הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים באמה ביד ימין.

TheGym21

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום,בשבוע שעבר הלכתי הורדת ידיים עם חבר וזה נמשך איזה שתי דקות רצוף בערך,זה היה שעתיים אחרי אימון ועוד הייתי אחרי כמה ימים טובים ללא שינה אז הגוף שלי גם ככה היה מאוד תפוס ועייף.
אחרי זה נתפסה לי האמה ביד ימין קצת אך לא נתתי לזה חשיבות והמשכתי להתאמן,באימונים עצמם הרגשתי קצת את הכאב אבל לא באופן קריטי.
עכשיו הכאב עצמו ברובו עבר אבל התחילה אתמול תופעה חדשה באותו מקום של הכאב שגרמה לי קצת לדאוג.
פעם בכמה זמן יש סוג של כאב חד כזה באזור שמופיע משום מקום כמו סכין ואיתו סוג של דקירות כאלה לאורך היד שגורמות לתחושה כאילו היא נרדמת,זה קורה לכמה שניות מאוד אחדות אבל זה עדיין מאוד מפריע.
מחר אני מתכוון לקבוע תור לאורטופד ולקחת שבוע הפסקה מאימוני כוח,בנתיים רציתי רק חוות דעת על מה זה יכול להיות ודרכי טיפול.

הנה תמונה שממחישה איפה כואב:
1091527.jpg

תודה מראש לכל מי שיעזור!

לא יכול לפתוח את התמונה אבל אני מניח שזה לא יותר מעומס שרירי קצת על שרירי כופפי שורש כף היד. "מרפק טניסאים".
שים חימום, תנוח שבוע ותעשה עיסוי לעזור(העיסוי לא נעים במיוחד).

לטעמי מיותר ללכת לארוטופד בשביל מקרה כזה
הוא לא ידע לפענח את זה ויגיד לך שזה משהו יבש שיחלים עם מנוחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית