הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

וונדר וומן

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
סיליקון זה כבר עניין של נשים. גורם להם להרגיש טוב עם עצמן.
ברור שזה עניין שלהן ובחירה שלהן, אבל אם מדברים על מידות של חזה שווה לתת גם התיחסות לזה, לא?
יש גם גברים שזה לא מפריע להם, אני אישית לא אוהב את זה בכלל.

גל גדות היא נקבה יונקת, צר לי לבשר לך
עם הדיון הזה אין לי בעיה, אישית מעדיף חזה גדול, אבל לא סיליקון, סיליקון זה חרא.

תשחרר חבר, התנסחת בצורה כזו שאתה מתיחס לנשים וקובע מה היא נשיות ולזה אני הגבתי.

חבל שהדיון לא יכול להתקדם במקום להיגרר אחורה, אמרתי את דעתי על נשיות ועל הליהוק בהקשר של נשיות, אתה רשאי לחשוב אחרת
אבל היחס שלי לנשים? לא רואה זילזול או זילות

חבל שהדיון לא יכול להתקדם במקום להיגרר אחורה, אמרתי את דעתי על נשיות ועל הליהוק בהקשר של נשיות, אתה רשאי לחשוב אחרת
אבל היחס שלי לנשים? לא רואה זילזול או זילות
אין לדיון הזה לאן להתקדם, זה שההתיחסויות שלך נבעו מדיון על גל גדות לא משנות את העובדה שהן יוחסו לנשים ככלל.
ועדיין לא ענית לי על השאלה שלי, אתה יכול לענות או שאתה יכול לשחרר (אולי יש פה אופציות נוספות אבל תעשה לי טובה ותחסוך אותן ממני, סבבה?).

• פותח/ת השרשור
חברים סה"כ פתחתי דיון על הסרט, אין טעם להמשיך בדו שיח הזה - שחררו.

חברים אני מבקש שעד שיש פה דיון בריא, שלא יכול לערב את ריפטו, אלא אם מישהו יעשה גזרה שווה חלב-חלב,
לא תגדעו אותו באיבו

חברים אני מבקש שעד שיש פה דיון בריא, שלא יכול לערב את ריפטו, אלא אם מישהו יעשה גזרה שווה חלב-חלב,
לא תגדעו אותו באיבו
מעניין כמה חלב אם ריפטו היה ממליץ לצרוך אם המוצר היה זמין 😆

לצורך הבהרה אני לא שוביניסט, נהפוכו - אני חושב שכל אחד צריך אישה/נקבה יונקת
וואלה לפני שבוע צעדו בתל אביב הרבה אנשים שכנראה מסתדרים טוב מאוד בלי אישה (אם כי עניין היניקה עדיין בעייתי 🙄🤣)

מנגד גם הסתובבו שם נשים שפשוט הבינו שגם הן, צריכות אישה:37mv:
מה שאירוני זה שלרוב האוכלוסיה הגברית יש יותר בעיה עם גייז, כשאלו הלסביות שגונבות לנו בנות זוג פוטנציאליות.

סרט בינוני,אני אישית ציפיתי ליותר.במהלך אמצע הסרט שלפתי את הנייד כי היה קצת משעמם.
מבחינת סצנות אקשן היה נחמד,תסריט מוזר ומרגיש כמו מסטיק בחלק מהרגעים.
סה"כ 7/10 לדעתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית