ייעוץ תכנית אימונים ss

יורם

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
מה אתם חושבים על תכנית אימונים ss (התחלתי לפני כחודשים מסה)

תעשה חיפוש בפורום זאת כנראה השאלה הכי נפוצה בפורום.

בקצרה, אם אתה יודע לבצע את התרגילים ומוכן לעבוד קשה. זאת תוכנית שתקדם אותך מאוד

• פותח/ת השרשור
תעשה חיפוש בפורום זאת כנראה השאלה הכי נפוצה בפורום.

בקצרה, אם אתה יודע לבצע את התרגילים ומוכן לעבוד קשה. זאת תוכנית שתקדם אותך מאוד
אני למדתי הכל ומבצע פיקס ובנתיים העלתי 7.5 קילו בבנץ פרס ובסקןואט ודדליפט 12.5
אז כרגה הולך לי טוב

תכנית מעולה כשאתה שולט בטכניקה של תרגילי הבסיס בצורה מספיק טובה שלא עלולה לגרום לך לחזור אחורה במשקלי עבודה בגלל דברים כמו תיקון טכניקה

• פותח/ת השרשור
תכנית מעולה כשאתה שולט בטכניקה של תרגילי הבסיס בצורה מספיק טובה שלא עלולה לגרום לך לחזור אחורה במשקלי עבודה בגלל דברים כמו תיקון טכניקה
תודה,
בנושא אחר איך אתה בלשער א.ש לפי תמונות?

עלייה במסת השריר..כמו שכתבתי

אם זו המטרה הבלעדית אז הייתי חושב פעמיים ואולי שוקל לעשות FBW עם תרגילי בסיס ומוסיף תרגילי עזר איפה שצריך
שוב זה לא שSS לא תעלה אותך במסת שריר (אם הרמה שלך עוד לא גבוה אז ברור שכן),אבל לא בצורה מיטבית ומהירה כמו תכניות אחרות
שוב זה תלוי גם ברמה הנוכחית שלך, ואם התקדמות בכוח זה משהו שבכלל מעניין אותך (כי אם לא אתה תתייאש לדעתי באמצע)
אחרת לטעמי תוכל להפיק תועלת מתכנית אחרת שהיא פחות תובענית מזו ותתן מענה טוב יותר.

• פותח/ת השרשור
אם זו המטרה הבלעדית אז הייתי חושב פעמיים ואולי שוקל לעשות FBW עם תרגילי בסיס ומוסיף תרגילי עזר איפה שצריך
שוב זה לא שSS לא תעלה אותך במסת שריר (אם הרמה שלך עוד לא גבוה אז ברור שכן),אבל לא בצורה מיטבית ומהירה כמו תכניות אחרות
שוב זה תלוי גם ברמה הנוכחית שלך, ואם התקדמות בכוח זה משהו שבכלל מעניין אותך (כי אם לא אתה תתייאש לדעתי באמצע)
אחרת לטעמי תוכל להפיק תועלת מתכנית אחרת שהיא פחות תובענית מזו ותתן מענה טוב יותר.
עשיתי חודשיים פול בודי בשביל להתחזק ולהתכונן קצת לתכנית עם משקלים יותר גבוהים עכשיו שהתחלתי ss אני רואה שהעלתי הרבה ואני ממשיך להעלות משקלים מאימון לאימון ועוד לא הגעתי לשיא שלי שאני אפסיק להעלות לאיזה תכנית תמליץ לי לעבור

זה שהעלית הרבה זה מעולה וזה אומר שאתה עושה את התכנית באופן נכון (בדגש על מנוחות ותזונה מתאימים)
ויש עוד זמן עד שתגיע לשיא שלך
רק תזכור שעליה בכוח ומשקלים לאו דווקא אומרת עליה גדולה במסת שריר אלא מדובר גם על אלמנטים פיזולוגים אחרים ( כמובן שגם ישנה עליה של מסת שריר שלא תבין לא נכון..)
לגבי תכנית הבאה, אני לא מת על אלו שקופצים כל חודש חודשיים בין תכניות קח את הזמן ותמצה את הSS בצורה המיטבית אין לך מה להתעסק בתכניות אחרות- שתגיע לגשר תחצה אותו.

• פותח/ת השרשור
זה שהעלית הרבה זה מעולה וזה אומר שאתה עושה את התכנית באופן נכון (בדגש על מנוחות ותזונה מתאימים)
רק תזכור שעליה בכוח ומשקלים לאו דווקא אומרת עליה גדולה במסת שריר אלא מדובר גם על אלמנטים פיזולוגים אחרים ( כמובן שגם ישנה עליה של מסת שריר שלא תבין לא נכון..)
לגבי תכנית הבאה, אני לא מת על אלו שקופצים כל חודש חודשיים בין תכניות קח את הזמן ותמצה את הSS בצורה המיטבית אין לך מה להתעסק בתכניות אחרות- שתגיע לגשר תחצה אותו.
אוקי תודה ואכן אני מקפיד על 8-10 שעות שינה אוכל נכון (בניתי לעצמי תפריט) ונותן את כל הכח באימון
וגם עליתי במשקל הגוף מ44 ל50 אני משער שהרבה מזה נוזלים אבל יש גם עליה במסה (מודד היקפים ולפי תמונות)

מעולה
אם אתה מרוצה ורואה התקדמות תמשיך ותמצה כמה שאפשר..
בשילוב עם המשקל גוף שציינת עכשיו יכול להיות שSS כן תהיה בחירה נכונה עבורך

אפשר לשאול למה עדיף SS על AB במסה? אף פעם לא הבנתי

אפשר לשאול למה עדיף SS על AB במסה? אף פעם לא הבנתי
AB נועד לאפשר יותר נפח באימון בגלל פיצול האימונים. למתאמן המתחיל עד רמה גבוהה למדי אין צורך בנפח נוסף לכן תוכניות fbw יתאימו יותר.
SS היא תוכנית במתכונת fbw שמאפשרת עלייה מהירה במשקלים ובהתאם צבירה של מסת שריר

Back
למעלה תחתית