שלום לכולם 😃
אני מתאמן דיי מתחיל בחד"כ (שנתיים), בן 33, שוקל 72 ק"ג.
עד עכשיו עשיתי תוכניות FBW ו-AB, אני רוצה לנסות לעבור ל-SS אחרי שקראתי והתרשמתי בפורום הזה ובפורומים אחרים.
אני כרגע עושה תוכנית AB של 7 לשריר גדול ו-3 לשריר קטן, המשקלים שלי הם:
סקווט - 92.5 ק"ג ל-8 חזרות
מתח - משקל גוף ל-8 חזרות
בנץ' - 65 ל-8 חזרות (התרגיל הכי בעייתי שלי)
אוברהד - 50 ל-8 חזרות
דדליפט - הרבה זמן לא עשיתי בגלל בעיה בגב, בפעם האחרונה היה 90 ל-8 חזרות.
השאלות שלי לפני שאני מתחיל בתוכנית:
1. עם איזה משקלים להתחיל? יהיה בסדר להתחיל עם המשקלים שמצוינים כאן ל-5 חזרות, או להוריד עוד את המשקל?
2. לא בדיוק הבנתי את הקטע של העלאת המשקלים - כמה צריך להעלות כל שבוע ומתי צריך לחתוך בחצי?
3. שאלה כללית - יש לי בעיה קטנה של אחוזי שומן.. אני על 16% שומן בערך כרגע. האם מומלץ לנסות ולהוריד שוב את אחוזי השומן ואז להתחיל את התוכנית? הבעיה שלי היא שכשאני יורד לאחוזי שומן נמוכים אני נראה כמו דחליל.
תודה מראש למי שעוזר 😃
אני מתאמן דיי מתחיל בחד"כ (שנתיים), בן 33, שוקל 72 ק"ג.
עד עכשיו עשיתי תוכניות FBW ו-AB, אני רוצה לנסות לעבור ל-SS אחרי שקראתי והתרשמתי בפורום הזה ובפורומים אחרים.
אני כרגע עושה תוכנית AB של 7 לשריר גדול ו-3 לשריר קטן, המשקלים שלי הם:
סקווט - 92.5 ק"ג ל-8 חזרות
מתח - משקל גוף ל-8 חזרות
בנץ' - 65 ל-8 חזרות (התרגיל הכי בעייתי שלי)
אוברהד - 50 ל-8 חזרות
דדליפט - הרבה זמן לא עשיתי בגלל בעיה בגב, בפעם האחרונה היה 90 ל-8 חזרות.
השאלות שלי לפני שאני מתחיל בתוכנית:
1. עם איזה משקלים להתחיל? יהיה בסדר להתחיל עם המשקלים שמצוינים כאן ל-5 חזרות, או להוריד עוד את המשקל?
2. לא בדיוק הבנתי את הקטע של העלאת המשקלים - כמה צריך להעלות כל שבוע ומתי צריך לחתוך בחצי?
3. שאלה כללית - יש לי בעיה קטנה של אחוזי שומן.. אני על 16% שומן בערך כרגע. האם מומלץ לנסות ולהוריד שוב את אחוזי השומן ואז להתחיל את התוכנית? הבעיה שלי היא שכשאני יורד לאחוזי שומן נמוכים אני נראה כמו דחליל.
תודה מראש למי שעוזר 😃