הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה על אפדרין(חפשתי פה ולא קבלתי תשובה)

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
אהלן, אני יודע שחפרו לכם פה כמו לא יודע מה על האפדרין, אבל באמת שחפשתי ולא מצאתי תשובה, אז מצטער מראש, אולי יש איזשהוא תרד אבל באמת שלא מצאתי...

בקיצור, 2 שאלות-
אני יודע שזה אופטימלי לשלב את האפדרין עם הקפאין 25 גרם אפדרין עם 200-250 גרם קפאין, האם אפשר להשתמש באפדרין ללא הקפאין(מפני שהזמנתי אותו והוא בדרך), ואז להכניס אותו?

שאלה שניה-
האם ניתן לשלב אפדרין עם jack3d? אם נניח אני לוקח אותו חצי שעה לפני הארוחה, ואז אוכל מחכה איזה שעה, לוקח jack3d, ואז אחרי עוד חצי הולך לאימון, האם זה יותר מדי?

תודה על התשובות, ושוב מצטער מראש אם שאלו את זה כבר, למרות שלא נראה לי...

אני לא הייתי משלב אפדרין עם JACK3D כי את הבוסט אתה תקבל מהאפדרין/קפאין ולהשתמש גם בג'ק יהיה בזבוז.

זה יהיה פחות אפקטיבי להשתמש באפדרין ללא קפאין מה גם שהקיק של האנרגיה יהיה הרבה יותר חלש.
אני אומר תחכה שהכל יהיה אצלך ותתחיל את השימוש בצורה האופטימלית ביותר ולא להתחיל כי יש לך כבר את החומר ביד.

• פותח/ת השרשור
אוקיי סבבה, התלבטות שלי היא שאני כבר נכנסתי לחיטוב, ואני לא רוצה לעשות אותו ארוך מדי, כבר יש לי בערך 3 שבועות וחצי של חיטוב, אז חשבתי להתחיל עכשיו את האפדרין, כי הקפאין יגיע עוד משהו כמו שבועיים-שבועיים וחצי שזה הרבה זמן...

אפשרי להשתמש בקפאין של קפה? אם כן אז כמה? או שמקסימום אם ממש ממש לא תיהיה לי ברירה אני אקנה קפאין פה בארץ למרות שזה יהיה כסף זרוק(כי כבר הזמנתי).

מה לדעתכם האופציה הכי טובה?

• פותח/ת השרשור
אגב עוד אופציה בשביל הקיק של האנרגיה(שהבנתי שזה התפקיעד של הקפאין, אולי דווקא כן לשלב את הjack3d עם האפדרין, כי הjack3d מביא אחלה פוש מבחינת אנרגיה.

אוקיי סבבה, התלבטות שלי היא שאני כבר נכנסתי לחיטוב, ואני לא רוצה לעשות אותו ארוך מדי, כבר יש לי בערך 3 שבועות וחצי של חיטוב, אז חשבתי להתחיל עכשיו את האפדרין, כי הקפאין יגיע עוד משהו כמו שבועיים-שבועיים וחצי שזה הרבה זמן...

אפשרי להשתמש בקפאין של קפה? אם כן אז כמה? או שמקסימום אם ממש ממש לא תיהיה לי ברירה אני אקנה קפאין פה בארץ למרות שזה יהיה כסף זרוק(כי כבר הזמנתי).

מה לדעתכם האופציה הכי טובה?

דבר ראשון חיטוב של חודש זה לא הרבה זמן, אז אין לך מה להילחץ ובכלל כל דבר שאתה עושה בחיים אני ממליץ לך לא לעשות אותו בלחץ.

עכשיו בחזרה לנושא, אפשר להשתמש בקפאין שנמצא בקפה, הבעיה עם זה היא שלא ניתן לדעת בודאות את כמות הקפאין שאתה צורך ע"י שתיית קפה. אפשר להגיד ש-2 כוסות קפה של קפה נמס מגורעון עם 2-3 כפיות יהוו בסביבות 200 מ"ג קפאין.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה, קבלתי תתשובה שרציתי, יש לי קפה טסטרס צויס בבית, מקסימום לא יהיה אסון גדול אם אני אשתה כמות טיפה יותר קטנה לפחות עד שהכדורים יגיעו...

ושל קפה שחור?...כמה מ"ג יש בערך בכפית אחת?

קפה שחור פחות חזק כיוון שרובו נשאר דבוק לתחתית.
אבל בשביל להגיע ל200 מ"ג מקפה שחור גם צריך להיות באזור 2 כוסות קפה שבכל כוס 2 כפיות גדושות(אבל בטעם כן?).

• פותח/ת השרשור
חחחח קודם כל ממש תודה על העזרה, יש לי עוד שאלה אחת קטנטנה...
היום לקחתי פעם ראשונה, שעה אחרי האוכל, לקחתי ואז אחרי 40 דקות הלכתי לעשות אירובי במכון, לא כל כך הרגשתי את האפקט אולי קצת יותר פוקוס ואנרגיה(בגלל הקפאין כנראה), זאת הפעם הראשונה שלקחתי אז רק 25 מ"ג היום וזהו, אבל ממחר נגיד אפשר יהיה להתחיל לקחת 2-3 פעמים או שזאת קפיצה גדולה מדי אחרי יום אחד?

• פותח/ת השרשור
סליחה על ההקפצה... סוף סוף קבלתי את הקפאין, איזה כייף:) סוף סוף אפשר להשתמש בזה כמו בנאדם ולא לשתות קפה 6 פעמים ביום.

שבוע ראשון תישאר על 25 מ"ג כדי שתעלה ל-50 יהיה לך עוד פוש ואז ל-75 עוד פוש.

תעשה את זה ככה

שבוע ראשון 25 מ"ג + 200 קפאין
שבוע שני 25 מ"ג + 200 קפאין * פעמיים ביום(בוקר+צהריים)
שבוע שלישי 25 מ"ג + 200 קפאין * 3 פעמיים ביום( בוקר+צהריים+ערב)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית