הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה לעבור ל-SS

Deckard

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם 😃

אני מתאמן דיי מתחיל בחד"כ (שנתיים), בן 33, שוקל 72 ק"ג.

עד עכשיו עשיתי תוכניות FBW ו-AB, אני רוצה לנסות לעבור ל-SS אחרי שקראתי והתרשמתי בפורום הזה ובפורומים אחרים.

אני כרגע עושה תוכנית AB של 7 לשריר גדול ו-3 לשריר קטן, המשקלים שלי הם:
סקווט - 92.5 ק"ג ל-8 חזרות
מתח - משקל גוף ל-8 חזרות
בנץ' - 65 ל-8 חזרות (התרגיל הכי בעייתי שלי)
אוברהד - 50 ל-8 חזרות
דדליפט - הרבה זמן לא עשיתי בגלל בעיה בגב, בפעם האחרונה היה 90 ל-8 חזרות.

השאלות שלי לפני שאני מתחיל בתוכנית:

1. עם איזה משקלים להתחיל? יהיה בסדר להתחיל עם המשקלים שמצוינים כאן ל-5 חזרות, או להוריד עוד את המשקל?
2. לא בדיוק הבנתי את הקטע של העלאת המשקלים - כמה צריך להעלות כל שבוע ומתי צריך לחתוך בחצי?
3. שאלה כללית - יש לי בעיה קטנה של אחוזי שומן.. אני על 16% שומן בערך כרגע. האם מומלץ לנסות ולהוריד שוב את אחוזי השומן ואז להתחיל את התוכנית? הבעיה שלי היא שכשאני יורד לאחוזי שומן נמוכים אני נראה כמו דחליל.

תודה מראש למי שעוזר 😃

1-2 יש תשובות בספר
3 - אחוזי שומן זו ממש לא בעיה, אתה יודע שיש אנשים שאין להם מה לאכול, אתה משתחצן ?

• פותח/ת השרשור
1-2 יש תשובות בספר
3 - אחוזי שומן זו ממש לא בעיה, אתה יודע שיש אנשים שאין להם מה לאכול, אתה משתחצן ?

תודה על התגובה.
הספר הוזמן מארה"ב וצריך להגיע בשבוע הבא, כל מה שאני יודע בינתיים זה מהפורטל ומהדיונים בפורומים. תוכל לתת עצה?
ולגבי אחוזי השומן, יש גם אנשים שיש להם 35%, אז אני במקום טוב באמצע.

אני חושב שיהיה בסדר להתחיל מהמשקלים שציינת, חשוב שלא יהיה לך קשה מדי אבל גם שלא יהיה קל, יש סיכוי טוב שהמשקלים שציינת יתאימו. אתה יכול גם פשוט לעשות חימום, ואז להוסיף משקל מסט לסט, ברגע שאתה מרגיש שהסט היה קצת קשה (אבל קצת), תעשה עוד שני סטים. בקשר לאחוז השומן שלך, אם אתה שחיף כמו שאתה מתאר העלייה במשקל תבוא מעלייה במסת השריר ברובה הגדול, ככה שתוכל למשוך את התוכנית זמן מה לפני שתיהיה שמן מדי 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית