חברים אני צריך עזרה ארשום מה אני אוכל ביום תגידו לי אם זה מספיק יותר מידי מה להוסיף מה להוריד. ( מסה)
בוקר- טונה ביצה יש ימים רד עם כף קוטג בלי ביצה עם לחם שחור חיטה מלאה .
ביניים- פרוסה או לחמניה לחם שחור חיטה מלאה שלוש ביצים רק החלבון כף קוטג .
צהריים - מפני שאני בצבא אז יש גיוון-
מנת קטניות ובשר מעדיף שלא מטוגן שניצל חזה עוף בגריל/ פרוסות בקר / לא אוכל אוכל מעובד ככה שכל הקבבים או השניצלים הקפואים לא נכנסים לגוף שלי.. טיפה פחממה אולי אורז/בורגול/ ממש טיפה פסטה וקוסקוס לא נוגע.
ביניים- אין לי כלכך מה לאכול אז תפוח או פרי אחר. מנסה להכניס חלבון לפעמים מביא יוגורט 1.5 סטנדרטי כזה עם פרכיות או קרקרים מחיטה מלאה.
אחרי אימון - אבקת חלבון 24 גרם חלבון עם כפית סוכר ענבים .
ערב- יוגורט או שתי ביצים רק החלבון עם קצת גבינה לבנה.
אשמח לעזרה מה להוריד מה להוסיף אם אפשר לקחת בחשבון שקשה לי לסחוב לבסיס יוגורטים ומעדנים.
תודה לעוזרים.
המטרה שלי לעלות קצת מסה (1:70 משקל 68 התחלתי עם 66 עלצי בחודש וקצת 2 קילו) אציין שלפני שלוש שנים הייתי משקל שיא של 104 קילו הייתי ממש שמן .
וכמובן גם עכשיו פוחד ממש להשמין אז אני רק רוצה לדעת אם התפריט הזה הוא בסדר שלא כלכך השמין בשומן .
הbrm שלי 1724 קלוריות במנוחה אחרי כל אימון עושה 10-20 פעילות אירובית .
אחוזי שומן מעריך שלא כלכך גבוהה אך בגלל הירידה הדרסטית נשאר לי עור עודף בחזה והבטן התחתונה וקצת בצדדים .
תודה לעוזרים
בוקר- טונה ביצה יש ימים רד עם כף קוטג בלי ביצה עם לחם שחור חיטה מלאה .
ביניים- פרוסה או לחמניה לחם שחור חיטה מלאה שלוש ביצים רק החלבון כף קוטג .
צהריים - מפני שאני בצבא אז יש גיוון-
מנת קטניות ובשר מעדיף שלא מטוגן שניצל חזה עוף בגריל/ פרוסות בקר / לא אוכל אוכל מעובד ככה שכל הקבבים או השניצלים הקפואים לא נכנסים לגוף שלי.. טיפה פחממה אולי אורז/בורגול/ ממש טיפה פסטה וקוסקוס לא נוגע.
ביניים- אין לי כלכך מה לאכול אז תפוח או פרי אחר. מנסה להכניס חלבון לפעמים מביא יוגורט 1.5 סטנדרטי כזה עם פרכיות או קרקרים מחיטה מלאה.
אחרי אימון - אבקת חלבון 24 גרם חלבון עם כפית סוכר ענבים .
ערב- יוגורט או שתי ביצים רק החלבון עם קצת גבינה לבנה.
אשמח לעזרה מה להוריד מה להוסיף אם אפשר לקחת בחשבון שקשה לי לסחוב לבסיס יוגורטים ומעדנים.
תודה לעוזרים.
המטרה שלי לעלות קצת מסה (1:70 משקל 68 התחלתי עם 66 עלצי בחודש וקצת 2 קילו) אציין שלפני שלוש שנים הייתי משקל שיא של 104 קילו הייתי ממש שמן .
וכמובן גם עכשיו פוחד ממש להשמין אז אני רק רוצה לדעת אם התפריט הזה הוא בסדר שלא כלכך השמין בשומן .
הbrm שלי 1724 קלוריות במנוחה אחרי כל אימון עושה 10-20 פעילות אירובית .
אחוזי שומן מעריך שלא כלכך גבוהה אך בגלל הירידה הדרסטית נשאר לי עור עודף בחזה והבטן התחתונה וקצת בצדדים .
תודה לעוזרים