הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוניברסיטה ובגרות

• פותח/ת השרשור The100
  • פורסם בתאריך
אוקיי אז בוא ניקח כל פריפריה בארץ כמעט...

בקיצור, מי שירצה להיות מיליונר/מיליארדר, ומשקיע את כל האמצעיים והמחשבה כדי לעשות את מצליח בסופו של דבר.
מי שרק רוצה להיות מיליונר ולא עושה כלום על מנת להגשים את זה, בסוף לא יצליח.

• פותח/ת השרשור
בקיצור, מי שירצה להיות מיליונר/מיליארדר, ומשקיע את כל האמצעיים והמחשבה כדי לעשות את מצליח בסופו של דבר.
מי שרק רוצה להיות מיליונר ולא עושה כלום על מנת להגשים את זה, בסוף לא יצליח.
מה זה קשור לא אמרתי שרק מללמוד באוניברסיטה תיהיה מיליונר רק שזה עוזר

אני מבין שכולם פה מכירים את ביל גייטס וג'ף בזוס , יפה... תכירו לי גם.

וברצינות @The100 אם אתה מכיר את כל המליונרים האלו אתה לא צריך תואר, אתה צריך כריזמה,יוזמה ויחסי אנוש מעולים + ביצים וגם אתה תוכל להיות אחד מהם ואם אין לך את אלו, שום תואר בעולם לא יעזור לך להתעשר.

בהצלחה.

אני מבין שכולם פה מכירים את ביל גייטס וג'ף בזוס , יפה... תכירו לי גם.

וברצינות @The100 אם אתה מכיר את כל המליונרים האלו אתה לא צריך תואר, אתה צריך כריזמה,יוזמה ויחסי אנוש מעולים + ביצים וגם אתה תוכל להיות אחד מהם ואם אין לך את אלו, שום תואר בעולם לא יעזור לך להתעשר.

בהצלחה.
על זה תוסיף אינטליגנציה, אינטואיציה, טיימינג, מזל.

על זה תוסיף אינטליגנציה, אינטואיציה, טיימינג, מזל.

הייתי מייחס טיימימג ומזל לאלו שהתעשרו בדרכים מסויימות.
רוב המליונרים עשירים מעבודה קשה וכיוונו לשם מההתחלה, לא ראו את החיים הממוצעים והרגילים כאופציה.
(זאת בדיוק הסיבה למה עברתי לארהב אגב)

• פותח/ת השרשור
רוב המליונרים עשירים מעבודה קשה וכיוונו לשם מההתחלה, לא ראו את החיים הממוצעים והרגילים כאופציה.
איך עברת יש לך אזרחות?

טעות מרה.
רוב המיליונרים נולדו מיליונרים... זה עצוב אבל זאת עובדה קיימת
מעטים המיליונרים שהגיעו למיליון $ הראשון שלהם עם עבודה קשה.

הדרך הכי טובה להתעשר לאדם הממוצע והרגיל, הדוגל בעבודה קשה, היא אימוץ אורח חיים חסכני נטול גשמיות..
בסופו של יום אדם שהרוויח 100 אלף והצליח לחסוך מהם 90 למשך 50 שנה, יפרוש עשיר יותר מאדם שהרוויח 500 אלף והצליח לחסוך מהם 10...

טעות מרה.
רוב המיליונרים נולדו מיליונרים... זה עצוב אבל זאת עובדה קיימת
מעטים המיליונרים שהגיעו למיליון $ הראשון שלהם עם עבודה קשה.

הדרך הכי טובה להתעשר לאדם הממוצע והרגיל, הדוגל בעבודה קשה, היא אימוץ אורח חיים חסכני נטול גשמיות..
בסופו של יום אדם שהרוויח 100 אלף והצליח לחסוך מהם 90 למשך 50 שנה, יפרוש עשיר יותר מאדם שהרוויח 500 אלף והצליח לחסוך מהם 10...

אני מדבר אך ורק על self made ויש מספיק מהם, אני אפילו עובד עם כמה מהם.
מה שאתה אומר לא נכון בעליל, אתה מדבר על הדרך הכי טובה לחסוך כסף.
אבל העולם גדול ולא כולם חיים תחת החוקים והמיסים של ארץ ישראל.
אם אתה רוצה להחשיב את עצמך כ׳ממוצע ורגיל׳ זה בסדר וזאת הגישה של רוב הישראלים.
כמו שאמרתי, להתעשר דורש אופי...

איך עברת יש לך אזרחות?

אישתי אמריקאית.

כמו שציינתי מוקדם יותר,התואר הזה נועד על מנת להעשיר את הבעלים של האוניברסיטה ותו לא,מעטים האנשים שהולכים ללמוד את מה שאוהבים,ורוב האנשים הולכים בגלל הכסף.
נכון אפשר ללכת לעשות תואר במדמח לדוגמא ואז לעבוד בהייטק,אבל בגיל ארבעים תגלה שאתה מפוטר ותצטרך לחפש משהו אחר.
כמו שקרוספיטר כתב,מי שרוצה להיות מיליונר יהיה מיליונר כל עוד יש לו אופי מתאים ודבקות במשימה,וכל האמצעיים מקדשים את המטרה בשבילו.

אני חושב שז
כמו שציינתי מוקדם יותר,התואר הזה נועד על מנת להעשיר את הבעלים של האוניברסיטה ותו לא,מעטים האנשים שהולכים ללמוד את מה שאוהבים,ורוב האנשים הולכים בגלל הכסף.
נכון אפשר ללכת לעשות תואר במדמח לדוגמא ואז לעבוד בהייטק,אבל בגיל ארבעים תגלה שאתה מפוטר ותצטרך לחפש משהו אחר.
כמו שקרוספיטר כתב,מי שרוצה להיות מיליונר יהיה מיליונר כל עוד יש לו אופי מתאים ודבקות במשימה,וכל האמצעיים מקדשים את המטרה בשבילו.

אני חושב שתואר זה חשוב ברמה הכללית, אני לא חושב שזה הפרמטר שיקבע אם תהיה עשיר או לא.

אני מדבר אך ורק על self made ויש מספיק מהם, אני אפילו עובד עם כמה מהם.
מה שאתה אומר לא נכון בעליל, אתה מדבר על הדרך הכי טובה לחסוך כסף.
אבל העולם גדול ולא כולם חיים תחת החוקים והמיסים של ארץ ישראל.
אם אתה רוצה להחשיב את עצמך כ׳ממוצע ורגיל׳ זה בסדר וזאת הגישה של רוב הישראלים.
כמו שאמרתי, להתעשר דורש אופי...
אתה משלה את עצמך ומצייר תמונה מוטעת לאנשים על ארצות הברית
ארצות הברית לא שונה בהרבה מישראל במדיניות המס והבירוקרטיה. כמובן שיש הבדלים קטנים בכל זאת ארצות הברית שוק העבודה רחב יותר, יותר תחרות לכן יותר דינמיות אבל זה שלא תטוס לארצות הברית במחשבה שהמיליונים יתחילו להתגלגל שם.
וכן לחסוך כסף זה דרך להתעשר
וכל מיליונר ממולך שירצה בטובתך יגיד לך את זה

אתה משלה את עצמך ומצייר תמונה מוטעת לאנשים על ארצות הברית
ארצות הברית לא שונה בהרבה מישראל במדיניות המס והבירוקרטיה. כמובן שיש הבדלים קטנים בכל זאת ארצות הברית שוק העבודה רחב יותר, יותר תחרות לכן יותר דינמיות אבל זה שלא תטוס לארצות הברית במחשבה שהמיליונים יתחילו להתגלגל שם.
וכן לחסוך כסף זה דרך להתעשר
וכל מיליונר ממולך שירצה בטובתך יגיד לך את זה

אני גר ועובד ובארהב...
אני יודע בדיוק איך דברים עובדים פה.

אני חייב להבין מי אתה חושב מוציא אקזיטים אתה מבין שאפילו וויז שאזם וכל אפליקציה בנויה על אלגוריתמים שהרמה שלהם הרבה מעל 5 יחידות מתמטיקה...

כן כי מייסדי וויז ושאזם בנו את כל האלגוריתם לבד...
בשביל להיות מיליונר/מיליארדר צריך בעיקר להיות איש עסקים טוב, ידע מקצועי זה רק בונוס.

ממליץ בחום לבדוק לאן אתה רוצה להתקבל / מה אתה רוצה ללמוד לפני שאתה רץ להשלים / לשפר / פסיכומטרי.

אני חיכיתי עם הפסיכומטרי לצורך העניין, והצלחתי להתקבל לאן שרציתי בלעדיו (הנדסת תעו״נ רופין).

בסופו של דבר גם כיום יש לך דופק, מה זה משנה אם יש/אין פסיכומטרי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית