הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

וונדר וומן

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
כבר כמה ימים שאני רואה סרטוני תגובות ביוטיוב של בלוגרים על הטריילר הרשמי והסרט עצמו והביקורות משבחות ברמה שאני באמת לא זוכר

מהסיבה הפשוטה שכשהסרט פורסם ואיתו הקאסט כולם רק ירדו עליה ואמרו שהיא לא מוכרת, לא שחקנית, לא מתאימה פיזית(זוכר לא מעט ראיונות ששאלו אותה על כך שהחזה שלה קטן ושהיא רזה מדי אלוהים אדירים)

לשחק את הדמות ורק שחטו אותה בין אם מבקרי קולנוע וגם מושבעי קומיקס פרנואידים.

למישהו כאן כבר יצא לראות את הסרט ? האם רק אני מת לראות כבר את הסרט הזה או שיש עוד מעריצים לדמות הזאת ?

לא מצפה ממנו להרבה. את כל הסרטים של די.סי (מהתקופה האחרונה, כשהם מנסים להיות מארוול) שנאתי מאוד מאוד למעט איש הפלדה שהיה בסדר.

לא מצפה ממנו להרבה. את כל הסרטים של די.סי (מהתקופה האחרונה, כשהם מנסים להיות מארוול) שנאתי מאוד מאוד למעט איש הפלדה שהיה בסדר.
איזה סרטי דיסי היו לאחרונה חוץ מאיש הפלדה ושחר הצדק?

אני ראיתי, סרט מעולה, עשוי הרבה הרבה יותר טוב מהסרטים האחרונים של די.סי.

איזה סרטי דיסי היו לאחרונה חוץ מאיש הפלדה ושחר הצדק?
Suicide Squad. את שניהם שנאתי מאוד מאוד. אלה שני הסרטים הכי גרועים שראיתי אי פעם (ואני אוהב סרטים/סדרות מבוססי קומיקס מאוד), חוץ מזה, אני כמעט לא אומר על סרטים שהם לא טובים.

Suicide Squad. את שניהם שנאתי מאוד מאוד. אלה שני הסרטים הכי גרועים שראיתי אי פעם (ואני אוהב סרטים/סדרות מבוססי קומיקס מאוד), חוץ מזה, אני כמעט לא אומר על סרטים שהם לא טובים.
אה נכון היה גם תשיט הזה

למה לתפקידי סופרמן לא בדקו למי יש *** מספיק ארוך ?
החזה של גל גדות זה מה שמעניין אותם? האמריקאים האלה...

• פותח/ת השרשור
העניין הוא לא ספציפית על החזה אלא יותר בעקיפין - וונדר וומן מצוירת בקומיקס כאישה חזקה ואתלטית ואחת שנראית שיכולה לכסח ואיך נאמר זאת בעדינות גל בתחילת הדרך ממש לא נראיתה אחת כזאת.

ראיתי בטריילר הרשמי שיש סצינה שבה גל מטפסת על בניין ולמרות האפקטים המיוחדים והגרפיקה במצב הגופני הקודם שלה גל נראית כאחת שלא מסוגלת לעשות מתח אחד שלא לדבר על "לטפס על בניין".

העניין הוא לא ספציפית על החזה אלא יותר בעקיפין - וונדר וומן מצוירת בקומיקס כאישה חזקה ואתלטית ואחת שנראית שיכולה לכסח ואיך נאמר זאת בעדינות גל בתחילת הדרך ממש לא נראיתה אחת כזאת.

ראיתי בטריילר הרשמי שיש סצינה שבה גל מטפסת על בניין ולמרות האפקטים המיוחדים והגרפיקה במצב הגופני הקודם שלה גל נראית כאחת שלא מסוגלת לעשות מתח אחד שלא לדבר על "לטפס על בניין".
ראיתי איזה סרטון שדיבר על זה, ובאמת בליהוק היא לא יכלה לעשות אפילו מתח אחד, אבל אז היא עברה הכשרה רצינית

• פותח/ת השרשור
ראיתי המון סרטי REACTION גם לטריילר וגם לסרט ו-BY FAR זה הסרטון תגובה הכי מצחיק שראיתי ברשת.

דווקא ממש נהניתי ממנו ולפי דעתי הוא הטוב ביותר בסרטי DC האחרונים.
אבל כמובן, הם חייבים לדחוף קטעים קטשיים עד מוות בסוף, אך אם אתה מסנן את זה מדובר בסרט ממש כיף לסופש.

• פותח/ת השרשור
שווה לראות אותו ב-IMAX או 4DX ?

די מתלבט כי יש לי חוויה רעה מלראות סרט עם משקפי תלת מימד למשך כמה שעות.

שווה לראות אותו ב-IMAX או 4DX ?

די מתלבט כי יש לי חוויה רעה מלראות סרט עם משקפי תלת מימד למשך כמה שעות.
תראה ברגיל אם זה היה שווה לראות בצורה שונה היית שומע על זה כבר

הדור הזה כל כך משועמם. דור של רכלנים צרי עין וקנאים. לא חשוב כמה השחקן/שחקנית יראו טוב, תמיד יהיו החסרי חיים שימצאו על מה ללכלך. ״ציצי קטן״ באמת כאילו? זה מה שמפריע? כאילו הם רואים תסרט ואשכרה מרוכזים בציצי שלה? זה כבר ניהיה הזוי כמה הדור הזה ניהיה מגוחך.. גל גדות שחקנית מעולה נקודה. למדתי להפסיק להקשיב לכל המבקרים הלייצנים האלה שמחפשים כל פגם קטן כדאי להגיד כמה הסרט חרא. אם 100 איש אמרו שהסרט חרא לא אומר שאתה לא תאהב יש דעות לפה ולשם

אז נכון שהיא לא לינדה קרטר.
אבל אני חושב שהיא הייתה הבחירה הנכונה לסרט, ביחד עם כריס פיין.

הדור הזה כל כך משועמם. דור של רכלנים צרי עין וקנאים. לא חשוב כמה השחקן/שחקנית יראו טוב, תמיד יהיו החסרי חיים שימצאו על מה ללכלך. ״ציצי קטן״ באמת כאילו? זה מה שמפריע? כאילו הם רואים תסרט ואשכרה מרוכזים בציצי שלה? זה כבר ניהיה הזוי כמה הדור הזה ניהיה מגוחך.. גל גדות שחקנית מעולה נקודה. למדתי להפסיק להקשיב לכל המבקרים הלייצנים האלה שמחפשים כל פגם קטן כדאי להגיד כמה הסרט חרא. אם 100 איש אמרו שהסרט חרא לא אומר שאתה לא תאהב יש דעות לפה ולשם

רגע לא הבנתי, יש דעות לפה ולשם או כל הדור הזה מגוחך ומשועמם?

וכן, חזה זה סממן נשיות מובהק וכשלWonderman אין ממנו יותר מדי היא לא כל כך WONDER ולא כל כך WOMAN.

אבל לגבי הסרט הוא היה מעולה, יש לה כריזמה והיא הייתה נהדרת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית