הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מוטיבציה-פיטנס- - סיבות להרים... כ ב ד

fruitgirl

משתמש מתחיל
20
24
נק' מוניטין:
262
20
24
image.jpg image.jpg image.jpg טוב אז ככה - אני לא כותבת פה המון בעיקר קוראת - אבל אני רוצה להקדיש את ההודעה הזאת לעידוד נשים להרים משקולות , וכבד. הכי כבד שרק תצליחו . בתור בחורה שהתחילה בטיראתלון בגיל 14 והייתה מתאמנת שעתיים וחצי אירובי בממוצע ביום לאורך שנים , אני רוצה לדווח - ביום שהתחלתי אימוני כוח - מיד לאחר הצבא- השתנו חיי . כבר אחריי שבועיים התחלתי להרגיש - אני כבר לא skinny fat. הרגשתי מוצקה וחזקה . קשה . בשמלת ערב אני הראית חטובה ומוצקה , ובבוקר אני עושה שרירים למראה 😃 התמונה שאעלה עכשיו היא תמונה שאחי שלח לי , שצולמה בגיל 16 בערך .כל תמונה מתקופה בה השמנתי קצת - ת מ י ד - הושמדה. הפעם החלטתי להשאיר את התמונה ולהשלים עם העבר - הייתי שם , בדגש על הייתי - הינה אני היום ולא אתן לזה לחזור - תרימו כבד !
Shira tal
Weight: 51 kg
Hight: 1.53
קצת יכולות :
פרונט סקוואט- 40 קג ל8 חזרות
היי בר דיפ סקוואט- 50 קג ל8 חזרות
מקבילים - 8 חזרות מ.גוף
מתח - 5 חזרות ואז כבר מהסט הבא זה נשאר על 4-3
תרגיל אהוב... פשיטת ירך עם מוט חופשי : כיווץ ישבן ל20-30 חזרות ומשקלים כבבבבדים 😃
מתוך אהבה אמיתית ורצון אמיתי מתוך אחת שלא אהבה את הגוף שלה - מתוך אהבה עצמית לגוף שלכן - תעשו לו טוב - תרימו כבד - תבקשו ממנו סליחה כשתאכלו פיצה ותגידו לו ״באהבה״ כשתאכלו סלט פירות ❤️
אשמח לעצות - טיפים לשיפור מתח ומקבילים בהם אני רוצה להוסיף משקלים כבר!
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
כמובן - ועוד ועוד ידע והסברים !

כבוד!
שמחה שהעלית את הנושא שוב, ומי ייתן וכל הנשים יילכו בדרך הזאת:sporty019-49:🏋️😅

בנוגע לעצה שרצית למתח ומקבילים: אם את כבר עושה 8 חזרות למשקל גוף במקבילים זה זמן מצויין להתחיל להוסיף משקל. תתחילי אפילו במשקולת הקטנה ביותר במכון ותתקדמי לאט..
מתח- פשוט להמשיך לעשות מתח, עד שתרגישי מסוגלת להוסיף משקל..

אני גם רוצה להתיי.חס ליכולת המיוחדת ללכת על קירות, אני שנים מתאמן ולא מצליח ללכת על הקיר וזה מטריף אותי לדעת שבחורה יכולה ואני לא.

Back
למעלה תחתית