הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 180x3 דדליפט | מ.ג 87.9 | בן 15

ZivFarbman36

משתמש פעיל
791
570
נק' מוניטין:
2,909
791
570

RPE = 8

אחרי חצי שנה הפסקה מהסומו החלטתי לחזור כי הקלאסי שלי היה תקוע כבר הרבה זמן.
מקווה להתחרות ב22 ליולי בפיטנס לנד (שדרך אגב מכון ברמה מאוד גבוהה, ממליץ בחום ואם לאולג יש משתמש פה אז תודה על האירוח)

אלוהים יודע איך יצא מזה 3 חזרות, התכנון היה איזה סינגל נחמד (כי בדצמבר נתתי 182.5 לסינגל).​

חח עשית קלאסי במקסימום עם 140 -150 נפצעת חזרת ל135 מלפני שבוע החלטת לחזור לסומו ונתת 180 לשלשה בחיטוב עוד o_Oo_Oo_O
מרשים כמה שזה הזוי

• פותח/ת השרשור
חח עשית קלאסי במקסימום עם 140 -150 נפצעת חזרת ל135 מלפני שבוע החלטת לחזור לסומו ונתת 180 לשלשה בחיטוב עוד o_Oo_Oo_O
מרשים כמה שזה הזוי
תאמין לי אני הכי מופתע פה.
עד עכשיו לא מבין איך זה לעזאזל קרה.

• פותח/ת השרשור
מרשים מאוד, מה זאת התחרות ביולי? יש פרטים?
תחרות שנערכת בפיטנס לנד בראשון לציון. לפי מה שהבנתי אולג (המנהל ומארגן התחרות) מביא מוניליפט ופלטות תחרותיות אז זאת תהיה תחרות לכל דבר ועניין.

יש לך עוד פרטים פה:
Open Israel Chapionship NPA

ראשון לציון
ברחוב תרמ"ב משהו כזה.

כמה ראקים וספות בנץ' יש שם ? הרי המקום מכוון לליפטינג ואני די בטוח שיש עומס על הציוד הזה, לא ?

כמה עולה כניסה חד פעמית אולי אקפוץ מתישהו. הבעלים מרשה לדדלפט יחף ?

• פותח/ת השרשור
כמה ראקים וספות בנץ' יש שם ? הרי המקום מכוון לליפטינג ואני די בטוח שיש עומס על הציוד הזה, לא ?

כמה עולה כניסה חד פעמית אולי אקפוץ מתישהו. הבעלים מרשה לדדלפט יחף ?
יש שני ראקים ושתי ספות, גם אני בהתחלה חשבתי שיהיה מפוצץ אבל וואלה המוטות היו שלי כל הזמן. ממה שהבנתי זה תמיד ככה.

כניסה חד פעמית עולה 40 ש"ח וכן הוא מרשה לדדלפט יחף (ראיתי איזה מישהו עושה והוא לא העיר לו). מקסימום תפנה אליו בפייס הוא יענה.

יש שני ראקים ושתי ספות, גם אני בהתחלה חשבתי שיהיה מפוצץ אבל וואלה המוטות היו שלי כל הזמן. ממה שהבנתי זה תמיד ככה.

כניסה חד פעמית עולה 40 ש"ח וכן הוא מרשה לדדלפט יחף (ראיתי איזה מישהו עושה והוא לא העיר לו). מקסימום תפנה אליו בפייס הוא יענה.

אני יודע שהאיזור שהוא נמצא בו בעייתי מבחינת חנייה - אתה מוצא שם ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית