נק' מוניטין:
519
- 905
- 207
- פותח/ת השרשור
חברים מי פה קונה צפייה ישירה?
אני חושב שזה בזבוז כי זה די יקר
אני חושב שזה בזבוז כי זה די יקר
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאיפה הבאת את זה?אין בארץ מספיק אנשים שמתעניינים בזה, לא שווה להם.
רוב האנשים בארץ צופים בכדורגל...מאיפה הבאת את זה?
א.אז מה?רוב האנשים בארץ צופים בכדורגל...
רוב האנשים בארץ צופים בכדורגל...
קונור התחיל מאגרוף, כל הבסיס שלו זה אגרוף וג'יו ג'יטסו, בגלל זה לא הייתה לו בעיה שהקרב יהיה קרב אגרוף וגם לא תהיה לו בעיה של "אי נוחות". היה לו מספיק זמן להתאמן ואת הבסיס כבר היה לולפי מה שאני מבין פלויד הוא פייבוריט ברור בקרב הזה.
וזה שהוא בן 40 יותר יתרון מאשר חסרון.
הוא בעל ניסיון הרבה יותר גדול ועל כל דבר הוא התאמן פי 2 זמן ממקרגור.
חוץ מזה בנאדם שרגיל לקרבות חופשיים ירגיש מאוד לא בנוח ולא יצליח להראות את מה שהוא מסוגל כשהוא כל כך מוגבל פתאום.
זה כמו שתגידו למישהו שמתאמן באיגרוף תאילנדי להלחם במתאגרף. וההבדל בינהם יהיה עוד יותר גדול כשמתאגרף כל החיים עוסק באיגרוף ולוחם בקרבות חופשיים נותן לאגרופים צוצת לב קטנה מאוד. תחברו הכל ותבינו מי הולך לקרוע את מי.
כמה קרבות אגרוף קונור נלחם?קונור התחיל מאגרוף, כל הבסיס שלו זה אגרוף וג'יו ג'יטסו, בגלל זה לא הייתה לו בעיה שהקרב יהיה קרב אגרוף וגם לא תהיה לו בעיה של "אי נוחות". היה לו מספיק זמן להתאמן ואת הבסיס כבר היה לו
בקליל? תגזים יותר..קונור לוקח את זה בקליל
חברים, לא צריך לחשוב על צפיה ישירה באיכות ירודה - הקרב הולך להיות משודר!
זה קורה: קרב המאה ישודר בערוץ הספורט
איזה ערוץ זה בהוט?חברים, לא צריך לחשוב על צפיה ישירה באיכות ירודה - הקרב הולך להיות משודר!
זה קורה: קרב המאה ישודר בערוץ הספורט
56, הבנתי שישודר גם באחד מהערוצים של צ'רלטון בHD, אז למי שיש את החבילה יוכל לראות גם שםאיזה ערוץ זה בהוט?
תודה על הפרסום גבר
יש לי את 56 אז יוצא לי מצוין כי אני לא צריך לבזבז כסף על הppv56, הבנתי שישודר גם באחד מהערוצים של צ'רלטון בHD, אז למי שיש את החבילה יוכל לראות גם שם
רציתי למהר אבל אני לא בבית עד לאוקטובר.מישהו שם כסף על המנצח לדעתו?
לראות כדורגל לא סותר לראות אגרוףרוב האנשים בארץ צופים בכדורגל...
פלויד המתאגרף הכי טוב בכל הזמנים?? Whatא.אז מה?
ב.אני בטוח שבכל עיר יש מספיק אנשים כדי למלא פאב ולראות קרב איגרוף
ג.זה לא קרב רגיל,מדובר על המתאגרף הטוב בכל הזמנים ולוחם MMA(שנחשב לטוב בדורו).
שימו על פלויד, למקרגור אין שום סיכוי לנצח במידה והקרב "לג'יט" הם פשוט לא באותה רמהקשה לשים בט כי יותר מידיי קורה מאחורי הקלעים.
אם הכל היה ״לג׳יט״ הייתי שם על מקגרגור נוקאאוט בשלישי...