הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צ׳סטר, הסולן של לינקין פארק התאבד

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
יש אנשים שאנסו אותם והם עניים אחושילינג, ומוציאים דרך לחיות את החיים. כסף בהחלט עוזר לך לחיות את החיים בצורה יותר טובה, (hence=יותר אושר)
לא שפטתי את הבנאדם הזה לרגע פשוט זה הדהים אותי לחשוב שאנשים רודפים אחרי דברים שאנשים מסוימים השיגו, ואותם אנשים שמים קץ לחייהם מסיבה כזאת או אחרת..
כסף לא שווה לאושר וזה מה שאתה לא מבין.
תראה את כל הנרקומנים שזכו פתאום בהרבה כסף,רובם מתו מהר מאוד כי עכשיו יש להם כסף להרבה יותר סמים,הכאב לא נעלם כשיש לך כסף, זה הרבה יותר עמוק מזה.
"יש אנשים שאנסו אותם והם עניים אחושילינג,ומוצאים דרך לחיות את החיים" , נכון ויש גם אנשים עניים שלא מצאו דרך לחיות את החיים,וכנ"ל אנשים עשירים שכן,הוא ספציפית לא הצליח.

כל מה שזה אומר זה שאף פעם אי אפשר לדעת מה עובר לבן אדם בראש, לא משנה מה הוא משדר החוצה.

באותו עניין - אבא של צ'סטר היה בלש בנושא עבירות מין ולא ידע שהתעללו בילד שלו מינית. כנראה שהוא ידע להסתיר ממש טוב.

קודם כל , מעטים המוזיקאים שכסף באמת מעניין אותם (מוזיקאים אמיתיים, לא כל הבדיחות המהלכות)
דבר שני, לא ידעתי שכל כך הרבה אנשים היו גרופים שלו בארץ.
אני גם שמעתי את לינקין פארק שהייתי צעיר יותר אבל אין צורך להגזים.
בכל מקרה, לעשות מוזיקה ולהיות אמן זה דבר שמצריך תעצומות נפש כאלו ואחרות ורבים וטובים כמוהו לא התמודדו והתאבדו, או נהרגו ממנת יתר וכו׳. זה משהו שאנשים כמונו לא יכולים להבין.

הלהקה והקול שלו ליוו אותי שנים מגיל קטן, זה הלם ושיברון לב באופן מוחלט. מקווה שהוא למעלה בשמיים עם רובין וויליאמס :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית