עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האם אני שם את זה בממוצע בתור 0 או לא שם כלום?ממה שאני יודע מה שמשנה בסוף זה הממוצע והפסיכומטרי,
יש אתרים שאתה יכול לבדוק דרכם מה הממוצע שלך.
האם אני שם את זה בממוצע בתור 0 או לא שם כלום?
יש לי תעודת בגרות(עובדה אני רואה אותה מול העיניים שלי) (אפשר בלי מקצוע חובה אחד כל עוד הוא לא לשון)ספרות זה מקצוע חובה (לפחות היה עד לפני כמה שנים). בלי עובר במקצוע אין לך תעודת בגרות.
יש לי תעודת בגרות(עובדה אני רואה אותה מול העיניים שלי) (אפשר בלי מקצוע חובה אחד כל עוד הוא לא לשון)
אין לך תעודת בגרות מלאה.יש לי תעודת בגרות(עובדה אני רואה אותה מול העיניים שלי) (אפשר בלי מקצוע חובה אחד כל עוד הוא לא לשון)
כי זה אפילו לא באותו אזור?אתה מתאמן באונ' ת"א , תלך שניה לאחת הפקולטות ותשאר במשרדי רישום מה הבעיה?
אוקי אז אני מדמיין וסתם קראו לי לבית ספר והביאו לי דף נייר שכתות על בגרות עם הציונים שלי בלי ספרות כי מנסים לעבוד עליאין לך תעודת בגרות מלאה.
בגרות מלאה - לחמןלפי מה שכתוב כאן, ספרות היא מקצוע חובה
מקצועות חובה ובחירה לבגרות ויחידות הלימוד הדרושות לבגרות מלאה
זה לא עניין של לעבוד עליך. יש דבר כזה תעודת בגרות (התעודה עצמה) ויש תעודת בגרות מלאה שבא יש את כל מקצועות החובהכי זה אפילו לא באותו אזור?
אוקי אז אני מדמיין וסתם קראו לי לבית ספר והביאו לי דף נייר שכתות על בגרות עם הציונים שלי בלי ספרות כי מנסים לעבוד עלי
בגרות מלאה - לחמן
פה כתוב שאפשר להיכשל במקוצעות אחד
גם אם יש ציונים גבוהים באנגלית פיזיקה מתמטיקה 5 יחזה לא משנה אם היא מלאה או לא
עם 0 בספרות כנראה שכל מה שהנייר הזה טוב זה בשביל לנגב אתה יודע את מה
נניח ואתה צריך ממוצע 100 משוקלל על 20 יחידות בגרות. אפילו ציון 50 בספרות מוריד לך 5 נקודות מהממוצע.גם אם יש ציונים גבוהים באנגלית פיזיקה מתמטיקה 5 יח
לפי מה שאתה יודע הנדסה /מתמטיקה/פיזיקה אצתרך להשלים?יש לך תעודת בגרות, אך לא מלאה
אני חושב שעבור חלק מהתארים האקדמאים תצטרך להשלים את מקצוע הספרות
בכל מקרה, גש לברר במזכירויות/מודיעין אונ' ת"א ספציפית לגבי מה שאתה מתעניין בו
כמעט בטוח שכןלפי מה שאתה יודע הנדסה /מתמטיקה/פיזיקה אצתרך להשלים?
תודהכמעט בטוח שכן
אני בוגר הנדסת תעשייה וניהול בטכניון
אני זוכר שהסכם שלי בבגרות נקבע למול כל מקצועות החובה, כולל ספרות, וגם המוגברים
כמעט בטוח שכן
אני בוגר הנדסת תעשייה וניהול בטכניון
אני זוכר שהסכם שלי בבגרות נקבע למול כל מקצועות החובה, כולל ספרות, וגם המוגברים
אתה משווה בן גוריון לטכניון ?עד כמה שזכור לי בבן גוריון מספיק רק הציון במתמטיקה והמקצועות המדעיים ביחד עם הפסיכומטרי עבור מסלולי ההנדסה.