרטי, אבל בנפח כזה לא יודע כמה זמן הכתפיים שלך יעמדו בזה ותצליח למשוך התקדמות... חוץ מזה נראה בסדר. לגבי חמישי הייתי מציע אולי לפצל את האימון הזה ולהפריד את הלחיצה מהסקוואט והדדליפט כי זה נראה אימון ארוך ומתיש מדי לטעמי.
יניב אמר שהוא עשה פעמיים בנצ ופעמיים פרס...
דווקא האימון בחמישי לא נשמע כזה מתיש כי זה סט אחד עצים בסקוואט ואז בנצ ואז דדליפט כבד
אני פשוט מחפש תכנית שלא תדרוש ממני לאכול כמו חזיר ועם התקדמות איטית ויציבה בבנצ ובפרס שלא ממש מתקדמים
ומה דעתך על האימון ביום שישי? מיותר? אם הוא מיותר אני אעביר את המתח ליום חמישי ואז זה באמת יהיה מתיש

והנפח לא כזה גבוהה כי אמנם זה 8 סטים אבל באחוזים נמוכים

יניב אמר שהוא עשה פעמיים בנצ ופעמיים פרס...
דווקא האימון בחמישי לא נשמע כזה מתיש כי זה סט אחד עצים בסקוואט ואז בנצ ואז דדליפט כבד
אני פשוט מחפש תכנית שלא תדרוש ממני לאכול כמו חזיר ועם התקדמות איטית ויציבה בבנצ ובפרס שלא ממש מתקדמים
ומה דעתך על האימון ביום שישי? מיותר? אם הוא מיותר אני אעביר את המתח ליום חמישי ואז זה באמת יהיה מתיש

והנפח לא כזה גבוהה כי אמנם זה 8 סטים אבל באחוזים נמוכים

האימון בשישי נראה לי מיותר, ולמה אתה חושב שהתוכנית הזאת תדרוש ממך פחות קלוריות מתוכניות אחרות? דווקא נראית תובענית עד מאוד

• פותח/ת השרשור
האימון בשישי נראה לי מיותר, ולמה אתה חושב שהתוכנית הזאת תדרוש ממך פחות קלוריות מתוכניות אחרות? דווקא נראית תובענית עד מאוד
כי מתקדמים בה פעם בחודש ויניב אמר שהיא עבדה לו כשהוא היה עם תזונה חרא ושינה חרא בגלל הצבא,
דרך אגב חשבתי על מנת למזער את הנפח ביום ראשון לעשות פרס 3X6-8 אחרי הבנצ במקום הבנצ (בתכנית המקורית זה אמור להיות בנצ אבל ככה אני מקטין את הנפח ומוסיף עוד דגש לפרס)

כי מתקדמים בה פעם בחודש ויניב אמר שהיא עבדה לו כשהוא היה עם תזונה חרא ושינה חרא בגלל הצבא,
דרך אגב חשבתי על מנת למזער את הנפח ביום ראשון לעשות פרס 3X6-8 אחרי הבנצ במקום הבנצ (בתכנית המקורית זה אמור להיות בנצ אבל ככה אני מקטין את הנפח ומוסיף עוד דגש לפרס)
תראה זה שזה עבד לו בתנאים איומים זה לא אומר כלום... לא יזיק לנסות אבל אל תבנה את התכנונים שלך על סמך מקרה אחד, בטח ובטח של מקרה של בחור שחזק מאוד מאוד ביחס לגודל שלו ככה שנראה שחוקי הטבע לא הכי תקפים עליו...

ועכשיו ברצינות, כל תוכנית כוח דורשת ממך הרבה קלוריות, אני לא יודע מה ההגדרה שלך להרבה או מה הכוונות שלך. בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תראה זה שזה עבד לו בתנאים איומים זה לא אומר כלום... לא יזיק לנסות אבל אל תבנה את התכנונים שלך על סמך מקרה אחד, בטח ובטח של מקרה של בחור שחזק מאוד מאוד ביחס לגודל שלו ככה שנראה שחוקי הטבע לא הכי תקפים עליו...

ועכשיו ברצינות, כל תוכנית כוח דורשת ממך הרבה קלוריות, אני לא יודע מה ההגדרה שלך להרבה או מה הכוונות שלך. בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה.
שמע אם הייתי בראש של לאכול מלא קלוריות הייתי עושה טקסס שהיא דיי תובענית אבל עובדת בלחיצות למי שאוכל
ולפי דעתי לא חייב להיות בפלוס קלורי גדול על מנת להתחזק ויש פה הרבה שמתחזקים גם בפלוס מאוד קטן

שמע אם הייתי בראש של לאכול מלא קלוריות הייתי עושה טקסס שהיא דיי תובענית אבל עובדת בלחיצות למי שאוכל
ולפי דעתי לא חייב להיות בפלוס קלורי גדול על מנת להתחזק ויש פה הרבה שמתחזקים גם בפלוס מאוד קטן
לא אמרתי שאי אפשר להתחזק בפלוס קלורי קטן, להיפך.
בגדול נראה אחלה, אמרתי את דעתי. בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית