הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקופת חיטוב

dan2323

משתמש מתחיל
186
2
נק' מוניטין:
2
186
2
שלום אז ככה אני בפעם הראשונה התחלתי את תקופת החיטוב לפני שלושה חודשים שקלתי 85 קילו ועכשיו אחרי שלושה חודשים אני שוקל 80 קילו יש לי כמה שאלות בנוגע לזה

1.אני רציתי לדעת כל ירידה במשקל גוף כוללת ירידה באחוזי שומן?
2.הירידה הזאת בשלושה חודשים של 5 קילו היא בסדר גמור או שיכול להיות שאבדתי המון מהמסה ?
3.אני תקוע כבר כמעט שבועיים על משקל 80 הורדתי פחמימה וקלוריות והוספתי אירובי זה תקוע מה הסיבה ??

שלום אז ככה אני בפעם הראשונה התחלתי את תקופת החיטוב לפני שלושה חודשים שקלתי 85 קילו ועכשיו אחרי שלושה חודשים אני שוקל 80 קילו יש לי כמה שאלות בנוגע לזה

1.אני רציתי לדעת כל ירידה במשקל גוף כוללת ירידה באחוזי שומן?
2.הירידה הזאת בשלושה חודשים של 5 קילו היא בסדר גמור או שיכול להיות שאבדתי המון מהמסה ?
3.אני תקוע כבר כמעט שבועיים על משקל 80 הורדתי פחמימה וקלוריות והוספתי אירובי זה תקוע מה הסיבה ??
1) לא בהכרח, אחוז שומן זה דבר יחסי ואם תרד בצורה גרועה יכול להיות שהוא יעלה
2) ירידה תקינה וסבירה
3) יכול להיות שאתה לא מדייק עם הקלוריות?

• פותח/ת השרשור
1) לא בהכרח, אחוז שומן זה דבר יחסי ואם תרד בצורה גרועה יכול להיות שהוא יעלה
2) ירידה תקינה וסבירה
3) יכול להיות שאתה לא מדייק עם הקלוריות?

תודה על המענה אחי
לגבי הקלוריות אני מדוייק איתם אפילו הגעתי למצב שאני מוריד 600 קלוריות במקום 400 שהייתי רגיל להוריד .. ואני בנוסף עושה אירובי ואימוני כוח ולא מחשב אותם חלק מהתפריט ועדין תקוע גם פחמימה הורדתי מ100 ל60 גרם

תודה על המענה אחי
לגבי הקלוריות אני מדוייק איתם אפילו הגעתי למצב שאני מוריד 600 קלוריות במקום 400 שהייתי רגיל להוריד .. ואני בנוסף עושה אירובי ואימוני כוח ולא מחשב אותם חלק מהתפריט ועדין תקוע גם פחמימה הורדתי מ100 ל60 גרם
מקפיד על צ'יטים? 60 ג' פחמימה זה נמוך, אתה מבצע העמסת פחמימות?

תנס אולי לנוח יותר, כמו שכתבו לך, 60 ג' פחמימה זה ממש נמוך.
כתבת שאתה לא מחשב את האימונים שלך מבחינת הקלוריות אז בימים שאתה מתאמן תאכל יותר.

Back
למעלה תחתית