הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לחובבי האגרוף שבינינו

קרב פרישה של שניהם?

אגב תראה את הקרב השני של מקגרגור נגד דיאז.
היו בערך 5 פעמים שהיה נראה שהוא מזועזע ועומד ליפול אך בכל פעם הוא חזר...
מגרגור פרש ב2016 כדי לטפל בתינוק שנולד לו ואמר שיחזור "מתי שהוא ב2017",עכשיו הוא הרוויח בקרב אחד מול פלוייד יותר כסף משהרוויח בכל הקריירה שלו בUFC,אני בספק אם ימהר לחזור לזירה,ואם כן, מה הקרב הבא שלו ומתי?

שוב,זה עניין של נוק אאוט טכני, ברגע שאתה לא מגן יותר על הפנים,אתה לא יכול להתאגרף/להלחם,מה הטעם למשוך את הקץ?
בנוסף אני בטוח שדנה הבהיר לשופט בדיוק מה לעשות והגיע להסכמה גם עם פלויד וגם עם מגרגור,ככה שזה לא בא משום מקום.

מגרגור פרש ב2016 כדי לטפל בתינוק שנולד לו ואמר שיחזור "מתי שהוא ב2017",עכשיו הוא הרוויח בקרב אחד מול פלוייד יותר כסף משהרוויח בכל הקריירה שלו בUFC,אני בספק אם ימהר לחזור לזירה,ואם כן, מה הקרב הבא שלו ומתי?

שוב,זה עניין של נוק אאוט טכני, ברגע שאתה לא מגן יותר על הפנים,אתה לא יכול להתאגרף/להלחם,מה הטעם למשוך את הקץ?
בנוסף אני בטוח שדנה הבהיר לשופט בדיוק מה לעשות והגיע להסכמה גם עם פלויד וגם עם מגרגור,ככה שזה לא בא משום מקום.

מקגרגור לא פרש לשום מקום, הוא מחזיק ב2 חגורות בין אף סי והוא עוד צעיר לא יודע מאיפה אתה מביא את השטויות האלו.

נוקאאוט טכני זה עניין סובייקטיבי של השופט, מקגרגור היה עירני לגמרי בלי שום פגיעה חיצונית בפנים. בגלל שהיה עייף השופט חשב שהוא גמור, חבל...
אני חושב שגם אם הקרב היה נמשך 12 סיבובים לא הייתי רואה את מקגרגור נופל לנוקאאוט, אולי היה מקבל ספירה (ומתאושש וזה היה עוזר לו קצת).
בכל מקרה אני חושב שבקרב כזה, העצירה הספציפית הזאת לא הייתה במקום.
העצירה ביו אפ סי היא שונה, המכות הרבה יותר אכזריות ומגוונות/ הכפפות קטנות.

מקגרגור לא פרש לשום מקום, הוא מחזיק ב2 חגורות בין אף סי והוא עוד צעיר לא יודע מאיפה אתה מביא את השטויות האלו.

נוקאאוט טכני זה עניין סובייקטיבי של השופט, מקגרגור היה עירני לגמרי בלי שום פגיעה חיצונית בפנים. בגלל שהיה עייף השופט חשב שהוא גמור, חבל...
אני חושב שגם אם הקרב היה נמשך 12 סיבובים לא הייתי רואה את מקגרגור נופל לנוקאאוט, אולי היה מקבל ספירה (ומתאושש וזה היה עוזר לו קצת).
בכל מקרה אני חושב שבקרב כזה, העצירה הספציפית הזאת לא הייתה במקום.
העצירה ביו אפ סי היא שונה, המכות הרבה יותר אכזריות ומגוונות/ הכפפות קטנות.

ואני מסכים איתך שהחלטה על TKO היא סובייקטיבית בידי השופט,אבל במקרה הזה אתה לא יכול להגיד שעוד שניה הוא היה קם,כי הוא היה גמור והפסיק להגן על עצמו.
הוא לא מסוגל להרים את הידיים אפילו,זה לא נראה לך מספיק?

האמת קרב דיי מאכזב..
wM6P4hU.jpg

עשה לו בית ספר, אבל אני לא חושב שהיה צריך להפסיק את הקרב ככה...
הוא לוחם mma
תן לו ליפול לנוקאאוט
מסכים.
בירד היה צריך לתת לו ליפול.
אני חושב שכל אוהדי הufc התעצבנו לראות כמה הספורט הזה מוגבל, זה היה פשוט עינוי לראות את מקרגור מוגבל לסט חוקים הזה...
מסכים.
אני מסכים שבקרב איגרוף רגיל היה צריך לעצור את הקרב, והיה קרב נהדר.
אני חושב שבקרב הזה ספציפית השופט היה צריך לדעת להמשיך עד שמקגרגור נופח ולהתחיל לספור, בגלל שזה קרב לקהל ולמקגרגור לא היה קורה כלום אם הוא היה מקבל נוקאאוט...
...

אגב תראה את הקרב השני של מקגרגור נגד דיאז.
היו בערך 5 פעמים שהיה נראה שהוא מזועזע ועומד ליפול אך בכל פעם הוא חזר...
אל תשכח שנייט אכל ממנו 3 Knockdowns (מה המושג בעברית?), ואם אני לא טועה, אחד מהם היה בסיבוב הרביעי.
וגם כשקונור היה עייף, הוא עדיין הצליח להוזיז את הראש ולהתחמק מה-1-2 של נייט.

לכל מי שכתב על שב-MMA הקרב היה נעצר - לא תמיד.
תלוי בשופט. תלוי ב-Match-up.
בשנה האחרונה היו קרבות שנגמרו בעצירה מוקדמת,
וגם קרבות שנגמרו בעצירה מאוחרת.
אולי השופט בעייתי (ימסאקי.....), אבל שורה תחתונה - היו מקרים והיו מקרים.

פלויד הוכיח שהוא הפאונד פור פאונד מספר 1.

תחנה הבאה: קנלו נגד GGG - ב-26.8.17.

לא קראתי את התגובות אבל סה"כ היה אחלה קרב עם תוצאה צפויה.
מקווה שאנשים לא חושבים שטויות כמו "היו צריכים לתת למייוותר לחסל אותו" וכו', לנוקאאוט אמיתי יש השפעה מאוד משמעותית על הבריאות של ספורטאי ואין צורך להגיע לשם עם מקגרגור היה שק אגרוף בסיבוב האחרון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית