הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימונים במקום SS בשביל חייל

itaypaz12

משתמש מתחיל
81
14
נק' מוניטין:
28
81
14
שלום לכולם,
אני חייל שמגיע כל יום הביתה אבל עובד ולומד תוך כדי
אני מאוד אוהב את תחום האימונים ופיתוח גוף והתחלתי לפני חודשיים ss, אך הבנתי שזה לא בשבילי מפני שאין לי שעות שינה מספיקות וקשה לי להתמיד בתזונה מוקפדת כי רוב היום לא בבית.

התכנית אינטנסיבית מידי בשבילי כרגע ושאוכל להשקיע יותר אחזור אליה בטוח

- עשיתי מה שיכולתי: הפרטים שלי הם כאלו
בן 20
178 סמ
משקל 66.5-67

סקוואט 92.5 3x5
בנץ 62.5 3x5
דדליפט 90 1x5 מאמין שיכול טיפה יותר
אוברהד פרס 37.5
מתח +5 קילו 3x5

אשמח להמלצה לתכנית אחרת שתתאים לי אני באמת לא ממש מבין בזה אז אשמח לעזרה

אם אתה לא יכול לישון לפחות שבע שעות ולאכול עם תפריט את אותם קלוריות כל יום אז שום תכנית לא ממש תתאים...

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא יכול לישון לפחות שבע שעות ולאכול עם תפריט את אותם קלוריות כל יום אז שום תכנית לא ממש תתאים...
מסכים באיזשהו מובן אבל 7 שעות אין לי וקצת קשה עם תפריט שאתה גם בצבא ובקושי בבית
אבל אני מכניס קלוריות תאמין לי

מה ממליצים אולי תכנית פיצולים?

מסכים באיזשהו מובן אבל 7 שעות אין לי וקצת קשה עם תפריט שאתה גם בצבא ובקושי בבית
אבל אני מכניס קלוריות תאמין לי

מה ממליצים אולי תכנית פיצולים?
תשמע אני בכל מקרה הייתי מוריד myfitnesspal ועוקב אחרי מה שאני אוכל וקונה גיינר למשל ומשלים את החסר. אם אתה לא מצליח להתאושש למה שפיצולים תהיה טובה? זה פשוט יותר אימונים בשבוע ופחות התאוששות... לא ממש יודע מה הכי טוב בשבילך. אולי fbw פעמיים בשבוע..

• פותח/ת השרשור
תשמע אני בכל מקרה הייתי מוריד myfitnesspal ועוקב אחרי מה שאני אוכל וקונה גיינר למשל ומשלים את החסר. אם אתה לא מצליח להתאושש למה שפיצולים תהיה טובה? זה פשוט יותר אימונים בשבוע ופחות התאוששות... לא ממש יודע מה הכי טוב בשבילך. אולי fbw פעמיים בשבוע..

אחכה לעוד תגובות
תודה

מה זה שום תוכנית לא תתאים?
ואתה לא יודע מה זה להיות חייל אז אתה לא יודע מה היית עושה

לפותח האשכול, מה המטרה שלך באימונים?

• פותח/ת השרשור
מה זה שום תוכנית לא תתאים?
ואתה לא יודע מה זה להיות חייל אז אתה לא יודע מה היית עושה

לפותח האשכול, מה המטרה שלך באימונים?
היי שלום
מטרה פיתוח גוף אני נראה רזה , אז מסת שריר יותר בגוף

היי שלום
מטרה פיתוח גוף אני נראה רזה , אז מסת שריר יותר בגוף
סבבה
מבחינת תזונה, אתה לא חייב תפריט מסודר כדי לגדול, פשוט תקפיד לאכול יותר בדגש על יותר חלבון, גם בצבא זה אפשרי (לעקוץ פתקים של עידית מידידות/בנות שלא אוכלות בשביל עוד בשר ויש מלא כאלו)
מבחינת תוכנית, זה קצת יותר טריקי, אתה צריך תוכנית שתאפשר לך להתקדם עם למרות הבעיה של ההתאוששות עם השעות שינה, אתה יכול להתחיל לחקור איך לבנות תוכנית כזו (זה הרבה משחקים עם עצימות ונפח, משקלים וחזרות) או שאתה יכול לנסות להתחיל עם מדקאו ולראות איך הולך לך מבחינת התאוששות ובהמשך לעשות לה התאמות אם צריך

• פותח/ת השרשור
סבבה
מבחינת תזונה, אתה לא חייב תפריט מסודר כדי לגדול, פשוט תקפיד לאכול יותר בדגש על יותר חלבון, גם בצבא זה אפשרי (לעקוץ פתקים של עידית מידידות/בנות שלא אוכלות בשביל עוד בשר ויש מלא כאלו)
מבחינת תוכנית, זה קצת יותר טריקי, אתה צריך תוכנית שתאפשר לך להתקדם עם למרות הבעיה של ההתאוששות עם השעות שינה, אתה יכול להתחיל לחקור איך לבנות תוכנית כזו (זה הרבה משחקים עם עצימות ונפח, משקלים וחזרות) או שאתה יכול לנסות להתחיל עם מדקאו ולראות איך הולך לך מבחינת התאוששות ובהמשך לעשות לה התאמות אם צריך

אחלה רעיון עם הפתקים בעידית
מדקאו? קישור משהו?

ממש לא נכון. כמובן שבמצב האידיאלי עדיף לישון 8 שעות ולאכול כמה שצריך וגם לנוח בכל הזמן שהוא לא אימון אבל מה לעשות שרוב האנשים מתאמנים בתור תחביב ויש להם מחוייבויות מסויימות בחיים שמונעות מהם את אותו מצב אידיאלי.
אשמח להמלצה לתכנית אחרת שתתאים לי אני באמת לא ממש מבין בזה אז אשמח לעזרה
כמו שאמרו לך אתה יכול לעשות מדקאו, לדעתי אפשר גם לעשות את אותו סדר תרגילים של SS (רק עם סקוואט קל באמצע השבוע) אבל לא להתקדם כל אימון ככה זה יהיה פחות תובעני. או שתיקח את ה FBW המפוצלת מכאן:
תוכנית - אוסף תוכניות הפיצולים של הטנק למתאמן המתחיל/בינוני
גם כאן אל תעלה משקלי עבודה כל אימון אלא כל שבוע לא יותר (אפשר גם פחות אם קשה ממש להתאושש).
לגבי תזונה לדעתי כדאי לפחות בהתחלה לכמה זמן לחשב מה וכמה אתה אוכל שיהיה לך מושג על כמויות וערכים יומיים שלך, ותעקוב אחרי משקל הגוף, אם אין עליה תאכל יותר.

• פותח/ת השרשור
ממש לא נכון. כמובן שבמצב האידיאלי עדיף לישון 8 שעות ולאכול כמה שצריך וגם לנוח בכל הזמן שהוא לא אימון אבל מה לעשות שרוב האנשים מתאמנים בתור תחביב ויש להם מחוייבויות מסויימות בחיים שמונעות מהם את אותו מצב אידיאלי.

כמו שאמרו לך אתה יכול לעשות מדקאו, לדעתי אפשר גם לעשות את אותו סדר תרגילים של SS (רק עם סקוואט קל באמצע השבוע) אבל לא להתקדם כל אימון ככה זה יהיה פחות תובעני. או שתיקח את ה FBW המפוצלת מכאן:
גם כאן אל תעלה משקלי עבודה כל אימון אלא כל שבוע לא יותר (אפשר גם פחות אם קשה ממש להתאושש).
לגבי תזונה לדעתי כדאי לפחות בהתחלה לכמה זמן לחשב מה וכמה אתה אוכל שיהיה לך מושג על כמויות וערכים יומיים שלך, ותעקוב אחרי משקל הגוף, אם אין עליה תאכל יותר.

תודה רבה לך אהבתי תרעיון של המפוצלת אעיין בקישור

• פותח/ת השרשור

שאלה
האם אפשר להוסיף לאימון A1 במפוצלת תרגיל פרפר לחזה? או שזה מיותר? ובעינכם התכנית טובה?
פשיטת גו נחוץ? שיש דדליפט וסקוואט , להחליף בתרגיל אחר או להשאיר?
ראיתי שיש עבודה מספקת על היידים בשני באימונים
מה לגבי גב, מספיק פעיל בתכנית הזו?

שאלה
האם אפשר להוסיף לאימון A1 במפוצלת תרגיל פרפר לחזה? או שזה מיותר? ובעינכם התכנית טובה?
פשיטת גו נחוץ? שיש דדליפט וסקוואט , להחליף בתרגיל אחר או להשאיר?
ראיתי שיש עבודה מספקת על היידים בשני באימונים
אתה מדבר על התוכנית של הטנק?
באופן כללי תרגיל פרפר דיי מיותר לטעמי
פשיטת גו דווקא לא מיותר
מתח/חתירה זה דיי והותר.

האם אפשר להוסיף לאימון A1 במפוצלת תרגיל פרפר לחזה? או שזה מיותר?
מיותר לדעתי.
פשיטת גו נחוץ?
פשיטות גו וגם כפיפות בטן לדעתי לא נחוץ. במקום כפיפות בטן אפשר לעשות גלגל בטן או פלאנק.
כן

Back
למעלה תחתית