הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקל של המבורגר בכמה מהרשתות בארץ

• פותח/ת השרשור Ronch
  • פורסם בתאריך

Ronch

משתמש קבוע
1,076
706
נק' מוניטין:
2,374
1,076
706
מידע שאולי יכול לעזור פה לכמה..
אתמול הייתה כתבה בערוץ 2 על משקל הבשר לאחר בישול בכמה מהרשתות בארץ
רשתות שמציעות 300/330 גרם ומה בפועל הלקוח מקבל, כמובן שלקחו בחשבון שבתפריט כתוב המשקל לפני בישול, אבל הבדיקה הייתה בעיקר איפה הכי קרוב למשקל הרצוי ומה אחוז הכיווץ
בכל אופן מוזס נפלו בגדול

BBB
300 גרם, בפועל 259 גרם
אגאדיר 330, בפועל 247 גרם
מוזס 330 גרם, בפועל 234

המבורגרים קפואים
בורגראנץ 100 גרם, בפועל 65 גרם( הכי קטן)
ברגר קינג 110 גרם, בפועל 71 גרם
מקדונלדס מק רויאל 130 גרם, בפועל 93 גרם( הכי מצטיין)

נערך לאחרונה:
מידע שאולי יכול לעזור פה לכמה..
אתמול הייתה כתבה בערוץ 2 על משקל הבשר לאחר בישול בכמה מהרשתות בארץ
רשתות שמציעות 300/330 גרם ומה בפועל הלקוח מקבל, כמובן שלקחו בחשבון שבתפריט כתוב המשקל לפני בישול, אבל הבדיקה הייתה בעיקר איפה הכי קרוב למשקל הרצוי ומה אחוז הכיווץ
בכל אופן מוזס נפלו בגדול

BBB
300 גרם, בפועל 259 גרם 86 אחוז
אגאדיר 330, בפועל 247 גרם 75%
מוזס 330 גרם, בפועל 234 71%

המבורגרים קפואים
בורגראנץ 100 גרם, בפועל 65 גרם( הכי קטן) 65%
ברגר קינג 110 גרם, בפועל 71 גרם 64.5%
מקדונלדס מק רויאל 130 גרם, בפועל 93 גרם( הכי מצטיין) 71.5%

BBB
300 גרם, בפועל 259 גרם 86 אחוז
אגאדיר 330, בפועל 247 גרם 75%
מוזס 330 גרם, בפועל 234 71%

המבורגרים קפואים
בורגראנץ 100 גרם, בפועל 65 גרם( הכי קטן) 65%
ברגר קינג 110 גרם, בפועל 71 גרם 64.5%
מקדונלדס מק רויאל 130 גרם, בפועל 93 גרם( הכי מצטיין) 71.5%

אז לפי אחוזים רואים ש BBB הכי טובים. והבורגרים הקפואים הכי גרועים. מוזס מתקרב למקדונלדס.

לא ראיתי את הכתבה אבל בתור בחור עם תיאבון שאוהב המבורגר ושלא אוכל יותר מדי בחוץ, אחד הדברים הכי מעצבנים אותי זה להשאר רעב אחרי מסעדה!

אני אישית כבר לא מתקרב למוזס, בלאק, אגאדיר, ושלא נדבר על BBB... ההמבורגר טעים (איפה פחות ואיפה יותר זה עניין של טעם) אבל להזמין 330 ולהשאר רעב זה ממש באסה. לכן מעדיף להשקיע עוד כמה שקלים וללכת ליומנגס (לא חושב שהוא עולה על כל השאר אבל אתה לא תמצא רעב מ440 עם תוספת).

עריכה:

ובכלל מנות קטנות במסעדות זה שערוריה, גם ככה יקר לאכול בחוץ אז הקמצנות של חלק מהמסעדות היא חרפה.

לא ראיתי את הכתבה אבל בתור בחור עם תיאבון שאוהב המבורגר ושלא אוכל יותר מדי בחוץ, אחד הדברים הכי מעצבנים אותי זה להשאר רעב אחרי מסעדה!

אני אישית כבר לא מתקרב למוזס, בלאק, אגאדיר, ושלא נדבר על BBB... ההמבורגר טעים (איפה פחות ואיפה יותר זה עניין של טעם) אבל להזמין 330 ולהשאר רעב זה ממש באסה. לכן מעדיף להשקיע עוד כמה שקלים וללכת ליומנגס (לא חושב שהוא עולה על כל השאר אבל אתה לא תמצא רעב מ440 עם תוספת).

