הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי תפריט

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
שלום בניתי תפריט אבל יצא לי קצת יותר חלבון האם זה בסדר ?
הנתונים:
גיל 15
משקל 61
גובה 1.71
ה RMR שלי הוא 2000 אז פלוס קלורי של 500 פלוס אימון בין 100-120 אז 2600 ככה
מה שאני צריך זה
חלבון 122
שומן 61
פחמימה 325
וזה יצא ככה
תמונה:
6.png

לא מצליח לסדר אחרת מישהו יכול לעזור האם זה בסדר ?

מבחינת הכמויות, אפשר להוריד חלבון אבל לא חייב אם נוח לך. אתה יכול נגיד להוסיף קצת שומן ולהוריד חלבון, למשל במקום הפסטרמה להוסיף ביצים, שבכללי מיותר לדעתי לזרוק את החלמון.

• פותח/ת השרשור
מבחינת הכמויות, אפשר להוריד חלבון אבל לא חייב אם נוח לך. אתה יכול נגיד להוסיף קצת שומן ולהוריד חלבון, למשל במקום הפסטרמה להוסיף ביצים, שבכללי מיותר לדעתי לזרוק את החלמון.
כן חישבתי הכל אבל בכללי זה בסדר יצא פי 3 חלבון אפשרי לא יפגע לי

• פותח/ת השרשור
אם אתה בריא אז לא אמור לפגוע
אני רוצה לנסות להוריד את הכמות של החזה עוף מ 240 ל 200 אני יצליח לשנות קצת אתה אומר ?
התכוונתה להוסיף שומן אבל חישבתי תשומן אני צריך 61 אפשרי יותר לא הבנתי ? וחישבתי אני צריך 325 גרם פחמימה וחלבון כפול 2

אני רוצה לנסות להוריד את הכמות של החזה עוף מ 240 ל 200 אני יצליח לשנות קצת אתה אומר ?

התכוונתה להוסיף שומן אבל חישבתי תשומן אני צריך 61 אפשרי יותר לא הבנתי ? וחישבתי אני צריך 325 גרם פחמימה וחלבון כפול 2
כן אפשרי יותר שומן

• פותח/ת השרשור
אבל נהוג לעשות כפול 1 ממשקל הגוף לא אני לא ישמין מזה או משהו לא כל כך מבין ?
משמינים מפלוס קלורי גדול מדי, לא ספציפית מכמות שומן גבוהה בתפריט.
ההמלצה של 1 גרם לקילו זו המלצה של לא לרדת מזה.

Back
למעלה תחתית