הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בין יחס גובה למשקל

Metalbone

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני מתאמן רק שאני לא מצליח להגיע לתוצאות אני אוכל נכון אבל אני ישן חרא ולא יודע אני חושב שיש לי חרא של גנטיקה הגובה שלי זה 1.83 ומשקל 68 ויש לי קרס וזה מוזר כי המשקל ביחס לגובה לא אמור להיות לי שומן בכלל חח
משהו יכול לעזור ?

א. ברוך הבא
ב. פעם הבאה כותרת עניינית בבקשה
ג. השאלה שלך לא מובנת והטקסט שכתבת אינו הגיוני מבחינה תחבירית, נסח שוב את השאלה, עניין כמו " אני מתאמן רק כשאני לא מצליח"- לא מובן.

מן הסתם זה נראה לך ככה בגלל שיש לך מאסת שריר נמוכה(מאד.63 על 1.83 זה משקל של דוגמנית).אתה מתאמן במכון כושר?אם כן,איזו תכנית אימונים ותזונה אתה עושה?

תקרא טוב טוב את המאמרים בפורטל , כך תוכנית אימונים (עדיף SS)
תרים כבד תאכל הרבה ותראה תוצאות.

אחיייייי
יש לך
Heavy%20Straight%20Shank%20Hook.JPG

?????

אתה בא לדוג לוקוסים בים התיכון ???????????????

תרגום

להלן תרגום של ההודעה לעברית:

אני מתאמן רק שאני לא מצליח להגיע לתוצאות אני אוכל נכון אבל אני ישן חרא ולא יודע אני חושב שיש לי חרא של גנטיקה הגובה שלי זה 1.83 ומשקל 68 ויש לי קרס וזה מוזר כי המשקל ביחס לגובה לא אמור להיות לי שומן בכלל חח
משהו יכול לעזור ?

אני מתאמן, אלא שאני לא מצליח להגיע לתוצאות. אני אוכל נכון, אבל אני לא ישן טוב. אני חושב שאין לי גנטיקה משובחת. הגובה שלי הוא 1.83 מטרים ומשקלי 68 ק"ג ויש לי כרס. זה מוזר, כי על פי היחס בין המשקל לבין הגובה לא אמור להיות לי שומן בכלל 😃 .
משהו יכול לעזור ?

SS תעזור לך לפתח שריר בבטן אבל בשביל להוריד את הכרס אתה צריך להיות במאזן קלוריות שלילי (לאכול פחות ממה שהגוף שלך שורף בזמן מנוחה)..

מה אתם מפגרים או מה?
עוד לא קלטתם שכותבים כרס ולא קרס???????

ולא לכל אחד בכל רגע נתון אכפת מהכרס, כשרוצים לעלות במאסה, בפרק זמן שמקצים לזה, לא מסתכלים על הכרס.

מה אתם מפגרים או מה?
עוד לא קלטתם שכותבים כרס ולא קרס???????

ולא לכל אחד בכל רגע נתון אכפת מהכרס, כשרוצים לעלות במאסה, בפרק זמן שמקצים לזה, לא מסתכלים על הכרס.

למי עכפט הם קוטבים קרס עו כרס:bananen_smilies074:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית