הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עליתי 2 קילו בשבועיים בתפריט שלילי

אורי בוהדנה

משתמש מתחיל
65
2
נק' מוניטין:
2
65
2
שלום לכולם
לפני שבועיים סיימתי את החיטוב שלי והחלטתי להתחיל מסה . קראתי בפורום והבנתי שצריך לעלות לאט לאט .
לכן , מגירעון של 500 קלוריות ירדתי לגירעון של 100-300 תלוי אם יום של אימון או בלי , אל שיניתי משמעותית את הרכב התפריט ( הייתע בדל פחממה של עד 85 פחממה לרב פחות אפילו ובשבועיים האחרונים הורדתי את החלבון ל-2 כפול קג בגוף והשומן ל0.8 והשאר פחממה ( בערך 150 160) ונשקלתי שוב לאחר שבועיים שוב בבוקר כמו פעם קודמת ושקלתי 2 קילו יותר איך זה הגיוני?
אפילו אם טעיתי פה ושם בתפריט , לא יכול להיות שטעיתי בכזו כמות קיצונית של קלוריות שבפחות משבועיים העלה שתי קילו?
בהתחלה חשבתי שזה אולי נוזלים אבל נשקלתי שוב היום ( לאחר יומיים) ושוב אןתו משקל.

לא הייתי מעלה כל כך לאט, אני יותר בכיוון של 100 קלוריות כל יום/יומיים וזה בסדר.
זה כנראה תגובה של הגוף שלך לשינוי בכמות הפחממות והנוזלים(פחממות יכולות לאגור המון נוזלים) לא הייתי דואג מזה.

זה כנראה כן נוזלים שעלית כשהעלית פחמימה.

זתומרת יכול להיות שבן אדם עולה 2 קילו שומן בשבועיים אבל זה אם היית בפלוס קלורי די גדול בשבועיים האלה וממה שהבנתי זה לא המצב

• פותח/ת השרשור
זתומרת יכול להיות שבן אדם עולה 2 קילו שומן בשבועיים אבל זה אם היית בפלוס קלורי די גדול בשבועיים האלה וממה שהבנתי זה לא המצב
זה מה שהיה לי לא הגיוני , הייתי בגירעון של בערך 200 ליום , נגיד פספסתי 500 קלוריות (מה שבדוק לא קרה אבל עדיין) גם חיובי של +300 לא יעלה אותי 2 קילו בשבועיים . תקן אותי אם אני טועה ?
לכן זה חייב להיות נוזלים שהצטברו בפחממות לא ?

נגיד פספסתי 500 קלוריות (מה שבדוק לא קרה אבל עדיין) גם חיובי של +300 לא יעלה אותי 2 קילו בשבועיים . תקן אותי אם אני טועה ?
אתה לא טועה.
בקיצור תפסיק לדאוג 😃 ואם אתה רוצה להתחיל מסה אז הגיע הזמן לעלות קלוריות

• פותח/ת השרשור
אתה לא טועה.
בקיצור תפסיק לדאוג 😃 ואם אתה רוצה להתחיל מסה אז הגיע הזמן לעלות קלוריות
הפחד שלי הוא שאם במידה ואנינטועה וזה לא נוזלים איכשהו, אזי התפריט העכשווי שלי הוא כבר תפריט של מסה ואני רק מוסיף ומסויף

הפחד שלי הוא שאם במידה ואנינטועה וזה לא נוזלים איכשהו, אזי התפריט העכשווי שלי הוא כבר תפריט של מסה ואני רק מוסיף ומסויף
אני מבין שהוספת כ 300 קלוריות לתפריט החיטוב שהיה לך. תחשוב רגע, אם בתפריט החיטוב ירדת נגיד חצי קילו בשבוע אז עם התוספת של עכשיו אתה עדיין לא בפלוס.

Back
למעלה תחתית