הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להעלות את חום הגוף

כתבתי לך שלוש פעמים שגם לי קרה מקרה רפואי שלא זכה לטיפול.
כתבתי לך פעמיים שבכל מקום יש חרא ובכל מקום יש טעויות, גם ביחידות הכי "טובות" ו"מובחרות".
אתה נתת דוגמא של שלושה אנשים שונים שלא בכל מקרה זה אותו "נבל רשע", קרי המפקד, שגרם למחדל.
עכשיו אולי הבנת שבכל מקום יכולים לקרות דברים כאלה?

מה זה משנה אם התנדבתי או לא? חסרים סיפורי זוועות מיחידות התנדבותיות? שמה אין עבירות על חוקי מטכ"ל? כל מי שביחידות האלה עם רופא צמוד וחדרים של בית מלון?

אפרופו כל השאלות על מה שאני עשיתי וכו, מה אתה עשית בצבא?

נ.ב, לחבר המוכשר שלך ששבר לעצמו את היד הייתי מאחל לחכות 3 שנים לטיפול רפואי, מי שפוגע בעצמו מסיבות כאלה דינו לסבול.
אני עוד בצבא כרגע במקום טוב
אבל הייתי במקומות שאני לא מאחל לאף אחד
עיברות בחוקי מטכל שחייל צריך להגיע למיון נשמע לך הגיוני?
מאיפה לרופאים שהוא שבר לעצמו נראה לך אם הוא לא היה שובר לעצמו הוא היה מקבל טיפול מהיר יותר אל תשפוט אנשים לפני שאתה במצב שלהם
היחס ביחידות שאתה מתנדב עליהם טוב בהרבה ושוב פעם מניסיון
אם אני לא מרגיש טוב אני לא צריך להגיע למיון כדי לקבל עזרה...
נראה לךהגיוני שיוצאם מאותו מפקד מעל 10 חיילים בפחות משנה?
חלק על נפשי אחד כיד להתגייס לצהל הוא היה צריך לריב (בעיות רפואיות) הגיע אליו אחרי חצי שנה יצא על אותו סעיף רפואי
חלק נכנסו לכלא אמרו למי שאחראי תעיברו אותי תפקיד או שאני נפקד
נראה לך לא קבלו אותו קבלו ולא קרה כלום ככה זה שאתה חייל ל3 שנים אם תחליף הוא 15 שנה שמה
אם הייתי נמצא איפה שאני עכשיו מההתחלה הייתי חושב בדיוק כמוך אתה מרגיש שאתה תורם תבין שהם לא הם מרגישים שמזיינים אותם 3 שנים סתם

אני עוד בצבא כרגע במודיעין במקום טוב
אבל הייתי במקומות שאני לא מאחל לאף אחד
עיברות בחוקי מטכל שחייל צריך להגיע למיון נשמע לך הגיוני?
מאיפה לרופאים שהוא שבר לעצמו נראה לך אם הוא לא היה שובר לעצמו הוא היה מקבל טיפול מהיר יותר אל תשפוט אנשים לפני שאתה במצב שלהם
היחס ביחידות שאתה מתנדב עליהם טוב בהרבה ושוב פעם מניסיון
אם אני לא מרגיש טוב אני לא צריך להגיע למיון כדי לקבל עזרה...
נראה לךהגיוני שיוצאם מאותו מפקד מעל 10 חיילים בפחות משנה?
חלק על נפשי אחד כיד להתגייס לצהל הוא היה צריך לריב (בעיות רפואיות) הגיע אליו אחרי חצי שנה יצא על אותו סעיף רפואי
חלק נכנסו לכלא אמרו למי שאחראי תעיברו אותי תפקיד או שאני נפקד
נראה לך לא קבלו אותו קבלו ולא קרה כלום ככה זה שאתה חייל ל3 שנים אם תחליף הוא 15 שנה שמה
אם הייתי נמצא איפה שאני עכשיו מההתחלה הייתי חושב בדיוק כמוך אתה מרגיש שאתה תורם תבין שהם לא הם מרגישים שמזיינים אותם 3 שנים סתם

תוהה אם אתה מטריל.
עבירות על חוקי מטכ"ל שגורמות לחייל להגיע למיון לא נשמע לי הגיוני וגם כתבתי לך את זה כמה פעמים.
אני לא רואה שום סיבה שמישהו ישבור לעצמו את היד כי קצת קשה לו, לך זה נראה הגיוני? אמרתי לך כבר כמה פעמים שבכל מקום בצבא יש אנשים זבל, אף אחד לא אמר שהמפקד המדובר הוא לא פח זבל אנושי.
אשמח לדעת מה התפקיד של החיילים של המפקד המהולל הזה, אני מאמין שאני כבר יודע את התשובה.

