הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון SS

• פותח/ת השרשור dd=
  • פורסם בתאריך

dd=

משתמש פעיל
422
0
נק' מוניטין:
0
422
0
בשעה טובה התחלתי להתאמן ברצינות באימון הSS שהמלצתם( הכוונה היא 3000 קלוריות ביום 7/5 ארוחות ביום(לפעמיים אוכל שני ארוחות ב"מכה" בגלל חוסר זמן יש בי"ס)...)
יש לי כמה שאלות
תודה מראש:
1.אני הגעתי ל45 קילו בסקוואט(הייתי שבועיים ב"חימום" ועדיין העלתי משקלים ,אכלתי 2400 קלוריות בגלל שעברתי מחיטוב למאסה)
ו55 בדד ליפט זה משקלים טובים להתחלה(בהתחלה הייתי רק אם מוט)?
2.אני מרים לפני כל "תחנה"(למשל בסקוואט) משקלים נמוכים איזה 5 חזרות וכול פעם מעלה משקל(מוט,מוט אם 5 קילו כל צד וכד...) זה בסדר?
3.אם יש אנשים שהתחילו את האימון הזה תוך כמה זמן מתחילים בערך לעלות במשקל הגוף?
4.הסקוואט פועל גם על שרירים בתחת? כי די נתפס לי 😃
5.עכשיו לחיצת כתפיים אני אם מוט כרגע (די קשה היה וגם הייתי פעם אחת בגלל מחלה ) ובנץ' פרס אם 35 קילו (בערך מניח שהמוט 15) זה משקלים סבירים ?
6.לקחתי את התפריט מאסה מקילוגרם(80 קילו) אחד לאחד זה בסדר?

תודה רבה למגיבים אני די טמבל 😃 בנושא ולכן אני מעדיף לשאול מאשר לא לדעת!!!😣

בשעה טובה התחלתי להתאמן ברצינות באימון הSS שהמלצתם( הכוונה היא 3000 קלוריות ביום 7/5 ארוחות ביום(לפעמיים אוכל שני ארוחות ב"מכה" בגלל חוסר זמן יש בי"ס)...)
יש לי כמה שאלות
תודה מראש:
1.אני הגעתי ל45 קילו בסקוואט(הייתי שבועיים ב"חימום" ועדיין העלתי משקלים ,אכלתי 2400 קלוריות בגלל שעברתי מחיטוב למאסה)
ו55 בדד ליפט זה משקלים טובים להתחלה(בהתחלה הייתי רק אם מוט)?
אפשר להתחיל מזה אבל נראה לי ב 80 קילו 45 סקווט זה כלום נסה 55 סקוואט עם שומר
2.אני מרים לפני כל "תחנה"(למשל בסקוואט) משקלים נמוכים איזה 5 חזרות וכול פעם מעלה משקל(מוט,מוט אם 5 קילו כל צד וכד...) זה בסדר?
כן לזה קוראים חימום
3.אם יש אנשים שהתחילו את האימון הזה תוך כמה זמן מתחילים בערך לעלות במשקל הגוף?
לא יודע
4.הסקוואט פועל גם על שרירים בתחת? כי די נתפס לי 😃
👏 עובד קצת עם הירכיים אז כן
5.עכשיו לחיצת כתפיים אני אם מוט כרגע (די קשה היה וגם הייתי פעם אחת בגלל מחלה ) ובנץ' פרס אם 35 קילו (בערך מניח שהמוט 15) זה משקלים סבירים ?
שוב אפשר יותר אבל אפשר להתחיל עם זה
6.לקחתי את התפריט מאסה מקילוגרם(80 קילו) אחד לאחד זה בסדר?
כן אבל ב SS אפשר פשוט לטחון מה שבא לך +2-3 ליטר חלב ביום

תודה רבה למגיבים אני די טמבל 😃 בנושא ולכן אני מעדיף לשאול מאשר לא לדעת!!!😣

עניתי בציטוט תהנה מלהפוך לחזק

שימי, תהיה בריא. אולי תקרא את הספר לפני שאתה מדבר.

1. זה לא משנה למה הגעת או מאיפה התחלת. הכי חשוב להוסיף משקל מאימון לאימון כל עוד הדבר אפשרי.
2. כן, תריץ חיפוש, יש כאן הרבה אשכולות על חימום.
3. בשבוע הראשון מתחילים לעלות, אם אוכלים כמו שצריך.
4. סקוואט מכיל פשיטת ירך. נחש איזה שריר אחראי התנועה...
5. ראה 1.
6. זה כנראה לא מספיק.

קראתי את הרוב ומה שאמרתה זה בערך אותו דבר כמוני אמרתי שהמשקלים בסדר אבל הוא יכול יותר....

קראתי את הרוב ומה שאמרתה זה בערך אותו דבר כמוני אמרתי שהמשקלים בסדר אבל הוא יכול יותר....
אבל מהתגובה שלך הוא עוד יחשוב שהוא צריך להעלות את המשקל.. דבר שיכול לדפוק לו את ההתקדמות הליניארית. (אם הוא יקפוץ נגיד מ45 ל55). אל תמליץ על שטויות, שימשיך להתקדם בקצב שהוא קבע מראש.

כן אבל רוב הסיכויים שהוא כן יכול 55 ואם הוא לא מעריך את עצמו יש פחות סיכוי שהוא יגיע להיפרטרופיה(אם כתבתי נכון) ואז ההתקדמוץת תהיה קשה יותר

זה מה שהבנתי מהחומר שקראתי פה

כן אבל רוב הסיכויים שהוא כן יכול 55 ואם הוא לא מעריך את עצמו יש פחות סיכוי שהוא יגיע להיפרטרופיה(אם כתבתי נכון) ואז ההתקדמוץת תהיה קשה יותר

זה מה שהבנתי מהחומר שקראתי פה
אתה עדיין ממשיך לפספס את הפואנטה.
נניח ואתה עובד עכשיו עם 70 ק"ג
זה לא הRM5 האמיתי שלך. נגיד ו80 זה הRM5 האמיתי שלך. אני אומר לך אתה לא מעריך את עצמך מספיק. תעבוד עם ה80. יופי שמת 80 קרעת את עצמך והצלחת. מה אימון הבא? תצליח לעשות 82.5? אולי. 85? בספק רב מאוד.
זה כל הפואנטה של התקדמות ליניארית. נכון שהאימונים הראשונים של SS קלים - ככה זה, מנסים למשוך את ההתקדמות כמה שיותר.

אתה עדיין ממשיך לפספס את הפואנטה.
נניח ואתה עובד עכשיו עם 70 ק"ג
זה לא הRM5 האמיתי שלך. נגיד ו80 זה הRM5 האמיתי שלך. אני אומר לך אתה לא מעריך את עצמך מספיק. תעבוד עם ה80. יופי שמת 80 קרעת את עצמך והצלחת. מה אימון הבא? תצליח לעשות 82.5? אולי. 85? בספק רב מאוד.
זה כל הפואנטה של התקדמות ליניארית. נכון שהאימונים הראשונים של SS קלים - ככה זה, מנסים למשוך את ההתקדמות כמה שיותר.

צודק לא חשבתי על זה:s49:

• פותח/ת השרשור
אחי זה לא מוט אולימפי אין שם סקוואט אני עושה בתוך כלוב ודדליפט אם מה שיש ותודה רבה למגיבים!!!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית