הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ pre workout

• פותח/ת השרשור prex
  • פורסם בתאריך

prex

משתמש מתחיל
68
1
נק' מוניטין:
-30
68
1
מתלבט בין 2 מוצרים שהמליצו לי עליהם -

C4 50x watermelon
upload_2017-6-28_15-51-12.jpeg

תמונה מצורפת

וKill it 5% blue raspberry
upload_2017-6-28_15-51-30.jpeg

תמונה מצורפת

ניסיתי 200מג קפאין חצי שעה לפני אימון ולא הרגשתי השפעה, איך אדע לאיזה מוצר יש יותר סיכוי להשפיע עלי טוב יותר?
והמלצות על מוצרים אחרים יתקבלו בשמחה

שניהם בעיתיים כי בשניהם המרכיבים העיקריים רשומים כתערובת אחידה, אז אתה לא יודע כמה אתה מקבל מכל דבר, אבל אם אתה כבר הולך על משהו מאלה, אז לך על השני, אני נוטה יותר לסמוך על החברה השניה שידעו מה הם עושים

• פותח/ת השרשור
שניהם בעיתיים כי בשניהם המרכיבים העיקריים רשומים כתערובת אחידה, אז אתה לא יודע כמה אתה מקבל מכל דבר, אבל אם אתה כבר הולך על משהו מאלה, אז לך על השני, אני נוטה יותר לסמוך על החברה השניה שידעו מה הם עושים
יש לך במקרה המלצות לעוד מוצרים?

האם אתה שותה קפאין באופן קבוע? קפאין זה סם שההשפעה שלו יורדת ככל שאתה צורך יותר אז אולי בגלל זה לא הרגשת השפעה, אולי נסה "להגמל" מקפאין לכמה שבועות ותנסה שוב לצרוך קפאין לפני אימון, אני לא באמת רואה שימוש טוב בכסף על PREWORKOUTS אז אין לי על מה להמליץ.

• פותח/ת השרשור
האם אתה שותה קפאין באופן קבוע? קפאין זה סם שההשפעה שלו יורדת ככל שאתה צורך יותר אז אולי בגלל זה לא הרגשת השפעה, אולי נסה "להגמל" מקפאין לכמה שבועות ותנסה שוב לצרוך קפאין לפני אימון, אני לא באמת רואה שימוש טוב בכסף על PREWORKOUTS אז אין לי על מה להמליץ.
האמת שלא, אני לא צורך קפאין בכלל.. רק כמה פעמים שניסיתי לפני אימונים ולא הרגשתי שום השפעה..
בכל מקרה הזמנתי בסוף את הc4 50x watermelon, כשיגיע אני אנסה ואעדכן. מקווה לא להתאכזב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית