עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור שזה עניין שלהן ובחירה שלהן, אבל אם מדברים על מידות של חזה שווה לתת גם התיחסות לזה, לא?סיליקון זה כבר עניין של נשים. גורם להם להרגיש טוב עם עצמן.
גל גדות היא נקבה יונקת, צר לי לבשר לך
עם הדיון הזה אין לי בעיה, אישית מעדיף חזה גדול, אבל לא סיליקון, סיליקון זה חרא.
תשחרר חבר, התנסחת בצורה כזו שאתה מתיחס לנשים וקובע מה היא נשיות ולזה אני הגבתי.
אין לדיון הזה לאן להתקדם, זה שההתיחסויות שלך נבעו מדיון על גל גדות לא משנות את העובדה שהן יוחסו לנשים ככלל.חבל שהדיון לא יכול להתקדם במקום להיגרר אחורה, אמרתי את דעתי על נשיות ועל הליהוק בהקשר של נשיות, אתה רשאי לחשוב אחרת
אבל היחס שלי לנשים? לא רואה זילזול או זילות
אז מה דעתך על גודל חזה?חברים אני מבקש שעד שיש פה דיון בריא, שלא יכול לערב את ריפטו, אלא אם מישהו יעשה גזרה שווה חלב-חלב,
לא תגדעו אותו באיבו
מעניין כמה חלב אם ריפטו היה ממליץ לצרוך אם המוצר היה זמין 😆חברים אני מבקש שעד שיש פה דיון בריא, שלא יכול לערב את ריפטו, אלא אם מישהו יעשה גזרה שווה חלב-חלב,
לא תגדעו אותו באיבו
וואלה לפני שבוע צעדו בתל אביב הרבה אנשים שכנראה מסתדרים טוב מאוד בלי אישה (אם כי עניין היניקה עדיין בעייתי 🙄🤣)לצורך הבהרה אני לא שוביניסט, נהפוכו - אני חושב שכל אחד צריך אישה/נקבה יונקת
וואלה לפני שבוע צעדו בתל אביב הרבה אנשים שכנראה מסתדרים טוב מאוד בלי אישה (אם כי עניין היניקה עדיין בעייתי 🙄🤣)
מה שאירוני זה שלרוב האוכלוסיה הגברית יש יותר בעיה עם גייז, כשאלו הלסביות שגונבות לנו בנות זוג פוטנציאליות.מנגד גם הסתובבו שם נשים שפשוט הבינו שגם הן, צריכות אישה:37mv:
לא יכול לשים את הגבול, אבל בהחלט חזה של אישה יותר מושך מחזה חצי אפוי של נערהדעתך על גודל חזה?