נק' מוניטין:
11,357
- 9,149
- 5,628
לכן רשמתי לפותח האשכול לבדוק ספציפית היכן שהוא מתענייןעד כמה שזכור לי בבן גוריון מספיק רק הציון במתמטיקה והמקצועות המדעיים ביחד עם הפסיכומטרי עבור מסלולי ההנדסה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לכן רשמתי לפותח האשכול לבדוק ספציפית היכן שהוא מתענייןעד כמה שזכור לי בבן גוריון מספיק רק הציון במתמטיקה והמקצועות המדעיים ביחד עם הפסיכומטרי עבור מסלולי ההנדסה.
צודק ב-1000%!אוניברסיטה ובגרות זה משהו שלא יביאו אותך רחוק בחיים.
תואר זה OVERRATED, אם אתה לא רופא/מהנדס/פיזיקאי/ביולוג(נגזרותיהם(רפואת נפש גם) ואולי גם כימאי) רוב הסיכויים שהתואר שלך מיותרצודק ב-1000%!
"רק להאמין בעצמך יביא אותך רחוק! שום בגרות ושום אוניברסיטה, רק אמונה בעצמך" - חיים "בום תכל'ס" כהן, ד"ר מוטיבציה ודונלד טראמפ הישראלי.
בוא נתחיל מזה שנתת פה המון מקצועות והרבה ממי שלומד באונ' לומד את אחד מהמקצועות האלה, אז כבר הטיעון שלכם לא שווה הרבה.תואר זה OVERRATED, אם אתה לא רופא/מהנדס/פיזיקאי/ביולוג(נגזרותיהם(רפואת נפש גם) ואולי גם כימאי) רוב הסיכויים שהתואר שלך מיותר
אתה משווה בן גוריון לטכניון ?
אפשר להשוות, לוקח מבחנים ומטלות של אינפי ולינארית משניהם ומשווה מה יותר שואתי לפתור.אולי תספר לי אתה, ילד בתיכון שמעולם לא חווה לימודים אקדמיים, לא התקבל עוד לאף מוסד לימודים אקדמי, וכל מה שהוא יודע מגיע מדבריהם של אחרים בנושא, למה אי אפשר להשוות בין בן גוריון לטכניון?
צודק ב-1000%!
"רק להאמין בעצמך יביא אותך רחוק! שום בגרות ושום אוניברסיטה, רק אמונה בעצמך" - חיים "בום תכל'ס" כהן, ד"ר מוטיבציה ודונלד טראמפ הישראלי.
מאוד תלוי בבן אדם. יש אנשים שבהחלט יוכלו להצליח יותר ללא לימודים.אוניברסיטה ובגרות זה משהו שלא יביאו אותך רחוק בחיים.
אה סבבה, אתה מסיק מסקנות יפה. קח מקרה קיצון ותקבע לפיו עובדות. אם סטיב ג'ובס וביל גייטס לא עשו תואר ועשו מלא כסף והצליחו, זה בטח אומר שתואר זה מיותר ולא מקדם אותך בחיים.אני לא אוהד גדול שלו, אבל הבן אדם הזה יודע לשווק את עצמו ולמכור את המוצרים שלו, לפי מה שבדקתי הוא עושה הרבה כסף בתור עצמאי.
סתם כדי לקבל פרופורציות, אתה יכול לראות שרוב המיליונרים והמיליארדרים הגיעו ללא תעודות, הגשימו את עצמם ואת הרצונות שלהם, לעומת רוב האנשים שיש להם תואר ועובדים בשביל הבוס שלהם שבסופו של דבר מגלגל עליהם ימבה של כסף.
זאת דעתי.
אפשר להשוות, לוקח מבחנים ומטלות של אינפי ולינארית משניהם ומשווה מה יותר שואתי לפתור.
סמנתי באדום את השטויותאוניברסיטה ובגרות זה משהו שלא יביאו אותך רחוק בחיים.
זה יותר מחצי מהתארים מה שהבאת מה שנשאר זה רק המקצועות האומניים מין הסתם אין שמה כסף......תואר זה OVERRATED, אם אתה לא רופא/מהנדס/פיזיקאי/ביולוג(נגזרותיהם(רפואת נפש גם) ואולי גם כימאי) רוב הסיכויים שהתואר שלך מיותר
איך בדקת כמה כסף הוא מביאאני לא אוהד גדול שלו, אבל הבן אדם הזה יודע לשווק את עצמו ולמכור את המוצרים שלו, לפי מה שבדקתי הוא עושה הרבה כסף בתור עצמאי.
סתם כדי לקבל פרופורציות, אתה יכול לראות שרוב המיליונרים והמיליארדרים הגיעו ללא תעודות, הגשימו את עצמם ואת הרצונות שלהם, לעומת רוב האנשים שיש להם תואר ועובדים בשביל הבוס שלהם שבסופו של דבר מגלגל עליהם ימבה של כסף.
זאת דעתי.
א. שניהם למדו באוניברסיטאות מאוד טובותאה סבבה, אתה מסיק מסקנות יפה. קח מקרה קיצון ותקבע לפיו עובדות. אם סטיב ג'ובס וביל גייטס לא עשו תואר ועשו מלא כסף והצליחו, זה בטח אומר שתואר זה מיותר ולא מקדם אותך בחיים.
יותר סיכוי שמישהו עם תואר יהיה מיליונר מאשר אחד בלילמי שלא למד אינפי או חדו"א שניהם יראו כמו סינית. בטח שבד"כ גם עבור מי שכן למד זה נראה כמו סינית.
וברצינות - צריך לשפוט כל קורס בנפרד כי בסופו של דבר המרצים האחראיים עושים מה שבא להם בד"כ. אינפי ואלגברה (של כל מי שלא מתמטיקה) אלה קורסי שירות עם מעט מאוד משמעות בתואר ובמקצוע, הרמה בהם לא מעידה על כלום. וממה שאני שמעתי, בבן גוריון עושים קטעים מסריחים כדי להכשיל במבחנים, להוריד את הממוצע ו"להעלות את הרמה". מצד שני, גם בטכניון יש את זה, אז קשה להגיד...
@FuriousLift לא כולם רוצים לקחת את הסיכון של להיות עצמאי בשביל להיות מיליונרים. רוב האנשים מסתפקים בעו"ש ממוצע, בטחון תעסוקתי ושקט נפשי. חוץ מזה, שיש עוד סוגים של רצונות והגשמות עצמיות חוץ מלעשות בוכטות. תן ביקור פעם באיזו פקולטה למתמטיקה/כימיה/פיזיקה וכו' ותשאל מי הלך ללמוד תואר בשביל להשיג את הוילה בקיסריה.
לא באמת אכפת לי, זה סתם מה שאני שומע מאנשים כאלה שמזי*נים את השכל על כמה תואר/בגרויות זה לא חשוב (זה תמיד בא מכאלה שלא הלך להם טוב בבית ספר). הם בטוחים שאם מישהו לא עשה תואר והוא מצליח אז הם (וכולם) גם יכולים ותואר זה מיותר (מה שמסביר למה בבית ספר הלך להם פחות טוב).סמנתי באדום את השטויות
זה יותר מחצי מהתארים מה שהבאת מה שנשאר זה רק המקצועות האומניים מין הסתם אין שמה כסף......
איך בדקת כמה כסף הוא מביא
ואיך הגעת למסקנה המופלאה שרוב המיליארדרים והמיליונרים בלי תעודות????
רוב המליונרים והמיליארדרים ועוד איך אם תארים ויותר מזה יחס המליונרים בלי שהשיגו את הכסף לבד שואף ל0% של כאלה בלי תעודות
א. שניהם למדו באוניברסיטאות מאוד טובות
ב. סטיב גובס פרש כי לא היה לו כסף אבל הוא המשיך ללכת להרצאות
ג. ביל גייטס היה באוורווד פרש אחרי שנתיים כדי לפתוח את מיקרוסופט
וואו חחחחחחח you mad bruhאולי תספר לי אתה, ילד בתיכון שמעולם לא חווה לימודים אקדמיים, לא התקבל עוד לאף מוסד לימודים אקדמי, וכל מה שהוא יודע מגיע מדבריהם של אחרים בנושא, למה אי אפשר להשוות בין בן גוריון לטכניון?
