הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית SS למסה

MarcoPolo

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
הי,
אחרי תקופת חיטוב מוצלחת החלטתי שאני רוצה להעלות בצורה משמעותית במסה.
קראתי על התוכנית SS והתחלתי לבצע בשבוע האחרון
הבעיה שנראית לי זה שהתוכנית כוללת "רק" סקוואט לחיצת חזה, כתפיים ודד ליפט
מה עם הרחקות לכתפיים? פרפר לחזה? ועבודה על המסטרינג? שלא לדבר על יד קדמית ואחורית (הוספתי לי מקבילים ותרגיל אחד ליד קדמית - הרגשתי שזה חובה)
הבעיה אומרים לא להוסיף כלום כי כשהמשקלים עולים והאימון נהיה עצים יותר זה יכול לפגוע בהתאוששות.
מישהו יכול לפרט לגבי זה?

אהלן ברוך הבא לפורום

התרגילים הללו עובדים על כמה שרירים במקביל

בלחיצת חזה אתה תעבוד(נחש על מה...) על החזה, אין צורך בתרגיל פרפר.

לכתפיים יש תרגיל של לחיצה עם מוט אולימפי, אין צורך בהרחקות לצדדים.

לשריר ההמסטרינג גם הסקוואט ואם אני לא טועה גם הדדליפט עובדים על השריר הזה בין שאר השרירים שהם עובדים עליהם.

לבייספס וטרייספס אתה יכול להוסיף צ'ינאפס ופולאפס עם משקל במקום הפאווארקלין שכתוב בתכנית.

• פותח/ת השרשור
אהלן ברוך הבא לפורום

התרגילים הללו עובדים על כמה שרירים במקביל

בלחיצת חזה אתה תעבוד(נחש על מה...) על החזה, אין צורך בתרגיל פרפר.

לכתפיים יש תרגיל של לחיצה עם מוט אולימפי, אין צורך בהרחקות לצדדים.

לשריר ההמסטרינג גם הסקוואט ואם אני לא טועה גם הדדליפט עובדים על השריר הזה בין שאר השרירים שהם עובדים עליהם.

לבייספס וטרייספס אתה יכול להוסיף צ'ינאפס ופולאפס עם משקל במקום הפאווארקלין שכתוב בתכנית.
תודה על התשובה. בגדול כמה זמן להישאר בתוכנית? עד לתוצאה הרצויה?

• פותח/ת השרשור
תלוי נטו בהרגשה שלך ובהיקפים הויזואליים
אם המטרה היא עלייה במסה למראה הכללי ופחות בעלייה במשקלי עבודה התוכנית הזאת כדאית או שמשהו אחר יותר יתאים?

התכנית הזאת תספיק

אם המטרה היא עלייה במסה למראה הכללי ופחות בעלייה במשקלי עבודה התוכנית הזאת כדאית או שמשהו אחר יותר יתאים?
אתה תראה עלייה במסה הכללית, אמנם בעיקר ברגליים(סקוואט כל אימון:s85:) אבל אתה תתקדם כל כך מהר במשקלי עבודה, ותגיע למשקלי עבודה שרוב הסיכוים לא תגיע בתוכניות FBW רגילה שהיא פשוט רשימת של מכולת ללא תכנון התקדמות ולייוי במקרה של תקיעה במשקלי עבודה ולא הכי מפורטת כמו התוכנית SS(יש עליה ספר, יותר מפורט מזה לא תמצא).
ובטווח הרחוק, לא עדיף להתחיל תוכנית "בילדינג" עם משקלי עבודה יפים 😉 ?

לפי התחושה שלי הרגליים מתקדמות הרבה יותר מהפלג גוף העליון

זה בדיוק הקטע של התוכנית, שהיא לא באמת תעבוד באופן ספציפי לגבי כל שריר שאמרת אלא רק בצורה עקיפית שמוכללת באחד המתרגילים המורכבים, זה די למה אם אתה בקטע של מסה באופן שווה ומבוקר ולא רוב בגוף תחתון אז תוכנית בודיבלדיג אחרת כמו FBW או AB תעבוד כנראה יותר לקראת המטרה של מסה מחולקת בהתאם לכנראה איך שאתה רוצה שהיא תהיה(AKA בודיבלדרים)

גם אני שאלתי את השאלה הזו ולאחר ייעוץ פה הבנתי שהתוכנית בסדר (אפילו מצויינת לאקטומורפים כמוני).

ד"א, מישהו פה פעם הסביר לי שעבודה על תרגילים מורכבים במשקל גבוה מפעילה לחץ על מערכת העצבים
וגורמת לשיחרור הורמון גדילה - מישהו יכול להרחיב על זה? זו המטרה של SS בעצם?

Back
למעלה תחתית