הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תוכנית אימונים לינארית ובנוסף תרגילים לא מורכבים

• פותח/ת השרשור Idoll15
  • פורסם בתאריך

Idoll15

משתמש מתחיל
89
1
נק' מוניטין:
0
89
1
זה אפשרי לבצע תוכנית אימונים עם התקדמות לינארית בתרגילים מורכבים ובנוסף לעשות גם תרגילים לא מורכבים בלי שזה יפגע בהתאוששות?

כן, התכנית בנויה כמו שהיא בנויה. אתה יכול אולי להוסיף בסוף השבוע תרגיל של כפיפות מרפקים ופשיטות מרפקים. יותר מזה אתה תפגע בתכנית. תאמין לי היא תהיה מספיק קשה גם ככה ואתה תראה תוצאות יותר טובות מאשר אם תוסיף תרגילים שיפגעו.

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לעשות שראגס נגיד זה עד כדי כך יפגע?
כן, התכנית בנויה כמו שהיא בנויה. אתה יכול אולי להוסיף בסוף השבוע תרגיל של כפיפות מרפקים ופשיטות מרפקים. יותר מזה אתה תפגע בתכנית. תאמין לי היא תהיה מספיק קשה גם ככה ואתה תראה תוצאות יותר טובות מאשר אם תוסיף תרגילים שיפגעו.
אני רוצה לעשות שראגס נגיד זה עד כדי כך יפגע?

אתה מדבר על הלינארית של ביל סטאר, או תוכנית לינארית גנרית? אם זו הראשונה, אז אין מה לגעת, אם השנייה אז יש קצת מקום לשינוי, בהתאם לתכנית כמובן

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר על הלינארית של ביל סטאר, או תוכנית לינארית גנרית? אם זו הראשונה, אז אין מה לגעת, אם השנייה אז יש קצת מקום לשינוי, בהתאם לתכנית כמובן
אני מדבר גנרית
ואיך אני יודע איך להתאים?

אני מדבר גנרית
ואיך אני יודע איך להתאים?
ככל שיש יותר תרגילים, ככה ההתקדמות תצטרך להיות יותר איטית
עצה שלי, אל תתאים, קח משהו מוכן מראש, שנעשה ע"י מישהו שכן מבין בעניין וחשב על כל הדברים האלה מראש
בסופו של דבר אם תעשה משהו מוכן מראש זה לא אומר שיהיו אצלך בעיות, ואם יהיו יש דרכים להתמודד איתן

לשאלה המקורית - כן ואף מומלץ. את האמת ? ככה אני מתאמן.

ממליץ בחום לעבוד עם משקלים קלים רחוק מאד מכשל בתרגילים הלא מורכבים שאתה מוסיף. זה ישמור על ההתאוששות שלך.

• פותח/ת השרשור
לשאלה המקורית - כן ואף מומלץ. את האמת ? ככה אני מתאמן.

ממליץ בחום לעבוד עם משקלים קלים רחוק מאד מכשל בתרגילים הלא מורכבים שאתה מוסיף. זה ישמור על ההתאוששות שלך.
לנסות להתקדם גם בתרגילים הלא מורכבים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית