אהלן כולן/ כולם
מפרסמת בפורום נשים כי רוב ההודעות כאן הן לגבי ירידה במשקל, וכמעט לא מדובר על תקופה מסה
אני רוני, בת 24 בייעוץ אישי אצל מייק כבר חודש וחצי.
אמנם כלום זמן אבל רוצה לשתף בשינוי קטן שעברתי עם עצמי עד עכשיו ואולי יתן טיפה מוטיבציה.
לא ארחיב לגבי העבר שלי עם תזונה כי זה ימשך נצח, רק אגיד שלצערי אני עם דוקטורט בהפרעות אכילה.
הגעתי אל מייק כשאני רגילה לאכול 900 קלוריות ליום,
החלטתי שאני מעוניינת להילחם בקול האובססיבי ובעיקר בעצמי ולעלות במשקל בצורה מבוקרת ביחד עם אימונים, מסה.
שוב, לא ארחיב יותר מידי גם לגבי זה, רק אומר שבתפריט הנוכחי אני אוכלת 2000 פלוס קלוריות(משתדלת לא לחשב לעצמי),
עולה לאט לאט ברמת ה100/ 200 גרם בשבועיים, ומתקדמת באימונים.
המטרה של הפוסט היא התחושה עם עצמי.
החודש הראשון היה מזעזע, לעבור כל יום בסבל, לא לצמצם פירור מהתפריט ובעיקר כאבים נפשיים ופיזים כי הראש לא משחרר, אבל המטרה מול העיניים.
ופתאום לפני יומיים מוצאת את עצמי קולטת שטיפה התרגלתי לכמויות, לא מעכלת שאני אוכלת כפול ועליתי בסך הכל קילו, שבאופן מפתיע לא ממש מורגש, על אף שלפני שבועיים הרגשתי קציצה.
מתקדמת בסקוואט, כמעט משקל גוף
דדליפט יותר ממשקל גוף והטכניקה משתפרת.
צפויים עוד המון קשיים וקלןריות נוספות לתפריט.
סבלנות היא שם המשחק, אבל כל יום שעובר הוא עוד ניצחון!
מקווה שבעיקר נשים יפתחו לעולם המשקולות והתזונה ובעיקר יפנימו שעליה במשקל ותקופת מסה היא הכרחית.
המטרה שלי היא לשקם את הגוף ואת הבריאות, ולהוסיף עוד פלטה של 15 לפחות בדדליפט 😃
בהצלחה!
מפרסמת בפורום נשים כי רוב ההודעות כאן הן לגבי ירידה במשקל, וכמעט לא מדובר על תקופה מסה
אני רוני, בת 24 בייעוץ אישי אצל מייק כבר חודש וחצי.
אמנם כלום זמן אבל רוצה לשתף בשינוי קטן שעברתי עם עצמי עד עכשיו ואולי יתן טיפה מוטיבציה.
לא ארחיב לגבי העבר שלי עם תזונה כי זה ימשך נצח, רק אגיד שלצערי אני עם דוקטורט בהפרעות אכילה.
הגעתי אל מייק כשאני רגילה לאכול 900 קלוריות ליום,
החלטתי שאני מעוניינת להילחם בקול האובססיבי ובעיקר בעצמי ולעלות במשקל בצורה מבוקרת ביחד עם אימונים, מסה.
שוב, לא ארחיב יותר מידי גם לגבי זה, רק אומר שבתפריט הנוכחי אני אוכלת 2000 פלוס קלוריות(משתדלת לא לחשב לעצמי),
עולה לאט לאט ברמת ה100/ 200 גרם בשבועיים, ומתקדמת באימונים.
המטרה של הפוסט היא התחושה עם עצמי.
החודש הראשון היה מזעזע, לעבור כל יום בסבל, לא לצמצם פירור מהתפריט ובעיקר כאבים נפשיים ופיזים כי הראש לא משחרר, אבל המטרה מול העיניים.
ופתאום לפני יומיים מוצאת את עצמי קולטת שטיפה התרגלתי לכמויות, לא מעכלת שאני אוכלת כפול ועליתי בסך הכל קילו, שבאופן מפתיע לא ממש מורגש, על אף שלפני שבועיים הרגשתי קציצה.
מתקדמת בסקוואט, כמעט משקל גוף
דדליפט יותר ממשקל גוף והטכניקה משתפרת.
צפויים עוד המון קשיים וקלןריות נוספות לתפריט.
סבלנות היא שם המשחק, אבל כל יום שעובר הוא עוד ניצחון!
מקווה שבעיקר נשים יפתחו לעולם המשקולות והתזונה ובעיקר יפנימו שעליה במשקל ותקופת מסה היא הכרחית.
המטרה שלי היא לשקם את הגוף ואת הבריאות, ולהוסיף עוד פלטה של 15 לפחות בדדליפט 😃
בהצלחה!