הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דרך ללחוץ חזה בלי שהמוט יפול עלייך

• פותח/ת השרשור riko
  • פורסם בתאריך

riko

משתמש מתחיל
194
4
נק' מוניטין:
4
194
4
האם קיים איזה דרך ללחוץ חזה ללא סכנה שאתה לוחץ לבד מחשש שהמוט יפול עליך? יש לי סטנד רגיל.

מוטות ביטחון או ספוטר ששומר עליך. יש עוד דרך אבל היא פחות מומלצת... להוריד את הסוגרים לפני הסט, כאשר יש כשל פשוט מטים את המוט לצד ימין/שמאל ואז הפלטות נופלות על הרצפה ואתה לא לכוד, אבל זה דורש תרגול ופוקס גבוה.

מוטות ביטחון מאולתרים.
לדוגמה 2 ספסלים בצדדים ואם זה לא מספיק גבוה אז להוסיף עליהם פלטות.

• פותח/ת השרשור
מוטות ביטחון או ספוטר ששומר עליך. יש עוד דרך אבל היא פחות מומלצת... להוריד את הסוגרים לפני הסט, כאשר יש כשל פשוט מטים את המוט לצד ימין/שמאל ואז הפלטות נופלות על הרצפה ואתה לא לכוד, אבל זה דורש תרגול ופוקס גבוה.
הדרך האחרון יכולה לעלות לי במוות.
אין בנאדם שיהיה איתי.
מוטות בטיחות? יש לך לינק למשהו שיכול להתאים ממה שאני יודע זה לסטנד מסויים שמגיע איתם.
מוטות ביטחון מאולתרים.
לדוגמה 2 ספסלים בצדדים ואם זה לא מספיק גבוה אז להוסיף עליהם פלטות.
רעיון...

בעזהי"ת

עבודה בכלוב עם דד סטארט בנץ' פרס, החל ממיקום מוטות הבטיחות בגובה החזה וכלה במיקום גבוה יותר. בלאו הכי האופציה המומלצת לכל ג'נטלמן מערבי.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

עבודה בכלוב עם דד סטארט בנץ' פרס, החל ממיקום מוטות הבטיחות בגובה החזה וכלה במיקום גבוה יותר. בלאו הכי האופציה המומלצת לכל ג'נטלמן מערבי.
אתה מדבר על סטנד שנקנה מראש עם האפשרות של 2 המוטות בטיחות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית