הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון טסט אנטט כמה שאלות

• פותח/ת השרשור Rwad95b
  • פורסם בתאריך

Rwad95b

משתמש מתחיל
115
0
נק' מוניטין:
0
115
0
+

רציתי לדעת כמה דברים על סייקל ראשון טסט אנטט , מאנשים שניסו/ או שמבינים בזה טוב .

מה הם תופעות הלוואי בקצרה ?
( קראתי באינטרנט מלא ומצאתי כמה , אבל רוצה בכל זאת לשמוע ממכם אם יש עוד משו שלא ראיתי )

אני בכללי בריא ולא לוקח תרופות בכלל , בכל זאת צריך לעשות בדיקות אם זה מתאים לי או לא ? כי איך שהבנתי זה תלוי בבן אדם עצמו

ואם אני לקוח את זה כמו שצריך עם תזונאי צמוד , יש בכל זאת סיכון להיות עקר ( לא להצליח להביא ילדים ) ?

אם אני עושה סייקל אחרי שנה ומשו אימונים , או אחרי יותר משנתיים זה משנה? או שזה יחסית אותו דבר ?

ומה הם השלבים ? שמתחילים בסייקל מתחילים לגדול ואז בסוף מפסיקים לגדול ויורדים ב30%? ואז מה קורה? ככל שמתאמנים גדולים אחרי הסייקל או שזה יהיה יותר איטי?

אין שום קשר בין ליווי של תזונאי לעקרות בעקבות סייקל. סייקל זה לא רק טסט זה גם כל החומרים הנלווים כגון פרגניל ומרכיבי pct למניהם.
חבל להיכנס לחומרים ללא מיצוי פוטנציאל טבעי שלך באימונים ( לא , שנה ואפילו שנתיים זה לא מספיק).
הרבה חומר תוכל לקרוא בקישור
מידע - Q&A חומרים אנבוליים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית