עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גרעון של 300-400תלוי בכמה גורמים-
1. תזונה. אתה בגרעון של 100 קל׳ או 1000?
2. כמות אירובי וסוג האירובי.
3. מה עשית לפני, 200 סקוואט לחזרות או רק מכונות?
כן, בעיה בסקרום (אם אני מבטא נכון) ולכן נמנע מסקוואט , דדליפט ולג פרס, עושה כרגע מכרעים ומכונות לרגליים ...זה תלוי בעוד משתנים וגם אז אני לא בטוח שמישהו יכול לתת תשובה בוודאות, אולי תעלה לפה את התוכנית אימונים שלך ואם היא חדשה אז גם את הקודמת. חוץ מזה, יש לך פציעה או הגבלות מסויימות?
גרעון של 300-400
90-100 דקות שבועיות של אירובי בקצב בינוני (ריצה 10 קמ״ש)
עשיתי פעם בשבוע סקוואט 3x8x110 (עמוק) ומכונות ופעם שניה בשבוע פרונט סקוואט 3x6x80 ומכונות (מכונות הכוונה פשיטה 3x12).
כן, בעיה בסקרום (אם אני מבטא נכון) ולכן נמנע מסקוואט , דדליפט ולג פרס, עושה כרגע מכרעים ומכונות לרגליים ...
כרגע עושה 3x10 מכרעים בהליכה ואחרי זה 3x12 פשיטה במכונה (נח דקה-דקה וחצי כדיי ליצור עומס על השריר ).לא ציינת מכרעים... אני חושב שהוספה של 4 סטים של מכרעים \ מכרע בולגרי יסגרו לך את הפינה במצב הנוכחי.
"גירוי במכונות מספיק לשמור על המסה בחיטוב" זה משפט כללי בהגזמה.כרגע עושה 3x10 מכרעים בהליכה ואחרי זה 3x12 פשיטה במכונה (נח דקה-דקה וחצי כדיי ליצור עומס על השריר ).
פעם בשבוע כפיפה במכונה ועוד פעם סטיף דדליפט
חשבתי לוותר על המכרעים בהתחלה , בגלל זה כתבתי שזאת שאלה תיאורטית , פשוט לפני כמה חודשים בשיחה עם משה הוא אמר משהו בסגנון שגירוי אפילו במכונות מספיק לשמור על המסה בחיטוב.