מה אתה עושה במודיעין? מה התפקיד?

תוהה אם אתה מטריל.
עבירות על חוקי מטכ"ל שגורמות לחייל להגיע למיון לא נשמע לי הגיוני וגם כתבתי לך את זה כמה פעמים.
אני לא רואה שום סיבה שמישהו ישבור לעצמו את היד כי קצת קשה לו, לך זה נראה הגיוני? אמרתי לך כבר כמה פעמים שבכל מקום בצבא יש אנשים זבל, אף אחד לא אמר שהמפקד המדובר הוא לא פח זבל אנושי.
אשמח לדעת מה התפקיד של החיילים של המפקד המהולל הזה, אני מאמין שאני כבר יודע את התשובה.

מה אתה עושה במודיעין? מה התפקיד?
אתה יודע שאני לא יכול לכתוב מה אני עושה....
כה לא נשמע לך הגיוני כי אתה לא היית במקומות כאלה בבסיס הקודם שלי הוא ממש לא היה היחיד
ואני אומר לך חבר קרוב יש לו צלקת מזה נחתכה לו היד לקחו למיון תפרו הייתי איתו מהרגע שזה קרה (אני לא הסכמתי לעשות את העבודה הזו פשוט)
עוד מקרה הי שהוא חבר היה עם מישהו בחדר המישהו הלך הביתה עם המפתח המפקד אמר לו תסתדר זה בעיה שלכם (אין לו איפה לישון)(בסוף אבא שלו צעק על המפקד והמפקד הביא לו עוד מפתח)
אני מבין שזה נשמע לך הזו
אני לא אכתוב פה פרטים שיכולים לזהות אותי אם אתה רוצה בפרטי

• פותח/ת השרשור
איך כל פעם שחייל מבקש קצת עזרה בלהוציא גימלים תמיד יבוא הבן אדם שיטיף על פינוק ושירות המדינה.
אולי זה נשמע קצת מופרך, אבל כן יש מקרים שבהם מפקד כלשהו (והמפקדים שמעליו) עושים לחייל מסויים עוול ומתייחסים אליו בחוסר היגיון מוחלט ובחוסר שוויון ביחס לחיילים האחרים, ואף אחד לא שם זין (גם לא קבילות חיילים).
כשאומרים לחייל מסויים להישאר 3 ימים רצופים בבסיס, כאשר הג'ובניקים האחרים ביחידתו יוצאים כל יום הביתה, והג'ובניק שמשרת בדיוק באותו תפקיד איתו ביחד גם כן יוצא הביתה כל יום, זה קצת מוריד את החשק לשרת.
עוד יותר מעצבן שקבילות חיילים משאירים את ההחלטות לאדון מפקד היחידה שמה לעשות, גם הוא מושחת.
אני אישית לא מתכוון לשבת ולספוג את כל ההשפלות הללו רק בגלל שבן דוד שלי לא מכיר את מפקד היחידה. טוב, אין לי ברירה מלבד לשבת ולספוג כי אני עדיין חייל בצהל, אבל לפחות שהישיבה תהיה כמה שיותר בספה בבית.

דרך אגב:
היו קצת פישולים בתזמוני השתייה בביקור רופא, מדדו לי חום של 37.2 בלבד, אך הצלחתי לגרד 2 גימלים מהרופא.

איך כל פעם שחייל מבקש קצת עזרה בלהוציא גימלים תמיד יבוא הבן אדם שיטיף על פינוק ושירות המדינה.
אולי זה נשמע קצת מופרך, אבל כן יש מקרים שבהם מפקד כלשהו (והמפקדים שמעליו) עושים לחייל מסויים עוול ומתייחסים אליו בחוסר היגיון מוחלט ובחוסר שוויון ביחס לחיילים האחרים, ואף אחד לא שם זין (גם לא קבילות חיילים).
כשאומרים לחייל מסויים להישאר 3 ימים רצופים בבסיס, כאשר הג'ובניקים האחרים ביחידתו יוצאים כל יום הביתה, והג'ובניק שמשרת בדיוק באותו תפקיד איתו ביחד גם כן יוצא הביתה כל יום, זה קצת מוריד את החשק לשרת.
עוד יותר מעצבן שקבילות חיילים משאירים את ההחלטות לאדון מפקד היחידה שמה לעשות, גם הוא מושחת.
אני אישית לא מתכוון לשבת ולספוג את כל ההשפלות הללו רק בגלל שבן דוד שלי לא מכיר את מפקד היחידה. טוב, אין לי ברירה מלבד לשבת ולספוג כי אני עדיין חייל בצהל, אבל לפחות שהישיבה תהיה כמה שיותר בספה בבית.

דרך אגב:
היו קצת פישולים בתזמוני השתייה בביקור רופא, מדדו לי חום של 37.2 בלבד, אך הצלחתי לגרד 2 גימלים מהרופא.
הלכת עם תרמוס?

לביקור רופא יש כיום מדחום שנראה כמו סוג של אקדח קטן ומודד חום דרך המצח. קח בחשבון.
לא בכולם, ולנו אישית הייתה אחות שהייתה מזה אחות והייתה מודדת בכוונה עם מדחום רגיל למרות שהיה להם את הזה שמודד מהמצח.

אתה יודע שאני לא יכול לכתוב מה אני עושה....
כה לא נשמע לך הגיוני כי אתה לא היית במקומות כאלה בבסיס הקודם שלי הוא ממש לא היה היחיד
ואני אומר לך חבר קרוב יש לו צלקת מזה נחתכה לו היד לקחו למיון תפרו הייתי איתו מהרגע שזה קרה (אני לא הסכמתי לעשות את העבודה הזו פשוט)
עוד מקרה הי שהוא חבר היה עם מישהו בחדר המישהו הלך הביתה עם המפתח המפקד אמר לו תסתדר זה בעיה שלכם (אין לו איפה לישון)(בסוף אבא שלו צעק על המפקד והמפקד הביא לו עוד מפתח)
אני מבין שזה נשמע לך הזו
אני לא אכתוב פה פרטים שיכולים לזהות אותי אם אתה רוצה בפרטי

עם איך שאתה כותב אני מאוד מקווה שאתה עובד רס״ר/פקיד במודיעין ולא מחזיק בתפקיד משמעותי. בכל מקרה, לקרוא פה חלק מהתגובות עושה אותי יותר שמח בזה שעזבתי את ישראל.

עם איך שאתה כותב אני מאוד מקווה שאתה עובד רס״ר/פקיד במודיעין ולא מחזיק בתפקיד משמעותי. בכל מקרה, לקרוא פה חלק מהתגובות עושה אותי יותר שמח בזה שעזבתי את ישראל.
מחזיק תפקיד די משמעותי יוצא מהצבא עם ידע בתכנות....
לשון לא הצד החזק שלי אבל אני מתנחם בזה שעדיין אני כנראה יותר חכם ממך...

מחזיק תפקיד די משמעותי יוצא מהצבא עם ידע בתכנות....
לשון לא הצד החזק שלי אבל אני מתנחם בזה שעדיין אני כנראה יותר חכם ממך...
תתנחם עד מחר, הפתגם אומר: אל תהיה חכם, תהיה צודק.
ואני בספק שהגעת ממקום שלא בחרת להיות בו עד לתפקיד מתכנת במודיעין.

תתנחם עד מחר, הפתגם אומר: אל תהיה חכם, תהיה צודק.
ואני בספק שהגעת ממקום שלא בחרת להיות בו עד לתפקיד מתכנת במודיעין.
תקשיב אני לא יודע אם אתה היית ציני או לא אבל הפתגם אומר הפוך....
דווקא אני מסכים אני מעדיף להיות צודק
ושמה קטע לא רק שהגעתי לתפקיד הזה גם עברתי מספר כליאות בדרך

תקשיב אני לא יודע אם אתה היית ציני או לא אבל הפתגם אומר הפוך....
דווקא אני מסכים אני מעדיף להיות צודק
ושמה קטע לא רק שהגעתי לתפקיד הזה גם עברתי מספר כליאות בדרך

לעולם לא נדע...

דרך אגב:

האמת שהכרתי חיילים מהסוג שלך מאז שאני בצבא, 99% מאלה שהתנהגו כמוך קיבלו יחס זהה לחלוטין לחיילים אחרים ובכל זאת בחרו להיות נמושות, חשבת אולי שאתה כזה?
זה לא נשמע מופרך ואף אחד לא אמר שאין מקרים כאלו, יש דרכים לטפל בדברים, לכל מפקד יש מפקד ואתה יכולה לפנות לסמכות בכירה יותר אם צריך.
מה הסיבה שהוצאת גימלים? עשו לך עוול? פנית למישהו? קבלת?
קבילות חיילים ממש לא משאירים למפקד הייחודי את ההחלטה, לפחות תדייק קצת במה שאתה אומר. מה קורה אם קובלים את המפקד?
״השפלות״, ממש עמדת במרכז הבסיס וזרקו עליך עגבניות.
תכנסו לפרופורציות, זה צבא, זה לא כזה קשה, הרבה עברו את זה ועוד יעברו רבים אחרים, אם תעשו קצת יותר מהכלום שאתם רגילים אליו יהיה לכם הרבה יותר טוב.

איזה גישה שיש אנשים שאני מבין למה הם מוציאים סתם גימלים?

אתה מודה שזה ״סתם״?

נערך לאחרונה:
האמת שהכרתי חיילים מהסוג שלך מאז שאני בצבא, 99% מאלה שהתנהגו כמוך קיבלו יחס זהה לחלוטין לחיילים אחרים ובכל זאת בחרו להיות נמושות, חשבת אולי שאתה כזה?
זה לא נשמע מופרך ואף אחד לא אמר שאין מקרים כאלו, יש דרכים לטפל בדברים, לכל מפקד יש מפקד ואתה יכולה לפנות לסמכות בכירה יותר אם צריך.
מה הסיבה שהוצאת גימלים? עשו לך עוול? פנית למישהו? קבלת?
קבילות חיילים ממש לא משאירים למפקד הייחודי את ההחלטה, לפחות תדייק קצת במה שאתה אומר. מה קורה אם קובלים את המפקד?
״השפלות״, ממש עמדת במרכז הבסיס וזרקו עליך עגבניות.
תכנסו לפרופורציות, זה צבא, זה לא כזה קשה, הרבה עברו את זה ועוד יעברו רבים אחרים, אם תעשו קצת יותר מהכלום שאתם רגילים אליו יהיה לכם הרבה יותר טוב.
אתה חושב שהמערכת עובדת כמו שצריך שאין גיבוי בין מפקדים מה נראה לך המפקד של המפקד שלך יהיה לצידך מה אתה בישבילו כלום ושום דבר חייל שאפשר להחליף לעומת המפקד שכשהוא נגד הדבר האחרון שהוא רוצה לעשות זה לריב איתו
אני אומר לך שהיו אצלי עבירות על חוקים מטכליים הגשתי מכתב למפקד הטייסת הוא אפילו לא ענה לי רק המפקד גף ענה לי שאני ממציע

אתה חושב שהמערכת עובדת כמו שצריך שאין גיבוי בין מפקדים מה נראה לך המפקד של המפקד שלך יהיה לצידך מה אתה בישבילו כלום ושום דבר חייל שאפשר להחליף לעומת המפקד שכשהוא נגד הדבר האחרון שהוא רוצה לעשות זה לריב איתו
אני אומר לך שהיו אצלי עבירות על חוקים מטכליים הגשתי מכתב למפקד הטייסת הוא אפילו לא ענה לי רק המפקד גף ענה לי שאני ממציע

אמרתי מהתחלה שהמערכת עובדת עקום, בתור מישהו בתפקיד כמו שאתה מתאר כדאי שתעבוד על ההבנה שלך.
פנית למב״ס? קבלת? עשית משהו חוץ מזה?
בדיוק בשביל מקרים כמו שאתה מתאר יש גופים שלא קשורים ליחידה שמטפלים בדברים כאלה ככה שלא יוכלו להגיד.
איזה עבירות על חוקים מטכ״ליים היו, מעניין אותי לדעת.

אמרתי מהתחלה שהמערכת עובדת עקום, בתור מישהו בתפקיד כמו שאתה מתאר כדאי שתעבוד על ההבנה שלך.
פנית למב״ס? קבלת? עשית משהו חוץ מזה?
בדיוק בשביל מקרים כמו שאתה מתאר יש גופים שלא קשורים ליחידה שמטפלים בדברים כאלה ככה שלא יוכלו להגיד.
איזה עבירות על חוקים מטכ״ליים היו, מעניין אותי לדעת.
עזבו יש פה מישהו שסומך על המערכת בעיניים עצומות ובטוח שאם משהו, תמיד יבואו לקראתך. לא סתם יש חיילים במצב כלכלי או בריאותי שאף אחד לא שם על הסבל שלהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית