עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אני שותה קולה זירו כדי לא לחרוג בכמות הפחמימות שאני מכניס
לא ספר קל לקריאה אבל הוא מאוד מעניין.
לגבי לייל, אני יודע וזה מוזר. אני חושב שלייל לא מצליח להבין שיש אנשים שאוכלים ad libitum, כלומר בצורה חופשית. איכשהו בעולם של לייל כולם סופרים קלוריות ונצמדים לדיאטות שמתוכננות עד הפירור האחרון. כשאתה מפעיל כל כך הרבה שליטה על המערכת אתה מקבל תוצאות שונות מאשר כשאתה נותן לה חופש לעשות כרצונה. זה טוב ויפה לבודיבילדרס ולמשוגעים לדבר (כמונו), אבל אנשים שאוכלים לא לפי תפריט מושפעים הרבה יותר מההורמונים שמופרשים בתגובה לתזונה שלהם.
לייל מתעסק בשינויים ברמה היומית/שבועית/חודשית לעומת טאובס שמדבר על ההשפעות של דיאטה לא מאוזנת (מרובות פחמימות זמינות) בקבועי זמן של שנים.
הספר של Wendler על 5 3 1 לא רע,
מי אמר שחייבים לקרוא ספרים שמשפיעים על ביצועים?
יש לך מושג איפה אפשר להשיג אותו במחיר נורמלי? כי ElifeFTS רוצים פאקינג 100 דולר עליו (כולל משלוח).
מה מה? אני ורן moo אוכלים מה שיש, בטח שלא מקפידים על דיאטות
יש לך מושג איפה אפשר להשיג אותו במחיר נורמלי? כי ElifeFTS רוצים פאקינג 100 דולר עליו (כולל משלוח).
תפריט:
4 טעמים בגלידה
חביתה עם חצי חבילת נקנקיות + 3 ביצים + בצל קצוץ + 4 פרוסות לחם
מנה חומוס + 3 פיתות
המבורגר 400 גרם
3 ליטר חלב
3 שניצלים עם צלחת פסטה
חצי כוס שמן זית
ירקות ופירות חופשי
את האמת התחום של לייל זה בכלל לא תזונה, הוא סתם מתעסק בתזונה ב 10 שנים האחרונות כי זה יותר מעניין אותו מדברים אחרים. לייל התחיל תואר בקינזיולוגיה ולבסוף שינו לו את השם ל physiological science.לייל פשוט קרצייה. הוא תותח בתחום שלו, אבל הוא אוהב את הפרטים הקטנים יותר מדי, וגם אוהב להוציא דברים מהקשרם כשזה מגיע לטאובס.
קורן, תתחיל לאכול קודם, אחרי זה תדבר.
🎉🎊🎈 אתה יותר שמן מאבי ביתר
חח שאלה קצת טיפשית אבל אממ יש ספרים בעברית שמומלצים על אימונים ?
וגם תזונה אם יש תוכלו לתת לי שמות ?