עריכה:

ובכלל מנות קטנות במסעדות זה שערוריה, גם ככה יקר לאכול בחוץ אז הקמצנות של חלק מהמסעדות היא חרפה.

@Nemesis

עריכה:

אתה יודע מסעדה זה עסק, משמע צריך להיות רווחי מה אתה חושב שיביאו לך אוכל בחינם?
גם לקחת בחשבון שיש באוכלוסיה גם בחורות וילדים ואנשים שלא אוכלים כמוך? אולי המנות הקטנות מתאימות להם?

לא אכלתי באף אחד מהן כבר הרבה זמן, מBBB בכלל מאז שהורידו את ה400 אין לי מה לחפש שם, אם כבר אז אני הולך ללה קרנה בפ"ת, לדעתי מסעדת ההמבורגרים הכי טובה בארץ, ממליץ על הקצב, ממש לא תצאו רעבים אחרי זה

אתה יודע מסעדה זה עסק, משמע צריך להיות רווחי מה אתה חושב שיביאו לך אוכל בחינם?
גם לקחת בחשבון שיש באוכלוסיה גם בחורות וילדים ואנשים שלא אוכלים כמוך? אולי המנות הקטנות מתאימות להם?
טוב

מעולם לא חשבתי שהמשקל בתפריט זה אחרי בישול.
המשקל הסופי תלוי גם במידת עשייה.

גם בשר טרי מהסופר לפני בישול יכול להיות 300 ואחרי 250.

*לא ראיתי/קראתי את הכתבה*
כמה המבורגרים הם בדקו מכל רשת? בכמה סניפים? וכמה פעמים הם בדקו? להזמין המבורגר פעם אחת, לשקול אותו ולחרוץ את גורל הרשת זה מגוחך ועיתונאות בזיונית. הרי אם מדובר בבשר טרי, עלולים להיות המון גורמים המשפיעים על כמות הנוזלים בבשר (מים ושומן). גורמים שמשתנים מקציצה לקציצה, מאספקה לאספקה, אפילו משחיטה לשחיטה. היום BBB יצאו הכי טובים ומוזס זבל, עוד חודש בסניפים אחרים יכול לצאת ההיפך. השורה התחתונה היא שכנראה אין באמת הבדל.

ולצורך העניין, ההמבורגר של מקדונלדס "מצטיין" בגלל שאחוז השומן בהמבורגר שלהם כיום הוא ממש נמוך יחסית - פחות שומן, פחות משקל שנאבד. אבל הטעם גם בהתאם.

*לא ראיתי/קראתי את הכתבה*
כמה המבורגרים הם בדקו מכל רשת? בכמה סניפים? וכמה פעמים הם בדקו? להזמין המבורגר פעם אחת, לשקול אותו ולחרוץ את גורל הרשת זה מגוחך ועיתונאות בזיונית. הרי אם מדובר בבשר טרי, עלולים להיות המון גורמים המשפיעים על כמות הנוזלים בבשר (מים ושומן). גורמים שמשתנים מקציצה לקציצה, מאספקה לאספקה, אפילו משחיטה לשחיטה. היום BBB יצאו הכי טובים ומוזס זבל, עוד חודש בסניפים אחרים יכול לצאת ההיפך. השורה התחתונה היא שכנראה אין באמת הבדל.

ולצורך העניין, ההמבורגר של מקדונלדס "מצטיין" בגלל שאחוז השומן בהמבורגר שלהם כיום הוא ממש נמוך יחסית - פחות שומן, פחות משקל שנאבד. אבל הטעם גם בהתאם.
חוץ מזה שמקדונלדס כן טעים, אתה צודק

לא אכלתי באף אחד מהן כבר הרבה זמן, מBBB בכלל מאז שהורידו את ה400 אין לי מה לחפש שם, אם כבר אז אני הולך ללה קרנה בפ"ת, לדעתי מסעדת ההמבורגרים הכי טובה בארץ, ממליץ על הקצב, ממש לא תצאו רעבים אחרי זה
לא יותר מסביר

לא הכי טוב בארץ אבל כן נחמד

ביום העצמאות הכנו קציצות 220 גרם(שקולות לפני בישול) עם לחמניה והתפוצצנו מזה. מבחינתי זה באמת הוכיח כמה המסעדות מסלפות את המשקל שכתוב בתפריט.

מישהו אכל בשושה שף בורגר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית