הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלת סייקלgh

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
אני עכשיו ב3 חודש סייקל של אננטט 500 לשבוע עם טורינבול בהתחלה וטרן.
סיימתי 3 חודש.ברצוני להתחיל ב15.7 לקחת gh האם זה בסדר ואם כן לקחת עם טסט בלבד?
לחכות קצת ואז להתחיל לקחת?
האם לקחת עם אינסולין או ללא?
באם ללא אינסולין זה יהייה אפקטיבי?
אני מציין שאני רץ 6 פעמים בשבוע 3 ק"מ,חדר כושר 5 פעמים בשבוע
וmma 3 פעמים בשבוע.
מה יהייה הדבר הנכון לעשות?
מציין שיש יומיים שבהם לא עושה אימונים בכלל

אתה מתאמן בכמות פסיכית, זה לא מפריע לך?
לדעתי צא ל-PCT, תנוח מעט, ואז בצע סייקל חדש לפי מטרותייך עם ה-GH במקביל
לגבי אינסו - לא ממליץ אם אתה לא מתחרה, סתם סיכונים מיותרים

• פותח/ת השרשור
היי
אני מתאמן מגיל 4 באומנויות לחימה בקארטה אז ככה שזאת דרך חיים בשבילי
ככה עד גיל 17 ואז חדר כושר גם.
מאחרי הצבא גם אומנויות לחימה אחרות
בשביל זה רציתי לדעת על השימוש הנכון

אני עכשיו ב3 חודש סייקל של אננטט 500 לשבוע עם טורינבול בהתחלה וטרן.
סיימתי 3 חודש.ברצוני להתחיל ב15.7 לקחת gh האם זה בסדר ואם כן לקחת עם טסט בלבד?
לחכות קצת ואז להתחיל לקחת?
האם לקחת עם אינסולין או ללא?
באם ללא אינסולין זה יהייה אפקטיבי?
אני מציין שאני רץ 6 פעמים בשבוע 3 ק"מ,חדר כושר 5 פעמים בשבוע
וmma 3 פעמים בשבוע.
מה יהייה הדבר הנכון לעשות?
מציין שיש יומיים שבהם לא עושה אימונים בכלל
בשביל לענות נכון מה לעשות ואיך צריך לדעת מה מטרות שלך פיתוח גוף תחרותי או שלא. ומה המטרה שלך בלהתחיל GH גם ? אם המטרה שלך היא לגדול במאסה אז האפקט יהיה הרבה יותר טוב בשילוב של GH וסייקל חדש במקביל כמובן.רק מ GH לבד במינון של 5UI כל יום אל תצפה ליותר מידי כן? באינסולין אני לא ממליץ לך לגעת זה לא שיש לך תחרות בחו'ל אם פרס כספי ואתה מוכן לסכן פה את הבריאות שלך בחומר הזה. (אינסולין זה החומר הכי חזק שקיים) וגם אם תרצה להשתמש בוא מתי שהוא מסיבה כל שהיא אתה צריך לקרוא ולקרוא וללמוד עליו ועל השימוש הנכון ביותר בוא. מה שאותי יותר מעניין בשלב הזה זה מה התוצאות שהגעת אליהם בסייקל הנוכחי טרן טסט וטורינאבול צריך לתת תוצאות אש. כמה עלית במשקל? בכוח באיכות? ירד אחוז שומן במקביל? כך גם נדע אם אתה עושה דברים מסביב בצורה נכונה ותראה תוצאות אם GH שהוא הוצעה כלכלית חודשית נוספת לסייקל כן ?
ושאלה אישית : איך לעזזל אתה מצליח לרוץ כמאט כל יום לפי מה שרשמת 3 קילומטר אם הסייקל הזה. תסביר לי בבקשה כי אני לא מבין. אני לא מצליח לרוץ בסייקל כזה הפאמפ שיש לי ברגליים כל כך חזק שאני לא מצליח לרוץ מרחק כזה, בטח שלא בקצב מהיר , באיזה קצב אתה רץ את זה ועל איזה שטח ? במיוחד על טרן גם הסיבולת לב רעה... קשה לנשום בריצות כמה אתה שוקל ?

• פותח/ת השרשור
היי
אני שוקל 75
רץ כבר שנים ומסתדר עם הטרן לפני הריצה בזמן שלקחתי את הטרן לפני כן לוקח קדם אימון חזק ביותר שמעולה לסיבולת לב ריאה.(לא אגיד את שמו כי לא יעשה פירסומת פה למוצר כי יש 2 כאלו שניהם מתחרים האחד בשני בארץ וכל פעם משנה ביניהם) וכן לוקח אפדרין לפני הריצה.
היות ושנים שאני רץ אזי ה3 קמ זה לא מורגש עלי כי הייתי רץ בזמן שלא על טרן כל פעם 7 ק"מ.
לגבי המטרה שלי זה תמיד לשמור על המשקל הנוכחי מבלי לעלות או לרדת.לא מחפש מסה בכלל .המטרה שלי ב gh לשפר את המראה וכמובן להחזיר את הגוף עד כמה שניתן ליכולות כשהייתי צעיר

היום אתה זקן ? בן כמה אתה ? כנראה שאצלי הבעיה בריצות הרוקות בסייקל זה שאני שוקל בדרך כלל מעל 100 קילו בסייקל אז קשה לי הרבה יותר. במשקל של 85-90 קילו אני רץ כמו טיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית