הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Fsh בחלק הנמוך של הסקאלה

Bigmuscle

משתמש מתחיל
27
1
נק' מוניטין:
1
27
1
אהלן
נפגשתי עם אורולוג אדרולוג שמומחה בפוריות וטען שfsh בחלק הנמוך בתוך התחום של הסקאךה זה דבר טוב ועדיף מגבוה למה הוא התכוון והאם זה נכון בכלל?
שאלה שניה האם כל אדם כולל מחברי הפורום שלקח טסטןסטרון ושאר חומרים יכול כנראה להגיד שלום ללהיות אבא? האם זה נכון?

אהלן
נפגשתי עם אורולוג אדרולוג שמומחה בפוריות וטען שfsh בחלק הנמוך בתוך התחום של הסקאךה זה דבר טוב ועדיף מגבוה למה הוא התכוון והאם זה נכון בכלל?
שאלה שניה האם כל אדם כולל מחברי הפורום שלקח טסטןסטרון ושאר חומרים יכול כנראה להגיד שלום ללהיות אבא? האם זה נכון?
מה זה החלק הנמוך ? תכתוב את הערך של התוצאה והאורולוג הזה שאמר לך סלח לי אבל הוא דביל סתם שתדע הערך התקין הוא מ 1.4 ועד 12 בערך או קצת פחות .
לא מבין מאיפה הוא הביא את זה חח
תלוי קודם כל כמה סייקלים עושים ומה לקחת בסייקלים לרוב , טרן וננדרולון פוגעים ב fsh הם משביתים חזקים

• פותח/ת השרשור
לא עשיתי סייקל בחיים... הרופא הוא אחד המומחים בארץ לפוריות גברית... הוא טוען ש fsh נמוך זה בריא מאוד ...
ועדיין לא ענו לי לעניין היכולת להביא ילד האם כולם פה שעשו סייקל לא יביאו ילד בריא לעולם

לא עשיתי סייקל בחיים... הרופא הוא אחד המומחים בארץ לפוריות גברית... הוא טוען ש fsh נמוך זה בריא מאוד ...
ועדיין לא ענו לי לעניין היכולת להביא ילד האם כולם פה שעשו סייקל לא יביאו ילד בריא לעולם
מעניין שלחלק מסויים כבר יש ילדים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית