הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מוטיבציה לרדת במשקל

שמחה לאה

משתמש מתחיל
48
3
נק' מוניטין:
3
48
3
אני כבר כמה שנים בדיאטות או בתוכניות הרזיה ועדיין לא ירדתי אלא רק עליתי...

תמיד יש את הנפילה הזאת שמייאשת אותך ובא לך לעזוב את הכל ואז אתה אוכל כל מה שבא לידך...

בקיצור המוטיבציה שלי ירדה לגמרי מה עושים כדאי שיה שןב מוטיבצחה וכוח?

זה קל מאוד, לי זה תמיד עוזר ואני אחלוק איתך את מה שאני עושה. את צריכה להזכיר לעצמך למה בעצם החלטת להתחיל את התהליך. אני אישית הורדתי תמונה של עצמי לסמארטפון בגיל יותר צעיר כשהייתי שמן ורחב וכל כמה זמן מסתכל עליה כדי להזכיר לעצמי שלמצב הזה אני לעולם לא אחזור. את גם יכולה לעשות את זה וברגע שתתחילי לראות תוצאות יהיה לך גם הרבה יותר קל להתמיד ולא יהיהכאן בכלל אלמנט של קושי.

שלום לך,
אם את כמה שנים בתוכניות הרזיה ודיאטות ואת רק עולה, סימן שהן חארות.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
התכניות הם טובות פשוט מאוד קשה לי להחזיק איתם מעמד יותר מכמה ימים בודדים.. יש לי חשק למתוק מאוד חזק שקשה לי להתגבר עליו מאוד. ..

אני הייתי פעמיים בשבוע מחליף כוס קורנפלקס במשהו טעים בערך קלורי של 100 קלוריות.
בנוסף הייתי אוכל קורנפלקס טעים (משה מרשה...)
יחד עם יום העמסה פעם בשבוע שבו אפשר לאכול מתוק הייתי די מסודר.
אבל אין קסמים, הדרך היא להתאפק.

התכניות הם טובות פשוט מאוד קשה לי להחזיק איתם מעמד יותר מכמה ימים בודדים.. יש לי חשק למתוק מאוד חזק שקשה לי להתגבר עליו מאוד. ..

כאן את נמדדת בכוח הרצון ועד כמה את באמת רוצה לעשות שינוי, ואת זה רק את תוכלי לשנות ולבחור. אנחנו לא יכולים וגם לא צריכים לעשות את זה בשבילך.

יש כאן מספר נשים שיכולות לעזור לך במתן פתרונות כמו @מרטין למשל.

שמעתי שקראו לי..
את כנראה עדיין לא הגעת לתחתית. אצלי זה קרה כשחזרנו מחופשה באילת וראיתי תמונה של עצמי על שפת הבריכה. נראיתי כמו הדודה של עצמי. הייתי בשוק פשוט לא הבנתי איך הגעתי לזה!
זה מצחיק אבל יש לנו תמונה מוחית של הגוף שלנו. איך שאנחנו זוכרים את עצמנו (זה פועל לשני הכיוונים לצערי כי היום 10 קג פחות ושרירית אני עדיין רואה גוף שמנמן בראי).
התמונה הזו החזיקה אותי חמש שנים עד שפגשתי את חדר הכושר ומאז אני מכורה.
בכל אופן רציתי להגיד לך שאין דיאטה מוצלחת! אם תעשי שינוי זה לכל החיים . זה מה יש ואין דרך אחרת ולכן גם אם נשברים תמיד חוזרים. זו ברירת המחדל.
ההמלצה שלי להתחיל בקטן.
תנהלי יומן תזונה הוא ילמד אותך כל מה שאת צריכה לדעת על עצמך.
תוותרי על מה שאפשר תמורת תחליפים טובים לא פחות בעיניך. ויתרתי על מטוגן אבל השארתי עוגה אועוגיה קטנה ביום.
ויתרתי על שתיה מתוקה.
50% מכל צלחת צריכה להיות מורכבת מירק.
שינויים קטנים ואיטיים יביאו אותך למטרה לאט אבל בטוח. סבלנות אם לקח שנה להעלות 20 קג אין סיבה שיקח חודש להוריד אותם... דרך אגב, יום העמסה ש @hanan מדבר עליו, זה ה-דבר!
אם את מצליחה להרכיב לעצמך תפריט ותכנית אימונים (את יכולה גם להעזר ביעוץ האישי כאן בפורום, זה מה שאני עשיתי עד לא מזמן) אז פעם בשבוע את מרשה לעצמך לאכול מה שאת רוצה והיום הזה פשוט מחזיק אותך שבוע שלם במשמעת ברזל. מיום ראשון עד חמישי את מתייקת בראש את כל מה שאת הולכת לאכול בשישי.. מגיע יום שישי (חצי את שוכחת, מזל!) ואת פשוט טוחנת בלי רגשות אשם ועדיין בסוף השבוע יורדת במשקל!

ולגבי המתוק - יקירתי, אני הייתי מלכת (!!) המתוק. חייתי על פרוסות עם שוקולד (רק נוטלה!) לפחות עד גיל 30!

שמעתי שקראו לי..
את כנראה עדיין לא הגעת לתחתית. אצלי זה קרה כשחזרנו מחופשה באילת וראיתי תמונה של עצמי על שפת הבריכה. נראיתי כמו הדודה של עצמי. הייתי בשוק פשוט לא הבנתי איך הגעתי לזה!
זה מצחיק אבל יש לנו תמונה מוחית של הגוף שלנו. איך שאנחנו זוכרים את עצמנו (זה פועל לשני הכיוונים לצערי כי היום 10 קג פחות ושרירית אני עדיין רואה גוף שמנמן בראי).
התמונה הזו החזיקה אותי חמש שנים עד שפגשתי את חדר הכושר ומאז אני מכורה.
בכל אופן רציתי להגיד לך שאין דיאטה מוצלחת! אם תעשי שינוי זה לכל החיים . זה מה יש ואין דרך אחרת ולכן גם אם נשברים תמיד חוזרים. זו ברירת המחדל.
ההמלצה שלי להתחיל בקטן.
תנהלי יומן תזונה הוא ילמד אותך כל מה שאת צריכה לדעת על עצמך.
תוותרי על מה שאפשר תמורת תחליפים טובים לא פחות בעיניך. ויתרתי על מטוגן אבל השארתי עוגה אועוגיה קטנה ביום.
ויתרתי על שתיה מתוקה.
50% מכל צלחת צריכה להיות מורכבת מירק.
שינויים קטנים ואיטיים יביאו אותך למטרה לאט אבל בטוח. סבלנות אם לקח שנה להעלות 20 קג אין סיבה שיקח חודש להוריד אותם... דרך אגב, יום העמסה ש @hanan מדבר עליו, זה ה-דבר!
אם את מצליחה להרכיב לעצמך תפריט ותכנית אימונים (את יכולה גם להעזר ביעוץ האישי כאן בפורום, זה מה שאני עשיתי עד לא מזמן) אז פעם בשבוע את מרשה לעצמך לאכול מה שאת רוצה והיום הזה פשוט מחזיק אותך שבוע שלם במשמעת ברזל. מיום ראשון עד חמישי את מתייקת בראש את כל מה שאת הולכת לאכול בשישי.. מגיע יום שישי (חצי את שוכחת, מזל!) ואת פשוט טוחנת בלי רגשות אשם ועדיין בסוף השבוע יורדת במשקל!

ולגבי המתוק - יקירתי, אני הייתי מלכת (!!) המתוק. חייתי על פרוסות עם שוקולד (רק נוטלה!) לפחות עד גיל 30!

רק נוטלה, לפחות עד גיל 30?
לא זכור לי שבשנות ה-80 היה פה נוטלה 😉

תשובה מעולה, @מרטין

בהחלט היה אבל צודק לפני כן היה השחר...😛

אני לא בטוח לגבי שנות ה-80 (אצלנו בישראל, כמובן...), אבל לגבי השחר - גועל נפש טהור! מרגרינה בטעם קקאו...

אבל לגבי השחר - גועל נפש טהור! מרגרינה בטעם קקאו...
אבל מעולה עם מצה, תכף מגיע פסח...
וכמידי שנה, אני קונה חבילת מצות קטנה וחבילת השחר.
מורחת מצה אחת עם שוקולד:P: וזורקת (!!!) את כל השאר לפח!

אבל מעולה עם מצה, תכף מגיע פסח...
וכמידי שנה, אני קונה חבילת מצות קטנה וחבילת השחר.
מורחת מצה אחת עם שוקולד:P: וזורקת (!!!) את כל השאר לפח!

לי הייתה שיטה יותר טובה:
לא קונה מצות ואוכל את הנוטלה עם כפית 🍽️🥹

כיום, גם נוטלה לא קונה, אלא מערבב חמאת אגוזי לוז עם שמנת וקקאו טהור.

• פותח/ת השרשור
נתחיל מחדש בפעם ה100....מקווה שהפעם אצליח...

אל תתייאשי פשוט תתחילי!
שום כלום!
למה להתחיל משהו שאתה לא יכול לסיים???

להתחיל מה?
נתחיל מחדש בפעם ה100....מקווה שהפעם אצליח...

בהצלחה.

נסי למצוא חברה או איזשהו מוטיבטור שידחפו אותך. מעין ספונסר, כמו באלכוהולים אנונימיים, שאליו או אליה את יכולה לפנות עם כל שאלה וברגעי משבר.

אתה באמת חושב ששמנת, קקאו וחמאת אגוזי לוז הופכת את זה ל"קדמוני" יותר??
ג'אנק זה ג'אנק גם אם אתה רוקח את זה במו ידיך...😆
לשאלתך - כן.

אני לא מבסס על זה את התזונה שלי.
אבל חמאת אגוזי לוז - בריא.
קקאו - בריא.
שמנת - בריא (אני לא שותה גלונים של שמנת...)

נוטלה:
סוכר - רעל
שמן דקלים מוקשה - עוד יותר רעל
וכו'....

אגב, @מרטין , ממליץ לך בחום גם להוסיף קצת חמאת קקאו למתכון שלי 😃 זה פשוט מעדן!

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית