נק' מוניטין:
-8
- 178
- 17
?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואיייייייייעדיין שאלה דפוקה...
אחי, לא קרה לי עדיין שהתעלפתי. לא הגעתי למשקלים מטורפים אבל אני מניח שאם כן, בכל זאת לא אאבד הכרה..וואייייייייי
נו רציתי לדעת, מסקרןאחי, לא קרה לי עדיין שהתעלפתי. לא הגעתי למשקלים מטורפים אבל אני מניח שאם כן, בכל זאת לא אאבד הכרה..
הנה אלחנן נתן לי מוניטין ולייק יש יש יש אני מתחיל ללמודאחי, לא קרה לי עדיין שהתעלפתי. לא הגעתי למשקלים מטורפים אבל אני מניח שאם כן, בכל זאת לא אאבד הכרה..
זה קורה לפעמים. קורה לכולם, זה לא הופך אותך לפחות גבר.אחי, לא קרה לי עדיין שהתעלפתי. לא הגעתי למשקלים מטורפים אבל אני מניח שאם כן, בכל זאת לא אאבד הכרה..
שאלה מדהימה, באמת התעלית על עצמך.
שאלה מדהימה, באמת התעלית על עצמך.
לכאורה התעלפות קשורה במידה מסוימת בחוסר ברייס במשיכה, או במילים פשוטות, מחוסר לקיחת מספיק אוויר והחזקתו לפני המשיכה.
נראה גם שאחיזה צרה יותר בלי משיכת כתפיים אחורה גורמת במידה מסוימת לכתפיים לחסום אולי את הדם לראש.
בנוסף חוסר שתיית נוזלים ואכילת פחמימה אולי קשורים לתופעה.
אלו הספקולציות שלי לתופעה, אני בטוח שלאחרים יש פרשנות אחרת.
אבל כל עוד לא התקרבת אפילו לפי 3 משקל גוף בדדליפט הסיכוי שתתעלף נמוכים עד לא קיימים בכלל.
תמשיך לשאול שאלות חכמות וללמוד, זה חשוב.הכנסתי צילום מסך שאתה חותם לי על שאלה שהיא לא דפוקה (זה שנתת מוניטין)
רב תודות
לא מעניין לי אם זה יגרום לי להיות גבר או לא.זה קורה לפעמים. קורה לכולם, זה לא הופך אותך לפחות גבר.
לא חייב להתעלף בדדליפט בשביל שיהיה צריך לשאול את השאלה הזאת, סקרנות מספיקהלא מעניין לי אם זה יגרום לי להיות גבר או לא.
צריך לדעת לנשום ואז לא תאבד הכרה.
לא יודע אם זה קורה לכולם, אני חושב שזה ניתן למניעה, זה אף פעם לא קרה לי.זה קורה לפעמים. קורה לכולם, זה לא הופך אותך לפחות גבר.
נראה לך שזה רק עניין של נשימה נכונה?לא מעניין לי אם זה יגרום לי להיות גבר או לא.
צריך לדעת לנשום ואז לא תאבד הכרה.
לרוב לפי דעתי זה עניין של נשימה.. אני לא מתייחס לכל שאר הדברים שעלולים לקרות...לא יודע אם זה קורה לכולם, אני חושב שזה ניתן למניעה, זה אף פעם לא קרה לי.
נראה לך שזה רק עניין של נשימה נכונה?
אני לא יודע, אולי גם נפילת סוכר, לא יודע.
איך אני נמנע מלהיות מטומטם במשקל שהוא קרוב לפי 3 מהBW שלי?כן, לא להיות מטומטם.
זה שאלה מטומטמת.איך אני נמנע מלהיות מטומטם במשקל שהוא קרוב לפי 3 מהBW שלי?