הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה סקוואט

בנימין

משתמש מתחיל
62
10
נק' מוניטין:
12
62
10
כמו שאפשר לראות תנאים לא אופטימליים בכלל אבל זה מה יש בקריה.
אני מתלבט אם כדאי לנסות להתקדם עם הסקוואט ככה או לוותר ולעשות תרגילים אחרים, מבחינת בטיחות.

חוץ מזה אשמח לביקורת על הטכניקה, 45קילו די קל כי לא בא לי להפצע בינתיים

בגדול זה בסדר, ממה ששמתי לב אתה לא עושה סקוויז לגלוטס בסוף כל חזרה, מה שיכול לעזור לשמור על חזרות אחידות.
זה נראה די מסוכן ובכנות אני לא חושב שהייתי מצליח לעשות UNRACK במשקל כבד יותר בתנאים כאלו, אם יש אתה יכול לעשות מכונה של HACK SQUAT, איך אין ראק בקריה?

בגדול זה בסדר, ממה ששמתי לב אתה לא עושה סקוויז לגלוטס בסוף כל חזרה, מה שיכול לעזור לשמור על חזרות אחידות.
זה נראה די מסוכן ובכנות אני לא חושב שהייתי מצליח לעשות UNRACK במשקל כבד יותר בתנאים כאלו, אם יש אתה יכול לעשות מכונה של HACK SQUAT, איך אין ראק בקריה?
חסר לדעתי טיפ טיפה עומק(כאילו אתה מגיע רק למקביל), בכל מקרה נראה לא רע ודי בעיה לעשות סקוואט בספה של הבנץ :D

• פותח/ת השרשור

לחיל אוויר אין 🫤
אין מכונה של HACK, נראה לי שאתה צודק לגבי הUNRACK למרות שעם המשקל הזה לא הרגשתי שיש בעיה נראה איך יהיה בהמשך.

אשים לב לGLUTES SQUEEZE ולעומק

נראה טוב.

הייתי ממליץ מבחינה בטיחותית פשוט לעבוד רחוק מכשל, בטווח הארוך אתה תתקדם יופי, כל פעם שאתה מרגיש קרוב ללא בטיחותי מבחינת קושי, תעשה ריסט נגיד של 4 שבועות ותטפס לאט לאט למשקל חדש.

• פותח/ת השרשור
נראה טוב.

הייתי ממליץ מבחינה בטיחותית פשוט לעבוד רחוק מכשל, בטווח הארוך אתה תתקדם יופי, כל פעם שאתה מרגיש קרוב ללא בטיחותי מבחינת קושי, תעשה ריסט נגיד של 4 שבועות ותטפס לאט לאט למשקל חדש.

נראה לך רעיון טוב פשוט לעבוד בטווח חזרות של 8-10 עם ss במקום 5?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית