הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לחובבי האגרוף שבינינו

כן,אבל בתור מי שצועק שהוא אלוף צריך להוכיח את זה באמת .
ממליץ לראות קרבות של לפני שנות ה90.הכסף היה תמיד ,אך היה גם כבוד.
כסף?
ראית הרבה אלופים ( כבר לא מדבר על לוחמים רגילים) שנהפכו למיליונרים ?
אפשר להגיד על מק גרגור הרבה דברים אבל מה שבטוח משפחתו לא תהיה עניה והבחור עוד לא בן שלושים.

לא מספיק 49-0 ומקגרגור שאלוף ב2 קטגוריות משקל ביואפסי ? זה שפלוייד בן 40 זה נכון אבל יש פה 2 אתלטים ברמה הגבוהה ביותר של הספורט.
העניין של הכסף הוא לא בגללם אלא בגללנו , כמו כל דבר בחיים יש פה עניין של היצע וביקוש.
הם נתנו לקהל מה שהוא רצה במחיר של מה שהם חושבים שהם שווים ועובדה שיש מי שישלם את הכל...
לא מספיק 49-0 ומקגרגור שאלוף ב2 קטגוריות משקל ביואפסי ? זה שפלוייד בן 40 זה נכון אבל יש פה 2 אתלטים ברמה הגבוהה ביותר של הספורט.
העניין של הכסף הוא לא בגללם אלא בגללנו , כמו כל דבר בחיים יש פה עניין של היצע וביקוש.
הם נתנו לקהל מה שהוא רצה במחיר של מה שהם חושבים שהם שווים ועובדה שיש מי שישלם את הכל...
1.הקהל אוהב זבל.
2. 49? זה מספר מצחיק לעומת האגדות,לדוגמה וילי פאפ עשה 229 נצחונות 65 נוקאאוטים 11 הפסדים ותיקו אחד.
3.רמה גבוה?כן,רמה גבוה ביותר?לא.

1.הקהל אוהב זבל.
2. 49? זה מספר מצחיק לעומת האגדות,לדוגמה וילי פאפ עשה 229 נצחונות 65 נוקאאוטים 11 הפסדים ותיקו אחד.
3.רמה גבוה?כן,רמה גבוה ביותר?לא.

תגיד לי אתה שומע את עצמך?
מייוואטר השווה את השיא של רוקי מרציאנו (שאגב ניצח את חבר שלך פפ) .
פעם הרמה האתלטית הייתה נמוכה יותר וגם הרמה הטכנית , לכן הייתה אפשרות למשוך הרבה קרבות כי אנשים לא היו נפצעים כמו היום וקרב היה דורש פחות משאבים מהגוף.
זאת לא הרמה הגבוהה ביותר של איגרוף מהצד של מקגרגור אולי אבל מייוואטר הוכיח מספיק בענף הזה.

תגיד לי אתה שומע את עצמך?
מייוואטר השווה את השיא של רוקי מרציאנו (שאגב ניצח את חבר שלך פפ) .
פעם הרמה האתלטית הייתה נמוכה יותר וגם הרמה הטכנית , לכן הייתה אפשרות למשוך הרבה קרבות כי אנשים לא היו נפצעים כמו היום וקרב היה דורש פחות משאבים מהגוף.
זאת לא הרמה הגבוהה ביותר של איגרוף מהצד של מקגרגור אולי אבל מייוואטר הוכיח מספיק בענף הזה.

מייוואטר עשה פחות בסך הכול(תבדוק)+הרבה קרבות שלו היו עם יריבים לא שקולים.
לא אמרתי שמייוואטר לא טוב,אמרתי שבהשווה לדברים שהיו פעם זה בדיחה.
רמה פחות אתלטית או טכנית?נפצעים פחות?פה פרשתי.

מייוואטר עשה פחות בסך הכול(תבדוק)+הרבה קרבות שלו היו עם יריבים לא שקולים.
לא אמרתי שמייוואטר לא טוב,אמרתי שבהשווה לדברים שהיו פעם זה בדיחה.
רמה פחות אתלטית או טכנית?נפצעים פחות?פה פרשתי.
הרמה אטלטית וטכנית באמת עלו פלאים. כדי להגיע לרמה הזאת נדרש יותר משאבים מהגוף ומפה יותר פציעות דווקא בהכנות ולא בקרבות.

CWLaeWXWEAAeYsL.jpg

מקרגור הוא גאון, יפסיד או ינצח הקרב הזה יסדר לו את כל החיים, זה מראה כמה כח יש לדיבורים גם ברמות הגבוהות ביותר

מקרגור הוא גאון, יפסיד או ינצח הקרב הזה יסדר לו את כל החיים, זה מראה כמה כח יש לדיבורים גם ברמות הגבוהות ביותר

אתה צודק שהקרב הזה יכניס לו מאוד כסף, אבל ממה שראיתי לאחרונה הוא שווה 36 מליון (דולר) עוד לפני הקרב. אני חושב שלגביי העניין של "יסדר לו את החיים..." שהוא כבר די מסודר.

הקרב הזה פשוט יכניס אותו לספרי ההיסטוריה, מה שלפעמים יותר חשוב מכסף לחבר'ה האלו.

פלויד נראה לחוץ במסיבת עיתונאים.
לחוץ מאוד.

מי שם לב שהפסים בחליפה של קונור היו מורכבים מהכיתוב FUCK YOU?

פלויד נראה לחוץ במסיבת עיתונאים.
לחוץ מאוד.

מי שם לב שהפסים בחליפה של קונור היו מורכבים מהכיתוב FUCK YOU?

אני חושב שפלוייד עוקץ פה ושם רק כי הוא "חייב" לטובת הפרומושיין אבל בתוך עצמו הוא יודע שיש לו רק מה להפסיד בקרב הזה (לכן לא אתפלא אם הקרב מכור ופלוייד ישלם לקונור מהצד רק כדיי לשמור על השם הטוב שלו) חוץ מכסף שיש לו מספיק כבר.
קונור עושה מה שהוא עושה הכי טוב לפני כל קרב שלו , הוא רגוע כי אין לו מה להפסיד בכלל חוץ מאיזה שבועיים של השפלות אבל מהר מאוד יחזור המצב לקדמותו.
הסיפור הגדול באמת פה הוא שאם הקרב לא יהיה מכור וקונור באמת ינצח , יהיה פה תקדים מסויים שהלוחמים בUFC יכולים להכנס לספורט אומנות לחימה ספציפי ולנצח שזה בעצם מה שכולם חושבים שבלתי אפשרי.

אני חושב שעם כמה שגדול הבאז , מה שקורה מאחורי הקלעים של הקרב הזה יותר מעניין ממה שקורה מול העיניים שלנו אבל כנראה שלעולם לא נדע...
בכל מקרה זה כיף ומעניין לראות , גם אם הכל משחק.

אני חושב שדווקא מאחורי הקלעים זה עסקים נטו. באיזה סיבוב, עם איזו מכה ועם איזה פרצוף הכל יגמר.
בנוסף, הימורים, הרבה הימורים

אני חושב שדווקא מאחורי הקלעים זה עסקים נטו. באיזה סיבוב, עם איזו מכה ועם איזה פרצוף הכל יגמר.
בנוסף, הימורים, הרבה הימורים

בדיוק בגלל שזה עסקים נטו, זה יותר מעניין.

אני חושב שפלוייד עוקץ פה ושם רק כי הוא "חייב" לטובת הפרומושיין אבל בתוך עצמו הוא יודע שיש לו רק מה להפסיד בקרב הזה (לכן לא אתפלא אם הקרב מכור ופלוייד ישלם לקונור מהצד רק כדיי לשמור על השם הטוב שלו) חוץ מכסף שיש לו מספיק כבר.
קונור עושה מה שהוא עושה הכי טוב לפני כל קרב שלו , הוא רגוע כי אין לו מה להפסיד בכלל חוץ מאיזה שבועיים של השפלות אבל מהר מאוד יחזור המצב לקדמותו.
הסיפור הגדול באמת פה הוא שאם הקרב לא יהיה מכור וקונור באמת ינצח , יהיה פה תקדים מסויים שהלוחמים בUFC יכולים להכנס לספורט אומנות לחימה ספציפי ולנצח שזה בעצם מה שכולם חושבים שבלתי אפשרי.

אני חושב שעם כמה שגדול הבאז , מה שקורה מאחורי הקלעים של הקרב הזה יותר מעניין ממה שקורה מול העיניים שלנו אבל כנראה שלעולם לא נדע...
בכל מקרה זה כיף ומעניין לראות , גם אם הכל משחק.
יש רגעים שבאמת נראים מבויימים במסיבות עיתונאים שהיו.
אני לא אתפלא אם פלויד לקח את הקרב כי הלייףסטייל המוגזם שלו גמר את המזומנים.

עד עכשיו שזכור לי שלוחמי ה-UFC היו מתחרים בטורנירים של BJJ ו-Wrestling בצורה מקצועית,
אבל בחוזה נאסר עליהם ללכת לאגרוף.

עד שקונור (יותר נכון דנה) בא ושינה את זה כדי להגדיל את העו"ש שלו.

עזבו את זה שהקרב לא מעניין בשיט, קנלו מול GGG זה זה הקרב השנה של השנה לא החרא הזה.

אבל המסיבות עיתונאים פשוט גדולה..
קונור מוכיח את עצמו כשואו מן פנומן, גאון, מאוד מאוד כריזמטי. הטראש טולקר הכי גדול בהיסטוריה אם אתם שואלים אותי.
זה פשוט כיף בלתי רגיל לראות אותו.

פשוט חיים בסרט אם אתם חושבים שלקונור באמת יש סיכוי.. 🤦‍♂️🤦‍♂️
פלויד ישחק עם הראש של קונור כדורסל.

פשוט חיים בסרט אם אתם חושבים שלקונור באמת יש סיכוי.. 🤦‍♂️🤦‍♂️
פלויד ישחק עם הראש של קונור כדורסל.
אבל אם קונור יתפוס אותו פעם אחת... ברור שקונור הוא האנדרדוג פה אבל לדעתי לא צריך לזלזל, מקווה שיהיה מפתיע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית