הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שאלון מעניין

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך

hanan

משתמש על
8,276
5,170
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,984
8,276
5,170
דניאל הרשטיין הוא חבר ותיק שלי, סטודנט לרפואה ועובד בסוכנות למניעת סימום בספורט, פרסם בפייסבוק את מבחן הידע המצורף. מומלץ להשתתף.

אז כמה אתם יודעים בנוגע לתופעות לוואי של חומרים משפרי ביצועים בספורט?

אתלטים יקרים שלום,

במסגרת עבודתי בסוכנות הלאומית למניעת סימום בספורט וכחלק מעבודת הגמר באוניברסיטה (סטודנט לרפואה באוניברסיטת תל אביב), אני עורך שאלון ידע קצר בנוגע לתופעות לוואי של חומרים אסורים בספורט.
השאלון הוא ברמה קשה והמטרה היא לסמן את התשובה הנכונה ביותר לדעתם. אין צורך להתעכב יותר מדיי על התשובות. זמן משוער של מילוי השאלון הוא כ5 דקות. בסופו תקבלו ציון.

השאלון הוא אנונימי לחלוטין וללא פרטים מזהים!

בשלב זה אנו אוספים נתונים מספורטאים חובבנים ומקצוענים (בין היתר הסגלים האולימפים של ישראל) לאחר מכן בעזרת הנתונים נתקדם לשלב השני במחקר. בסופו של דבר, עם התוצאות המשוקללות של כל המחקר ולא רק שאלון זה נתקדם לבנות מערך הסברה חדש.
למי שיש שאלות על המחקר, על סימום בספורט, על חומרים אסורים, הצעות וכו' מוזמן לפנות אליי בפרטי ואשמח לענות על כל שאלה.

בנוסף, ספורטאים או מנהלי אגודות שמעוניינים ברענון נהלים או עזרה כלשהי בתחום אני תמיד זמין ואשמח לעזור\להרצות לכם בהתנדבות.

העבודה נעשית באישור הוועד האולימפי והסוכנות הלאומית למניעת סימום.

שאלון ידע בנוגע לתופעות לוואי של חומרים אסורים בספורט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית