נק' מוניטין:
231
- 1,425
- 188
אני מסיים את החיטוב בערך בסוף אוגוסט ומתכנן איזה תכנית מסה אני יעשה - יש לציין שאת המסה אני עושה בפלוס קלורי ממש ממש קטן (אני לא מעוניין להשמין אלא להתחזק כמה שיותר על מ.ג כמה שיותר נמוך)
המטרה שלי היא פאוורליפטינג נטו - חשבתי לעשות דאג הפבורן בלחיצות שממש גרועות אצלי וטקסס בסקוואט ודדליפט , מה דעתכם על החלוקה הבאה
ראשון
סקוואט 5X5
דאג הפבורן לבנצ 8X2/3 ואז 3X6-8
מתח 4X10
בייספס טרייספס ופייספולס
שלישי
סקוואט התאוששות
דאג הפבורן לפרס 8X2/3 ואז 3X6-8
מתח עם משקל 4X6
חמישי
סקוואט 1X5
דדליפט 1X5
טרייספס תאומים וקצת בטן
שישי
בגלל שאני שונא לעשות מתח בסוף האימון שאני מותש וזה גורם לי לא להתקדם בו - חשבתי כאן להקדיש לו יום שאתחיל ממנו ואתקדם בו כמו שצריך
מתח עם משקל 4X6 ואולי אוסיף עוד איזה באק אוף סט מה אומרים ?
פה חשבתי להכניס שכיבות סמיכה בעמידת ידיים (רגליים נשענות על הקיר) סתם כי אני אוהב את התרגיל וזה יעזור לי לשפר את הפרס (?)
וקצת בייספס ופייספולס
מה אומרים ? האימון ביום שישי הוא אופציונלי וחשבתי על לעשות אותו בבית עם הציוד שיש לי (טבעות ומשקולות) ולשלב קצת תרגילים עם משקל גוף כמו שכיבות סמיכה בעמידת ידיים או פרונט לבר
בחרתי בלחיצות את דאג הפבורן בעקבות המלצה של @yanivgoft שגם אצלו הלחיצות לא התקדמו לעומת הסקוואט והדדליפט והתכנית עזרה לו המון
תודה רבה לכל מי שהקדיש פה זמן על לקרוא את התכנית אשמח לעזרה
המטרה שלי היא פאוורליפטינג נטו - חשבתי לעשות דאג הפבורן בלחיצות שממש גרועות אצלי וטקסס בסקוואט ודדליפט , מה דעתכם על החלוקה הבאה
ראשון
סקוואט 5X5
מתח 4X10
בייספס טרייספס ופייספולס
שלישי
סקוואט התאוששות
דאג הפבורן לפרס 8X2/3 ואז 3X6-8
מתח עם משקל 4X6
חמישי
סקוואט 1X5
דדליפט 1X5
טרייספס תאומים וקצת בטן
שישי
בגלל שאני שונא לעשות מתח בסוף האימון שאני מותש וזה גורם לי לא להתקדם בו - חשבתי כאן להקדיש לו יום שאתחיל ממנו ואתקדם בו כמו שצריך
מתח עם משקל 4X6 ואולי אוסיף עוד איזה באק אוף סט מה אומרים ?
פה חשבתי להכניס שכיבות סמיכה בעמידת ידיים (רגליים נשענות על הקיר) סתם כי אני אוהב את התרגיל וזה יעזור לי לשפר את הפרס (?)
וקצת בייספס ופייספולס
מה אומרים ? האימון ביום שישי הוא אופציונלי וחשבתי על לעשות אותו בבית עם הציוד שיש לי (טבעות ומשקולות) ולשלב קצת תרגילים עם משקל גוף כמו שכיבות סמיכה בעמידת ידיים או פרונט לבר
בחרתי בלחיצות את דאג הפבורן בעקבות המלצה של @yanivgoft שגם אצלו הלחיצות לא התקדמו לעומת הסקוואט והדדליפט והתכנית עזרה לו המון
תודה רבה לכל מי שהקדיש פה זמן על לקרוא את התכנית אשמח לעזרה