עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הכוונה שלך בידיוק ב-refeed?
carb cycling זו איזו שיטה של מניפולציה של הפחמימות, שאפשר ואסור בזמנים ספציפיים, למיטב ידיעתי זה די חרטא
אני לא שולל את זה כי אין גיבוי מחקרי, אני שולל את זה בגלל שנתקלתי ביותר מדרך אחת לעשות את זה, חלקן אפילו נוגדות אחד את השני, ועדיין כל אחד טוען שזה הביא לו תוצאות טובות.לא הייתי ממהר להגיש שזה חרטא... למיטב ידיעתי זה לא מגובה מדעית בצורה חד משמעית אבל כן יצא לי לראות באינטרנט הרבה חבר'ה רציניים עם הרבה ניסיון שנוהגים ככה ובנוסף זה די מתיישב עם התיאוריה של תזונה לפי "השעון הביולוגי" שנחקרה פה בארץ אבל זה נושא אחר לגמרי.
אז בדיוק זה מה שאני שואל -אני לא שולל את זה כי אין גיבוי מחקרי, אני שולל את זה בגלל שנתקלתי ביותר מדרך אחת לעשות את זה, חלקן אפילו נוגדות אחד את השני, ועדיין כל אחד טוען שזה הביא לו תוצאות טובות.
אני חושב שזה יותר עניין של שליטה על כמויות והקשבה לגוף, מאשר איזושהי שיטה שניתנת לשיווק
אני אשאל שוב, מה הכוונה שלך בריפיד?מה ההבדל בין זה לבין REFEED? שפשוט בריפיד אין לי חוקים כל כך מדוייקים לגבי כמויות, ואני יכול פשוט למלא מאגרים לפי הרגשה אישית?
Refeeds For Fat Loss: The Science Behind Leptinאני אשאל שוב, מה הכוונה שלך בריפיד?
קיצר הוא אומר כל כמה זמן לעשות העמסת פחמימות? אם כן עדיף את זה, פעם בשבוע בערך
כן, אבל לא בדיוק הבנתי מה היתרון על פני CC?קיצר הוא אומר כל כמה זמן לעשות העמסת פחמימות? אם כן עדיף את זה, פעם בשבוע בערך
העמסה זה משהו מוכח מדעית עם יתרונות לפי הסבר פיזיולוגי, CC פשוט לאכן, אבל לא בדיוק הבנתי מה היתרון על פני CC?
ואיך לעשות? כמה פחמימה? על ניטרלי או מעבר וכו'...
אוקיי, ואיך מבצעים העמסה?העמסה זה משהו מוכח מדעית עם יתרונות לפי הסבר פיזיולוגי, CC פשוט לא
בהעמסה בדרך כלל אתה פשוט מכפיל את הפחמימה שלך
הישר מ- איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף :אוקיי, ואיך מבצעים העמסה?