הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה פרונט סקוואט

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך
30 קילו:

35 קילו:

@MikeRozner

יש שם בעיה בהחזקה, קשה לראות מה בדיוק אבל המרפקים נמוכים מידי. חפשי סרטונים של proper rack position או front Squat rack position ביו טיוב.

זה כרגע עוד לא חמור אבל הכאבים בשורש כפות הידיים לא יאחרו לבוא עם הטכניקה הנוכחית.

• פותח/ת השרשור
יש שם בעיה בהחזקה, קשה לראות מה בדיוק אבל המרפקים נמוכים מידי. חפשי סרטונים של proper rack position או front Squat rack position ביו טיוב.

זה כרגע עוד לא חמור אבל הכאבים בשורש כפות הידיים לא יאחרו לבוא עם הטכניקה הנוכחית.
אני דווקא משתדלת להרים מרפקים כמה שיותר, אולי באמצע התרגיל אני מפסיקה להקפיד. חוץ מזה הכל בסדר?

אני דווקא משתדלת להרים מרפקים כמה שיותר, אולי באמצע התרגיל אני מפסיקה להקפיד. חוץ מזה הכל בסדר?
האחיזה משפיעה מאוד על הקו תנועה ולכן אין טעם לדון בקו כל עוד האחיזה לא פרפקט. קשה לי מאוד לתקן את האחיזה מהזויות צילום הזאת, קשה לראות מה לא תקין שם.
יכול להיות שזה בכלל הרוחב של האחיזה שמונע ממך להרים עוד מרפקים...

• פותח/ת השרשור

הסט היה אחרי סקוואט עצימות אז היה קצת קשה יותר, אבל בעיקרון תיקנתי את מה שכתבתם (אני חושבת)
חוץ מאחיזה רחבה, שזה הכי צר שאני יכולה להחזיק אחרת אני נתקעת בכתפיים והקטע של להחזיק יותר בחלק העליון של האצבעות ניסיתי וכמעט נפל לי המוט.

הסט היה אחרי סקוואט עצימות אז היה קצת קשה יותר, אבל בעיקרון תיקנתי את מה שכתבתם (אני חושבת)
חוץ מאחיזה רחבה, שזה הכי צר שאני יכולה להחזיק אחרת אני נתקעת בכתפיים והקטע של להחזיק יותר בחלק העליון של האצבעות ניסיתי וכמעט נפל לי המוט.

נסי להכניס מעט את המרפקים, שוב, קצת קשה לראות כמו שצריך מהזויות הזאת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית