הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות לגבי תקופת מסה

roey 1995

משתמש מתחיל
25
2
נק' מוניטין:
2
25
2
הי,

אני התחלתי להתאמן באופן רציני במרץ.
אני במסה מאז (כן הרבה חודשים) ואני בגדול מתכנן להמשיך את המסה עד ינואר כדי שהחיטוב יהיה לקראת הקיץ.
אני 1.82 בן 22 ושוקל 79 קילו על 13% שומן בערך.

אני כבר עברתי חודשיים של FBW ואז AB עד לסוף אוגוסט ובחודש האחרון אני עושה טקסס.

יש לי כמה שאלות:
1. כמה אירובי רצוי לעשות ובאיזה עצימות? אני בגדול עושה בערך 10 דק באימון, מספיק?
2. כמה דגש לשים על אימוני בטן? אני עובד על בטן אבל לא בעצימות שהייתי עובד אילו בחיטוב.
3. כמה זמן רצוי לעשות תכנית טקסס?

והשאלה החשובה ביותר- איפה אני שם את הקו בין מסה לחיטוב? אני עליתי כבר 15 קילו ממרץ ועליתי 1.5% שומן בערך מאז.
בגדול המטרה שלי זה להגיע ל85 קילו אבל אני חושש שאולי דילגתי על סייקל של חיטוב באמצע..

תודה לכל העוזרים.

1. כמה אירובי רצוי לעשות ובאיזה עצימות? אני בגדול עושה בערך 10 דק באימון, מספיק?
תלוי מה המטרה שלך באירובי?
2. כמה דגש לשים על אימוני בטן? אני עובד על בטן אבל לא בעצימות שהייתי עובד אילו בחיטוב.
מה המטרה שלך באימוני בטן?
3. כמה זמן רצוי לעשות תכנית טקסס?
כל זמן שהיא עובדת לך ומתאימה למטרות שלך
והשאלה החשובה ביותר- איפה אני שם את הקו בין מסה לחיטוב? אני עליתי כבר 15 קילו ממרץ ועליתי 1.5% שומן בערך מאז.
בגדול המטרה שלי זה להגיע ל85 קילו אבל אני חושש שאולי דילגתי על סייקל של חיטוב באמצע..
אם אתה באחוז שומן שאתה טוען שאתה נמצא בו ואין לך בעיה עם המראה שלך ואתה רוצה להמשיך לגדול אז תמשיך עם מסה, כשתרגיש שאתה לא מרוצה מאיך שאתה נראה או כשאתה מתקרב ל20 א"ש זה כנראה זמן טוב לחטב.

• פותח/ת השרשור
תלוי מה המטרה שלך באירובי?.
בדוגרי אני לא כזה סגור על מה המטרה.. המטרה שלי זה לעלות מסת שריר ומשקל בלי לעלות באחוז שומן.

מה המטרה שלך באימוני בטן?
המטרה זה לחזק את הבטן כדי שמתי שהוריד את המעטפת שומן שמכסה אותם הם יהיו מודגשים.

בדוגרי אני לא כזה סגור על מה המטרה.. המטרה שלי זה לעלות מסת שריר ומשקל בלי לעלות באחוז שומן.
תקפיד על תזונה נכונה
המטרה זה לחזק את הבטן כדי שמתי שהוריד את המעטפת שומן שמכסה אותם הם יהיו מודגשים.
2-4 סטים לבטן עם תרגילים שמאתגרים אותך יעשו את העבודה

• פותח/ת השרשור
תקפיד על תזונה נכונה
הבעיה העיקרית שלי זה הבנה יותר מעמיקה של מהות ה"מסה".
כנראה שהשאלה האמיתית שלי מאחוריי כל הפוסט זה איך אני מודד מסת שריר?
אני רואה שאני עולה במשקל, אבל איזה פרמטרים אני יכול למדוד כדי להסיר דאגה שהעלייה היא לא רובה בשומן?

הבעיה העיקרית שלי זה הבנה יותר מעמיקה של מהות ה"מסה".
כנראה שהשאלה האמיתית שלי מאחוריי כל הפוסט זה איך אני מודד מסת שריר?
אני רואה שאני עולה במשקל, אבל איזה פרמטרים אני יכול למדוד כדי להסיר דאגה שהעלייה היא לא רובה בשומן?
תזונה נכונה
תכנון אימונים
מראה חיצוני
מדידה באמצעות טניטה בודיפוד דקסה וקליפר

Back
למעלה תחתית