ולמי יש יותר סיכוי להיות מיליארדר?יותר סיכוי שמישהו עם תואר יהיה מיליונר מאשר אחד בלי
אתה אומר את זה כאילו בתארים שהבאתי יש כסף, לפחות בארץ בביולוגיה/פיזיקה/רפואה/הנדסה הכסף לא בשמיים, אתה לא תהיה מזה מיליונר בלי סטארטאפ ואתה לא חייב את התארים בשביל סטארטאפ.זה יותר מחצי מהתארים מה שהבאת מה שנשאר זה רק המקצועות האומניים מין הסתם אין שמה כסף......
לזה עם התוארולמי יש יותר סיכוי להיות מיליארדר?
אתה אומר את זה כאילו בתארים שהבאתי יש כסף, לפחות בארץ בביולוגיה/פיזיקה/רפואה/הנדסה הכסף לא בשמיים, אתה לא תהיה מזה מיליונר בלי סטארטאפ ואתה לא חייב את התארים בשביל סטארטאפ.
אני לא יודע באיזה עולם אתה חי שאנשים בלי תואר הם המצליחים יותר...ולמי יש יותר סיכוי להיות מיליארדר?
אתה אומר את זה כאילו בתארים שהבאתי יש כסף, לפחות בארץ בביולוגיה/פיזיקה/רפואה/הנדסה הכסף לא בשמיים, אתה לא תהיה מזה מיליונר בלי סטארטאפ ואתה לא חייב את התארים בשביל סטארטאפ.
לשליש מהמיליארדים אין תוארלזה עם התואר
השאלה היא באיזה עולם אתה חי שבעלי תואר מצליחים יותר, תואר לא נועד לעשות אותך עשיר, תואר נועד לשמר את המוסד הרקוב של האקדמיה.אני לא יודע באיזה עולם אתה חי שאנשים בלי תואר הם המצליחים יותר...
כמובן שלמי שיש תואר יש יותר סיכוי להיות מיליארדר
איזה סטארטאפ אפשר לפתוח עם ידע של 5 יח מתמטיקה ואנגלית או שאתה בונה על לפתוח סטארטאפ של ספינרים?
כסף התחלתי בהנדסה זה 20 (לפחות לחשמל ותוכנה)...
וכמה אתה מגדיר מיליונר?
אתה מבין שאף אחד לא עושה תואר כדי להיות מיליארדר, נכון? אף אחד לא בונה על זה.לשליש מהמיליארדים אין תואר
אני מוכן להתערב ששליש נוסף רכש את התואר שלו בכסף ולא בלימודים
השאלה היא באיזה עולם אתה חי שבעלי תואר מצליחים יותר, תואר לא נועד לעשות אותך עשיר, תואר נועד לשמר את המוסד הרקוב של האקדמיה.
תראה מה כתבתי למעלה ליהב, אם השעה היתה יותר מוקדמת הייתי חוקר אץ זה יותר לעומק.
כסף בהתחלה בהנדסה זה 10 אלף ושאף אחד לא יבלבל לך תמוח שזה יותר.
ומיליונר זה לא אדם שעשה מיליון דולר, למיטב זכרוני אמורה להיות הגדרה מדויקת אבל אם לנחש סתם אז זה מישהו שעשה לפחות 100m$+
ברור שאף אחד לא עושה תואר בשביל להיות מיליארדר, רוב האנשים עושים תואר בשביל עבודה כשכירים שזה טמטום ברוב המקרים.אתה מבין שאף אחד לא עושה תואר כדי להיות מיליארדר, נכון? אף אחד לא בונה על זה.
חוץ מזה, לפי מה שהבנתי, גם אתה עושה תואר, לא?